Plenkovic odjebao ustaše
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenkovic odjebao ustaše
Ko Tuđman. I partizan i ustaša.vuksadinare wrote:Ti si malo ustasa malo partizan po potrebi...da se osiguras ne daj bozeRayMabus wrote:Ići će Šeks , Njonjo , neki anonimni pop i dvi krezube ustaše sa slamon u glavi umjesto mozga.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Plenkovic odjebao ustaše
U biti ja znam tko sam samo podjebajen kriminalno HDZ tijelo. Ja sam Mostovac s kojim je Plenky uhljeb raskinio suradnju i sad prcan desničare na ovaj način jer njihov vlastit šef sere i piša po njima a oni su na državnoj sisi pa pičkice velike Rvatine šute.vuksadinare wrote:Ti si malo ustasa malo partizan po potrebi...da se osiguras ne daj bozeRayMabus wrote:Ići će Šeks , Njonjo , neki anonimni pop i dvi krezube ustaše sa slamon u glavi umjesto mozga.
Ako ode netko nezna tko je i šta je to su hdz plaćenici koji glume desničare. Ja ih samo otkrivan u njihovom licemjeru i lažnon indetitetu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Plenkovic odjebao Sarajevstan
» Plenkovic odjebao Kolindu
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» Plenkovic odjebao Kolindu
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
Page 3 of 3