Francuska lista moralista
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Francuska lista moralista
Evo france football objavio listu najvecih svjetskih trenera.
I da ironija bude veca a i sramota jednog od najvecih Tomislava Ivica stavise mrtvi ladni na 43.misto. a Cika i Zebeca uopce niti ne spominju. Opet da ironija bude jos veca stavise Guardiolu na 3.misto ispred zivih Trappatonija i Hitzfelda i Heyckensa. Jednog Belu Guttmana niti ne spominju
I da ironija bude veca a i sramota jednog od najvecih Tomislava Ivica stavise mrtvi ladni na 43.misto. a Cika i Zebeca uopce niti ne spominju. Opet da ironija bude jos veca stavise Guardiolu na 3.misto ispred zivih Trappatonija i Hitzfelda i Heyckensa. Jednog Belu Guttmana niti ne spominju
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Francuska lista moralista
Ma debili, doviditi guardiolu uopce u kontekst s ovim luzerima, strahota
End- Posts : 21177
2015-08-25
Na cemu si ti gospeti. U isti rang stavljati varalicu kojoj su naslove donosili xavi iniesta ON i mnogi drugi.End wrote:Ma debili, doviditi guardiolu uopce u kontekst s ovim luzerima, strahota
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Tomislav Ivić nije niti u 5 trenera?
Smiješna lista...
Samo su prvo misto pogodili, ostalo je sve otužno...
;)
Smiješna lista...
;)
Guest- Guest
Amenfridrih_niche wrote:Tomislav Ivić nije niti u 5 trenera?
Smiješna lista...
;)
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Amenfridrih_niche wrote:Tomislav Ivić nije niti u 5 trenera?
Smiješna lista...
;)
Guest- Guest
https://www.google.com/amp/s/fr.besoccer.com/info/amp/la-liste-complete-des-50-meilleurs-entraineurs-de-la-saison-532997
Ovo su sezonski ;-))
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1