HNSovac 14mjeseci bio u zatvori radi pljačke naših para. Sada je direktor "našeg" HEPa
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: HNSovac 14mjeseci bio u zatvori radi pljačke naših para. Sada je direktor "našeg" HEPa
HNS su dobri decki i cure, vrijedni, uceni.
Snalazljivi, pragmaticni.
Nisu luzeri ko yoda, vili i slicna ekipa:)
dijagram- Posts : 18938
2015-08-09
Re: HNSovac 14mjeseci bio u zatvori radi pljačke naših para. Sada je direktor "našeg" HEPa
a što su u srednjem vijeku radili sa onima koji su prodali i upropastili državu?Po turu ili im sjekli glave?vuksadinare wrote:ma beljak je kokosar i luđak..kokosare niko ne voli..brate mazni da znas zasto ces robijati..u srednjem vijeku su kokosare za sramotu na trgu po turu...vili40 wrote:i ti si lik i po,beljaka na galge a ovo je tako je kako je,normalno jevuksadinare wrote:ma joj vili ti si lik i po... ...ok si..samo te kuzim na kilometre...po sistemu..'jebo sve svi su mi krivi jer sam prop'o'...pa normalno da ima lopova..kad ih nije bilo...i veza i vezica..ja se bar na oviom prostorima toga ne mogu sjetiti...i kroz povijest..vi svi ko da ste sa kruske pali bog te mazo...pa robin hood je za nase hajduke u srednjem vijeku bio mila macavili40 wrote:ajde vučko ne talasaj i ne spamaj temu a tema je lopovi vladaju a ja sa dinare to podržavam.
vili40-
2015-08-02
Ko moja mater , učlani se u HNS i onda zeta zaposli u HEP , da šta će on radit tamo u privatnika za četri tisuće kuna ka pas , neka njega tamo među uhljebima i na državnoj plaći da je više sa ženon i dicon.dijagram wrote:HNS su dobri decki i cure, vrijedni, uceni.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ja ne poznajem nezaposlenog HNSovca, niti zaposlenog a da nije direktor u hepu nisam čuo
Da sposobni,pametni i učeni stručnjaci u tom HNSu
2014-04-15
Znam nekoliko mladih ljudi iz Slavonije, manje vise fakultetski obrazovani, sve ih Vrdoljak uterpao na posao.RayMabus wrote:Ko moja mater , učlani se u HNS i onda zeta zaposli u HEP , da šta će on radit tamo u privatnika za četri tisuće kuna ka pas , neka njega tamo među uhljebima i na državnoj plaći da je više sa ženon i dicon.dijagram wrote:HNS su dobri decki i cure, vrijedni, uceni.
Mogu misliti kako i sto politicki promisljaju, al briga ih, rijesio im egzistenciju, njegova vojska.
Mala ekipa ali odabranih.
dijagram-
2015-08-09
A e. A nije tragedija tu nego šta ovaj ima kriminalnu prošlost i oni ga uhljeblju na visoku poziciju i sad to došlo u medije. Zaposli mu ženu , kćer jebo ti ja mater , nekog tko nema kriminalnu prošlost a ne njega direktno.n_razbojnik wrote:Ja ne poznajem nezaposlenog HNSovca, niti zaposlenog a da nije direktor u hepu nisam čuo
2014-04-11
pa zapsolili su ga da ne propjeva o ovim drugima...i to su mu obecali prije nego sta je na sudu i buksi zavrsio..'cuj stari ak bus sutil i odgulio za nas ceka te super mjesto samo riskiraj za nas i tih 14 mjeseci odguli ne bus pozalil'RayMabus wrote:A e. A nije tragedija tu nego šta ovaj ima kriminalnu prošlost i oni ga uhljeblju na visoku poziciju i sad to došlo u medije. Zaposli mu ženu , kćer jebo ti ja mater , nekog tko nema kriminalnu prošlost a ne njega direktno.n_razbojnik wrote:Ja ne poznajem nezaposlenog HNSovca, niti zaposlenog a da nije direktor u hepu nisam čuo
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
žena i kćer nisu provjeren kadar i mogle bi se otet kontroli.Ovakvi su ko bogom poslani za takva mjesta.RayMabus wrote:A e. A nije tragedija tu nego šta ovaj ima kriminalnu prošlost i oni ga uhljeblju na visoku poziciju i sad to došlo u medije. Zaposli mu ženu , kćer jebo ti ja mater , nekog tko nema kriminalnu prošlost a ne njega direktno.n_razbojnik wrote:Ja ne poznajem nezaposlenog HNSovca, niti zaposlenog a da nije direktor u hepu nisam čuo
vili40-
2015-08-02
Pa to se tako i radi. On će uvik imat misto u saboru i par ručica za dat podršku vladajućoj koaliciji iduće četiri godine.dijagram wrote:Znam nekoliko mladih ljudi iz Slavonije, manje vise fakultetski obrazovani, sve ih Vrdoljak uterpao na posao.RayMabus wrote:Ko moja mater , učlani se u HNS i onda zeta zaposli u HEP , da šta će on radit tamo u privatnika za četri tisuće kuna ka pas , neka njega tamo među uhljebima i na državnoj plaći da je više sa ženon i dicon.dijagram wrote:HNS su dobri decki i cure, vrijedni, uceni.
Mogu misliti kako i sto politicki promisljaju, al briga ih, rijesio im egzistenciju, njegova vojska.
Mala ekipa ali odabranih.
2014-04-11
A biće....samo ovakvi će in se odbit o glavu. Loša reklama vladajućoj koaliciji jer ruši i rejting HDZ-a ili SDPa.vuksadinare wrote:pa zapsolili su ga da ne propjeva o ovim drugima...i to su mu obecali prije nego sta je na sudu i buksi zavrsio..'cuj stari ak bus sutil i odgulio za nas ceka te super mjesto samo riskiraj za nas i tih 14 mjeseci odguli ne bus pozalil'RayMabus wrote:A e. A nije tragedija tu nego šta ovaj ima kriminalnu prošlost i oni ga uhljeblju na visoku poziciju i sad to došlo u medije. Zaposli mu ženu , kćer jebo ti ja mater , nekog tko nema kriminalnu prošlost a ne njega direktno.n_razbojnik wrote:Ja ne poznajem nezaposlenog HNSovca, niti zaposlenog a da nije direktor u hepu nisam čuo
2014-04-11
....garant jos su mu i otpremninu zrihtali..ak opet zaglibi u zamjenu za sutnju
2015-09-08
sila boga ne moli..nikom se u cuzu ne mili ak ne mora...ovaj je sigurno bio nizerangirani u drp koaliciji pa je ciljano određen da se zrtvuje za druge ali da ne prođe lišo..a ako ne bi pristao..druga solucija je kamen oko nogu i sava..nije imao tezak izborRayMabus wrote:A biće....samo ovakvi će in se odbit o glavu. Loša reklama vladajućoj koaliciji jer ruši i rejting HDZ-a ili SDPa.vuksadinare wrote:pa zapsolili su ga da ne propjeva o ovim drugima...i to su mu obecali prije nego sta je na sudu i buksi zavrsio..'cuj stari ak bus sutil i odgulio za nas ceka te super mjesto samo riskiraj za nas i tih 14 mjeseci odguli ne bus pozalil'RayMabus wrote:A e. A nije tragedija tu nego šta ovaj ima kriminalnu prošlost i oni ga uhljeblju na visoku poziciju i sad to došlo u medije. Zaposli mu ženu , kćer jebo ti ja mater , nekog tko nema kriminalnu prošlost a ne njega direktno.n_razbojnik wrote:Ja ne poznajem nezaposlenog HNSovca, niti zaposlenog a da nije direktor u hepu nisam čuo
2015-09-08
Ma. Ma meni je ovo smišno. Oni nemogu zapolist novoga bez krim prošlosti pa makar sina od njega nego baš njega. Diletanti.vuksadinare wrote:sila boga ne moli..nikom se u cuzu ne mili ak ne mora...ovaj je sigurno bio nizerangirani u drp koaliciji pa je ciljano određen da se zrtvuje za druge ali da ne prođe lišo..a ako ne bi pristao..druga solucija je kamen oko nogu i sava..nije imao tezak izborRayMabus wrote:A biće....samo ovakvi će in se odbit o glavu. Loša reklama vladajućoj koaliciji jer ruši i rejting HDZ-a ili SDPa.vuksadinare wrote:pa zapsolili su ga da ne propjeva o ovim drugima...i to su mu obecali prije nego sta je na sudu i buksi zavrsio..'cuj stari ak bus sutil i odgulio za nas ceka te super mjesto samo riskiraj za nas i tih 14 mjeseci odguli ne bus pozalil'RayMabus wrote:A e. A nije tragedija tu nego šta ovaj ima kriminalnu prošlost i oni ga uhljeblju na visoku poziciju i sad to došlo u medije. Zaposli mu ženu , kćer jebo ti ja mater , nekog tko nema kriminalnu prošlost a ne njega direktno.n_razbojnik wrote:Ja ne poznajem nezaposlenog HNSovca, niti zaposlenog a da nije direktor u hepu nisam čuo
2014-04-11
On je svoju kaznu odradio...a očito za direktora u hepu netreba potvrda o nekažnjavanjuRayMabus wrote:A e. A nije tragedija tu nego šta ovaj ima kriminalnu prošlost i oni ga uhljeblju na visoku poziciju i sad to došlo u medije. Zaposli mu ženu , kćer jebo ti ja mater , nekog tko nema kriminalnu prošlost a ne njega direktno.n_razbojnik wrote:Ja ne poznajem nezaposlenog HNSovca, niti zaposlenog a da nije direktor u hepu nisam čuo
2014-04-15
hehehehe,sjetih se..ima jedan lik iz Županjo,zvali ga Škot..ono,"rocker" i te sheme u mladjim danima,kasnije posa nije mogo naci,a prodavanje mooda pod boobrege vise nitko od cura nije pusila..
I tako Škot predao molbu u Policiju..i..nish...naravno to je bilo poslije rata,a prije toga,je nesh "studiro" u zegeju...i nish i nish i nish,sve dok se Škot nije u Hadezej uclanijo..
nije proslo mjesec dana,Škot navukao ponosno juniformu..Sad moze hraniti utom pristiglu obitelj..
Čiča Miča gotova je priča
I tako Škot predao molbu u Policiju..i..nish...naravno to je bilo poslije rata,a prije toga,je nesh "studiro" u zegeju...i nish i nish i nish,sve dok se Škot nije u Hadezej uclanijo..
nije proslo mjesec dana,Škot navukao ponosno juniformu..Sad moze hraniti utom pristiglu obitelj..
Guest- Guest
..isto tako postoji profesionalna 'zrtvena jagnjad' koji u zamjenu za sutnju odgule za ove sefove i placeni su za to...
2015-09-08
pa necega sin hranit ..nije star i bespomocan..dabnas lopov ni djeci ne vjeruje..RayMabus wrote:Ma. Ma meni je ovo smišno. Oni nemogu zapolist novoga bez krim prošlosti pa makar sina od njega nego baš njega. Diletanti.vuksadinare wrote:sila boga ne moli..nikom se u cuzu ne mili ak ne mora...ovaj je sigurno bio nizerangirani u drp koaliciji pa je ciljano određen da se zrtvuje za druge ali da ne prođe lišo..a ako ne bi pristao..druga solucija je kamen oko nogu i sava..nije imao tezak izborRayMabus wrote:A biće....samo ovakvi će in se odbit o glavu. Loša reklama vladajućoj koaliciji jer ruši i rejting HDZ-a ili SDPa.vuksadinare wrote:pa zapsolili su ga da ne propjeva o ovim drugima...i to su mu obecali prije nego sta je na sudu i buksi zavrsio..'cuj stari ak bus sutil i odgulio za nas ceka te super mjesto samo riskiraj za nas i tih 14 mjeseci odguli ne bus pozalil'RayMabus wrote:
A e. A nije tragedija tu nego šta ovaj ima kriminalnu prošlost i oni ga uhljeblju na visoku poziciju i sad to došlo u medije. Zaposli mu ženu , kćer jebo ti ja mater , nekog tko nema kriminalnu prošlost a ne njega direktno.
2015-09-08
Evo sad anketa na Indexu Treba li Žalac dat ostavku ?
Ja namjerno iz inata kliknija da netriba. Neide mi se na izbore pa šta gora ekipa na vlasti to raja luđa i frustranija. Neka nje. Ko vas jebe sve.
Ja namjerno iz inata kliknija da netriba. Neide mi se na izbore pa šta gora ekipa na vlasti to raja luđa i frustranija. Neka nje. Ko vas jebe sve.
2014-04-11
dobro to je poznata stvar...znam isto takvog jednog uoci rata..lik je htio otom potom upasti negdje u prolejce 1991 u specijalnu policiju 'alfe'....bioje sportas...trenirao đudo...ali jbg nije bio hdz-ovac...dva puta su ga odbijali dok nije dobio od jednog prijatelja koji ej bio tad specijalac da se uclani u hdz..kad s euclanio predao molbu nakon nekoliko dana su ga pozvali na lijecnicki kad je to prosao potipsao je odmah ugovor...a tada su specijalci imali fakat dobru placu naspram obicnih policjaca i prvih gardistapismejker wrote:hehehehe,sjetih se..ima jedan lik iz Županjo,zvali ga Škot..ono,"rocker" i te sheme u mladjim danima,kasnije posa nije mogo naci,a prodavanje mooda pod boobrege vise nitko od cura nije pusila..
2015-09-08
Šta je i ispravno. Ta neće valjda Srbe i ljevičare primat u policiju.vuksadinare wrote:dobro to je poznata stvar...znam isto takvog jednog uoci rata..lik je htio otom potom upasti negdje u prolejce 1991 u specijalnu policiju 'alfe'....bioje sportas...trenirao đudo...ali jbg nije bio hdz-ovac...dva puta su ga odbijali dok nije dobio od jednog prijatelja koji ej bio tad specijalac da se uclani u hdz..kad s euclanio predao molbu nakon nekoliko dana su ga pozvali na lijecnicki kad je to prosao potipsao je odmah ugovor...a tada su specijalci imali fakat dobru placu naspram obicnih policjaca i prvih gardistapismejker wrote:hehehehe,sjetih se..ima jedan lik iz Županjo,zvali ga Škot..ono,"rocker" i te sheme u mladjim danima,kasnije posa nije mogo naci,a prodavanje mooda pod boobrege vise nitko od cura nije pusila..
2014-04-11
Haha kaže lik da ima potvrdu o rehabilitaciji
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Direktor u Lockheedu: ‘Hrvatska je iskazala interes za kupovinu naših nevidljivih borbenih aviona F-35‘
» Zagreb bi ozbiljan dio financijskih problema riješio prodajom zapuštenih poslovnih prostora. Ovo što sada radi nema smisla
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
» Zagreb bi ozbiljan dio financijskih problema riješio prodajom zapuštenih poslovnih prostora. Ovo što sada radi nema smisla
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
Page 2 of 4