Obraćanje vrhovnice, gđe. KGK, sudionicima „Meeting G2.1“
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Obraćanje vrhovnice, gđe. KGK, sudionicima „Meeting G2.1“
Ero wrote:Indijanac, ovdje si u civilizaciji i tomu primjerno uskladi ponašanje.sitting_bull wrote:naravno kako osim lizanja nekih rupa gospođi ironiji od predsjednice od tebe nisam očekivao ništa više.
eto, ti si govorio...
bijah beskrajno nježan prema ironiji od predsjednice budući da dotična bar jednom tjedno nastupa kao hdz karikatura u predizbornoj kampanji.
obzirom da si mrkonjićgradska dijaspora tvoje je pravo da gajiš simpatije prema gospođi koja redovno pljuje po hrvatskim institucijama i šalje poruke kako joj hrvatski ustav baš i nije poznata materija pa sve što radi čini na osnovu osobnog doživljaja istog i prema savjetima alko-savjetnika...
Last edited by sitting_bull on 29/10/2015, 20:07; edited 1 time in total (Reason for editing : greška)
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Ero wrote:Pronađi rađe nekog u rodbini s tim iskustvom.debotoijusto wrote:imam jedan kisobran za popraviti...kakva je u tim izvedbama ?Ero wrote:Vrhovnica KGK zna kako se u civilizaciji civilizirano ponašati. Popravlja što ste zabrljali i što se uopće još popraviti da.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ma ne sekiraj, oma se vidi da si ti predsjednicki materijal ali nisi imo srecesitting_bull wrote:Ero wrote:Indijanac, ovdje si u civilizaciji i tomu primjerno uskladi ponašanje.sitting_bull wrote:naravno kako osim lizanja nekih rupa gospođi ironiji od predsjednice od tebe nisam očekivao ništa više.
eto, ti si govorio...
bijah beskrajno nježan prema ironiji od predsjednice budući da dotična bar jednom tjedno nastupa kao hdz karikatura u predizbornoj kampanji.
obzirom da si mrkonjićgradska dijaspora tvoje je pravo da gajiš simpatije prema gospođi koja redovno pljuje po hrvatskim institucijama i šalje poruke kako joj hrvatski ustav baš i nije poznata materija pa sve što radi čini na osnovu osobnog doživljaja istog i prema savjetima alko-savjetnika...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Asli migate z'glavon jednako i na da i na ne?debotoijusto wrote:he he...moji su vise za pritakat vino i strukat maslinu do zadnje kapi ulja...naravno i ženit se u kolinu da sve tezoro ostane u obitelji..Ero wrote:Pronađi rađe nekog u rodbini s tim iskustvom.debotoijusto wrote:imam jedan kisobran za popraviti...kakva je u tim izvedbama ?Ero wrote:Vrhovnica KGK zna kako se u civilizaciji civilizirano ponašati. Popravlja što ste zabrljali i što se uopće još popraviti da.
Qrtza si ovo razumija.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Koliko ja znam ne miješa se u lokalne stvari poglavica, tako da nemaš brige...sitting_bull wrote:Ero wrote:Indijanac, ovdje si u civilizaciji i tomu primjerno uskladi ponašanje.sitting_bull wrote:naravno kako osim lizanja nekih rupa gospođi ironiji od predsjednice od tebe nisam očekivao ništa više.
eto, ti si govorio...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
oooo,kako bih joj guzlu izmjijesio...
Guest- Guest
vrhovnici pobogubogomdani wrote:oooo,kako bih joj guzlu izmjijesio...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
da vis koju guzlu ima,a i dudlove...zena prije svega...debotoijusto wrote:vrhovnici pobogubogomdani wrote:oooo,kako bih joj guzlu izmjijesio...
Guest- Guest
ja bih stavio njenu guzlu,ali...opet se Kic bude uspanicio,pa zalockao temu...
Guest- Guest
KGK nije za vas bliskoistočnjake...ne paše vam to razumijem, ali ne znam zašto se gurate među nas? Slobodni ste ovaj svijet napustiti kad god to poželite...
Ili nam se mislite uvaliti kao izbjeglice?
kaze bosanac u sloveniji...Ero wrote:KGK nije za vas bliskoistočnjake...ne paše vam to razumijem, ali ne znam zašto se gurate među nas? Slobodni ste ovaj svijet napustiti kad god to poželite...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
To se u psihijatriji naziva projekcija.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» obracanje narodu
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske u prigodi završetka mandata
» obracanje narodu g. matije
» Kolinda na 15. Meeting of state of the "Arraiolos Group" u Ateni
» u palmiri koncert ruske filharmonije i putinovo obraćanje uživo...
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske u prigodi završetka mandata
» obracanje narodu g. matije
» Kolinda na 15. Meeting of state of the "Arraiolos Group" u Ateni
» u palmiri koncert ruske filharmonije i putinovo obraćanje uživo...
Page 2 of 2