Kineski mobiteli špijuniraju europljane
Page 1 of 1
Kineski mobiteli špijuniraju europljane
Finska pokreće istragu o curenju podataka s Nokijih mobitela
FINSKE vlasti objavile su da će istražiti mogući neovlašteni prijenos podataka s Nokijinih mobitela nakon medijskih izvješća da su korisnički podaci slani u Kinu. Pučki pravobranitelj za zaštitu osobnih podataka Reijo Aarnio kazao je da će istražiti više mogućih problema, uključujući i "je li točno da su osobni podaci prebacivani u Kinu".
Odluka o istrazi donesena je nakon izvješća norveške javne televizije NRK, koja navodi da ih je u veljači kontaktirao gledatelj u želji da sazna zašto su podaci o lokaciji poslani s njegovog mobitela na server u Kini.
Finska javna televizija YLE objavila je, pak, da su je iz HMD Globala izvijestili da su "pojedini" telefoni zbog "greške" pokušavali slati podatke na server u Kini.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/finska-pokrece-istragu-o-curenju-podataka-s-nokijih-mobitela/2072678.aspx
Guest- Guest
Re: Kineski mobiteli špijuniraju europljane
Kolko znam,Njukija sada pici na androidu,a hardware nije kriv za usmjeravanje podataka..jedini krivac moze biti software..e sad ako je netko napikirao njukiju da je shebe,to je druga stvar..
Guest- Guest
U mene je iPhone XS. Valjal to kaj?pismejker wrote:Kolko znam,Njukija sada pici na androidu,a hardware nije kriv za usmjeravanje podataka..jedini krivac moze biti software..e sad ako je netko napikirao njukiju da je shebe,to je druga stvar..
Foun za Pedere...no fancy,ne tvoj model,nego Ajfoun kao takav...u najbolju ruku si ajplova offca..AlfaOmega wrote:U mene je iPhone XS. Valjal to kaj?pismejker wrote:Kolko znam,Njukija sada pici na androidu,a hardware nije kriv za usmjeravanje podataka..jedini krivac moze biti software..e sad ako je netko napikirao njukiju da je shebe,to je druga stvar..
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:U mene je iPhone XS. Valjal to kaj?
To su ameri to je ok, oni te ne špijuniraju :)
catabbath-
2015-08-22
Moram obavezno staviti sliku kurca u prirodnoj veličini(+25 bez glave, naravno) pa nek imaju što i gledati...
darth_vader-
2014-04-17
Ja imam Sony i sve saljem Japancima.
omni-
2014-04-12
Pa to je vece od prosjecne kineskinje. Nemoj da izazivas paniku. Salji u Japan kao ja pa da snime Godzilla 15jasambrend wrote:Moram obavezno staviti sliku kurca u prirodnoj veličini(+25 bez glave, naravno) pa nek imaju što i gledati...
omni-
2014-04-12
omni wrote:Pa to je vece od prosjecne kineskinje. Nemoj da izazivas paniku. Salji u Japan kao ja pa da snime Godzilla 15jasambrend wrote:Moram obavezno staviti sliku kurca u prirodnoj veličini(+25 bez glave, naravno) pa nek imaju što i gledati...
Guest- Guest
Tebe špijunira IzraelAlfaOmega wrote:U mene je iPhone XS. Valjal to kaj?pismejker wrote:Kolko znam,Njukija sada pici na androidu,a hardware nije kriv za usmjeravanje podataka..jedini krivac moze biti software..e sad ako je netko napikirao njukiju da je shebe,to je druga stvar..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Užas, pređimo na američke :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
AssadNaPodmornici wrote:Tebe špijunira IzraelAlfaOmega wrote:U mene je iPhone XS. Valjal to kaj?pismejker wrote:Kolko znam,Njukija sada pici na androidu,a hardware nije kriv za usmjeravanje podataka..jedini krivac moze biti software..e sad ako je netko napikirao njukiju da je shebe,to je druga stvar..
Guest- Guest
Similar topics
» Kineski mobiteli osvajaju Europu, Huawei povećao prodaju za 55 posto, Samsung i Apple pali
» Rusi s pomoću FaceAppa špijuniraju i utječu na izbore
» Individualizam je jedinstven za Europljane
» McCain došao umiriti Europljane: "Trumpova administracija je u rasulu"
» Vaclav Klaus: u Novom vrlom svijetu nema mjesta za Europljane
» Rusi s pomoću FaceAppa špijuniraju i utječu na izbore
» Individualizam je jedinstven za Europljane
» McCain došao umiriti Europljane: "Trumpova administracija je u rasulu"
» Vaclav Klaus: u Novom vrlom svijetu nema mjesta za Europljane
Page 1 of 1