kako je ZG fakulteta pretvoren u bosansku prčiju kroz par desetljeća ahhahahaha (ovaj vlaški u SPlitu je bolje rangiran )
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: kako je ZG fakulteta pretvoren u bosansku prčiju kroz par desetljeća ahhahahaha (ovaj vlaški u SPlitu je bolje rangiran )
kic wrote:marcellus wrote:kic wrote:marcellus wrote:bandić je doktor političkih znanosti za sve ostale političare u zemlji pa nek priča ko šta oće
miki zna, nije u sedlu 20 godina jer ne zna
zna obećavat "besplatne" stvari krezubima bolje neg iko..
zna točno što treba obećat onima na knežiji a što u dubravi, što treba reć penzićima a što zaposlenim ženama a što studentariji, danas će se slikat sa zvijezdom a sutra sa šahovnicom, zna gdje se mora pojavit i gdje ne smije, što treba reć a što je bolje prešutit, kome treba dozvolit da krade i koliko a kome ne, koga gdje zaposlit kad se mora, miki kuži stvari.
prekrasno.
tako to funkcionira, nije on izmislio sistem
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: kako je ZG fakulteta pretvoren u bosansku prčiju kroz par desetljeća ahhahahaha (ovaj vlaški u SPlitu je bolje rangiran )
vasi fakulteti nisu progresivni ko nizozemski
they have diversity officers
they have diversity officers
2014-04-19
Bas dobar video
Ljevica je dobra a desnica losa
Zato sam ja lijevicarka
Ljevica je dobra a desnica losa
Zato sam ja lijevicarka
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kako su svjetski moćnici shvatili BiH kao svoju privatnu prčiju..danas Erdogan,sutra Putin,preksutra tko zna tko..
» Tjerate mlade dva desetljeća i sada se žalite kako nema prvašića
» Upozorenje poznatig biologa: čovječanstvi kako poznajemo nestaje za par desetlječa
» Velik podbacaj HDZ-a u Splitu.Moze li se ovaj put Plenki izvuci neokrznut?
» Kako se zove ovaj poremećaj?
» Tjerate mlade dva desetljeća i sada se žalite kako nema prvašića
» Upozorenje poznatig biologa: čovječanstvi kako poznajemo nestaje za par desetlječa
» Velik podbacaj HDZ-a u Splitu.Moze li se ovaj put Plenki izvuci neokrznut?
» Kako se zove ovaj poremećaj?
Page 2 of 2