Švedska državna TV-e u dječjem programu pušta ISIL-ovu propagandu!?!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Švedska državna TV-e u dječjem programu pušta ISIL-ovu propagandu!?!
Muamedanci su ok, samo se mi moramo prilagoditi.
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Izgleda da se i ne peru jer je tako radio Muhamed... Asila I m sorry
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Moglo bi biti... Asilla :)kaja_333 wrote:Izgleda da se i ne peru jer je tako radio Muhamed... Asila I m sorry
dijagram-
2015-08-09
Ma treba njih sve deratizirat i eutanizirat.jastreb wrote:Proučavao sam malo historiju tog ispruženog kažiprsta kod islamista.dijagram wrote:Razocarao si, mislio sam da ce upis biti o Racanu, preteci ovih isilovih jednprsta:)jastreb wrote:A što da djecu u Njemačkoj ili Švedskoj slikaju sa tri ispružena prsta???dijagram wrote:Al su mu zato lijepe slikekaja_333 wrote:Bas volim kada stavljaš tekstove na engleskom, to mi se bas čita, posebno u 8.
Kad smo već kod ta tri prsta jako me nervira kad na našim filmovima,reklamama,čak i na jednom spotu od Severine,ono kad broje na prste,jen,dva ,tri,i onda kad dođu na 3,umjesto da normalno ispruže palac,kažiprst i srednjak,oni pokazuju rogove,kao neki sotonisti ili trash hevi metalci.
Naime,kažu da je Muhamed dok je propovijedao držao tako prst,a oni ga u svemu oponašaju.
Tako,moraju voljeti mačke,a mrziti pse,jer je takav bio Prorok. Zatim ne smiju prati zube sa Plidentom ,nego ih samo iščačkati nekom tankom slamkom,jer je tako radio Muhamed.
Guest- Guest
Yes, maybe better Coloman
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zna se zašto u nas ljudi izbjegavaju dizati tri prsta, jer se to povezuje s velikosrbskom agresijom. Ishodište simbola je prikaz Presvetoga Trojstva, a tako su prisezali hrvatski vojnici do 1945.jastreb wrote:Kad smo već kod ta tri prsta jako me nervira kad na našim filmovima,reklamama,čak i na jednom spotu od Severine,ono kad broje na prste,jen,dva ,tri,i onda kad dođu na 3,umjesto da normalno ispruže palac,kažiprst i srednjak,oni pokazuju rogove,kao neki sotonisti ili trash hevi metalci.
Hahaha Kajo pa ispred svake đamije imaš česme za pranje, moraš ti kod mene na edukaciji, vidim ovako dopisno ne daje očekivane rezultate...kaja_333 wrote:Izgleda da se i ne peru jer je tako radio Muhamed... Asila I m sorry
Kermit-
2014-04-17
smile smile smile forever you smile, when you are smiling my heart is growingkaja_333 wrote:A zajebavate asilu, pišite english please
Kermit-
2014-04-17
Sve spremno za prihvat nove religije...
Guest- Guest
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
Forumske zene vrijedno usvajaju arapsku kulinarsku recepturu...
Guest- Guest
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa čuj,nitko ne očekuje od Hrvata da maše okolo sa tri prsta,niti da na sudu sa tri uzdignuta prsta polaže prisegu,ali zaista je već postalo glupo kod brojanja pokazivati broj tri masonskim pozdravom i sotonističkim "rozima".Regoč wrote:Zna se zašto u nas ljudi izbjegavaju dizati tri prsta, jer se to povezuje s velikosrbskom agresijom. Ishodište simbola je prikaz Presvetoga Trojstva, a tako su prisezali hrvatski vojnici do 1945.jastreb wrote:Kad smo već kod ta tri prsta jako me nervira kad na našim filmovima,reklamama,čak i na jednom spotu od Severine,ono kad broje na prste,jen,dva ,tri,i onda kad dođu na 3,umjesto da normalno ispruže palac,kažiprst i srednjak,oni pokazuju rogove,kao neki sotonisti ili trash hevi metalci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To je moderan pozdrav i cool,te uopće nije satanistički,već se radi o drevnom paganskom.Zapravo to nije pozdrav,već kao nekakva zaštita od uroka,,zlih oči'' i tak nešto..jastreb wrote:
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Da,može bit i da je,ali zašto ,ako si primijetio kad netko broji do tri,pa kad dođe do tri,umjesto ustaljenog i drevnog uzdizanja prvo palca,pa kažiprsta,pa srednjaka,odmah se nakon dvojke poremećuje cijeli ustroj prstiju ,i nepravedno se preskače srednjak ,a na red dolazi mali prč?
Glupost!
To je isto kao kad bi neki glupi Srbi izmislili neke nove šahovske ploče koje umjesto kockica imaju druge geometrijske likove i na tome igrali šah.
Glupost!
To je isto kao kad bi neki glupi Srbi izmislili neke nove šahovske ploče koje umjesto kockica imaju druge geometrijske likove i na tome igrali šah.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Moji mališani vrtičke dobi, osobiti mlađi, također znaju ispružiti prst kada mi nešto žele prisnažiti. Više to znači da su islamisti infantilni nego obrnuto...
Antif_No1 wrote:Meatke wrote:
ovaj je freedom fighterima prijetio i podigao prst pa je imao nesretan slučaj...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
video no longer avejlabl, kako ga ubode ovaj asila
n_razbojnik-
2014-04-15
skinuli su ga, isto sa Barabarom spectre svaki tjedan ga skidaju a ovi stavljaju...nevjestin_razbojnik wrote:video no longer avejlabl, kako ga ubode ovaj asila
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Švedska: državni tužitelj odbio zabraniti ISIL-u zastavu
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» Švedska ministrica cvilila, jer Švedska ne može primiti još vehabija
» Američka vojska koja se bori protiv ISIL-a dobila isti amblem kao ... ISIL
» darivanje dječjem domu je sukob interesa?
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» Švedska ministrica cvilila, jer Švedska ne može primiti još vehabija
» Američka vojska koja se bori protiv ISIL-a dobila isti amblem kao ... ISIL
» darivanje dječjem domu je sukob interesa?
Page 2 of 2