ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grabar-Kitarović preuzela predsjedanje Vijećem žena svjetskih lidera

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Grabar-Kitarović preuzela predsjedanje Vijećem žena svjetskih lidera - Page 3 Empty Re: Grabar-Kitarović preuzela predsjedanje Vijećem žena svjetskih lidera

Post by prckov 14/3/2019, 16:20

Eroo wrote:
prckov wrote:moramo definirat o cemu govorimo kad kazemo real equality
necemo je znat postic ako je ni definirat ne znamo
Dobro znaš da žene općenito nisu ravnopravne muškarcima.
Dovoljno je pogledati u bilo koji Parlament, da sad ne spominjem poslovni svijet.
Imamo mi svoje talibane, koji misle da im je jedino mjesto u kuhinji,
da rađaju i služe muževe s pivskim trbusima, koji su, tobože, glave obitelji.
Svi sve znamo, ne da se mi o ovome raspravljat...
velis zrtve patrijarhalne culture, jel o tom pricas, zrtve nepisanih pravila
kako ko privatno zivi I sta ko od zene/muskarca ocekuje I dobije u tom odnosu je privatna a ne kolektivna stvar
nije brak ako nevalja svetinja, svako ima svoje zivote I razloge za biti u braku ili ne biti, I ne vidim sto bi to drustvo trebalo regulirat,
 oli bi I drustvo trebalo regulirat kolko seksa treba muskarac imat u braku, a zena laznih glavobolja
a to sto zene nisu u parlamentu ne znaci da ih neko drzi za nogu da ne pobjegnu tamo, sve dok niko nije institucionalno diskriminiran tu nema problema. Oli ti mislis da u parlamentu I slicnim pozicijama treba birat po spolnim I drugim kriterijima ili po sposobnosti
sto se mene tice mogu zene bit 100% u parlamentu I bilo gdje ako su bolje od drugih kandidata
sama cinjenica da su zene zastupljene u svim podrucjima je dokaz da nemaju zapreka ako to zele I za to sto zele su sposobne
ali radit separatizam koji je proizveo identitetsku politiku za koju si ti homofob, islamofob, ksenofom, zenomrzac I scvasta jos nesto je direktano radit protiv svoje zajednice
nisu ni muskarci medu sudijama, jesu to I oni potlaceni od strane zena ili im to zanimanje jednostavno nije zanimljivo u velikom broju
u medicine takode su muskarci manjina
jel bi se sad trebali muskarci odvojit I tapsat po ledima kako su uspjeli povecat broj muskih sudija u drustvu 
I na kraju koja prava muskarci imaju a zene nemaju pa nisu ravnopravne, pazi trebam samo jedno a ja cu ti nabrojat par koje muskarci nemaju a zene imaju, da hocu rec da su danas muskarci institucionalno neravnopravni u odnosu na zene

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Grabar-Kitarović preuzela predsjedanje Vijećem žena svjetskih lidera - Page 3 Empty Re: Grabar-Kitarović preuzela predsjedanje Vijećem žena svjetskih lidera

Post by Eroo 14/3/2019, 16:22

prckov wrote:
Eroo wrote:
Dobro znaš da žene općenito nisu ravnopravne muškarcima.
Dovoljno je pogledati u bilo koji Parlament, da sad ne spominjem poslovni svijet.
Imamo mi svoje talibane, koji misle da im je jedino mjesto u kuhinji,
da rađaju i služe muževe s pivskim trbusima, koji su, tobože, glave obitelji.
Svi sve znamo, ne da se mi o ovome raspravljat...
velis zrtve patrijarhalne culture, jel o tom pricas, zrtve nepisanih pravila
kako ko privatno zivi I sta ko od zene/muskarca ocekuje I dobije u tom odnosu je privatna a ne kolektivna stvar
nije brak ako nevalja svetinja, svako ima svoje zivote I razloge za biti u braku ili ne biti, I ne vidim sto bi to drustvo trebalo regulirat,
 oli bi I drustvo trebalo regulirat kolko seksa treba muskarac imat u braku, a zena laznih glavobolja
a to sto zene nisu u parlamentu ne znaci da ih neko drzi za nogu da ne pobjegnu tamo, sve dok niko nije institucionalno diskriminiran tu nema problema. Oli ti mislis da u parlamentu I slicnim pozicijama treba birat po spolnim I drugim kriterijima ili po sposobnosti
sto se mene tice mogu zene bit 100% u parlamentu I bilo gdje ako su bolje od drugih kandidata
sama cinjenica da su zene zastupljene u svim podrucjima je dokaz da nemaju zapreka ako to zele I za to sto zele su sposobne
ali radit separatizam koji je proizveo identitetsku politiku za koju si ti homofob, islamofob, ksenofom, zenomrzac I scvasta jos nesto je direktano radit protiv svoje zajednice
nisu ni muskarci medu sudijama, jesu to I oni potlaceni od strane zena ili im to zanimanje jednostavno nije zanimljivo u velikom broju
u medicine takode su muskarci manjina
jel bi se sad trebali muskarci odvojit I tapsat po ledima kako su uspjeli povecat broj muskih sudija u drustvu 
I na kraju koja prava muskarci imaju a zene nemaju pa nisu ravnopravne, pazi trebam samo jedno a ja cu ti nabrojat par koje muskarci nemaju a zene imaju, da hocu rec da su danas muskarci institucionalno neravnopravni u odnosu na zene
Nije pošteno da žene idu u službu kao i muškarci, pa kad dođu doma najprije idu u trgovinu po hranu, slijedi kuhanje
i posluga gospodinu mužu. Ah, da, prije toga treba dovesti i djecu iz vrtića i dočekat one iz škole.
Poslije kuhanja ručka slijedi rad s djecom i njihovim domaći zadacima.
Navečer slijedi opet večera, kupanje djece i i davanje istih na spavanje.
Nakon toga slijedi pranje posuđa i pospravljanje...pa umivanje i skidanje makeupa....i naravno, sex, ako joj je još do toga. Grabar-Kitarović preuzela predsjedanje Vijećem žena svjetskih lidera - Page 3 1971401230

Ja u klin, ti u ploču...
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 14/3/2019, 16:25

Grabar-Kitarović preuzela predsjedanje Vijećem žena svjetskih lidera - Page 3 Huanito
Grabar-Kitarović preuzela predsjedanje Vijećem žena svjetskih lidera - Page 3 Optuznica-za-Huanita-Borit-ce-se-na-sudu-za-pravo-na-lijecenje-uljem-marihuane_ca_large

kraljica Kolinda pomilovala dilera drogom :tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 14/3/2019, 16:27

Eroo wrote:
prckov wrote:
T. wrote:
Malo se pravimo glupi jel...
Puna ravnopravnost žena znači jednaka zastupljenost žena i muškaraca na rukovodećim položajima u gospodarstvu, u politici, na javnim funkcijama (gradonačelnici, načelnici i sl.), brez obzira na sve...
Ovo se ne odnosi na rad u tvornicama, rudnicima, vojsci, policiji, na opasnim zanimanjima, u građevini i sl. ...
so, real equality is selective equality of outcome
mislim da cak ni feministice nisu tolko bezobrazne
al zanima me sta je to za eru
 zanima me sta je to njega ovdje u ovoj ljevicarsko feministickoj morbidi odusevilo I zasto
Nije pošteno da žene idu u službu kao i muškarci, pa kad dođu doma najprije idu u trgovinu po hranu, slijedi kuhanje
i posluga gospodinu mužu. Ah, da, prije toga treba dovesti i djecu iz vrtića i dočekat one iz škole.

Poslije kuhanja ručka slijedi rad s djecom i njihovim domaći zadacima.
Navečer slijedi opet večera, kupanje djece i i davanje istih na spavanje.
Nakon toga slijedi pranje posuđa i pospravljanje...pa umivanje i skidanje makeupa....i naravno, sex, ako joj je još do toga.
:D
pa ti si ljevlji od sore
sta to mene a bome I tebe boli kurac kako ko u svom braku zivi
i kako bi to drzava ili nekakvi separatisticki pokreti trebali sredit to tvoje navodno crno-bijelo nepostenje zasnovano na misljenju
I koju ce korist u konacnici drustvo imat od toga

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 14/3/2019, 16:31

e moj ero u kojoj nesvjesti si ti
nemas ti pojma sta se valja iza te spike I kenjaze na koju ti ko prvacic sa crvenom maramicom nasjedas

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Eroo 14/3/2019, 17:34

prckov wrote:e moj ero u kojoj nesvjesti si ti
nemas ti pojma sta se valja iza te spike I kenjaze na koju ti ko prvacic sa crvenom maramicom nasjedas
U međunarodnoj politici, i u općenito u djelovanju u javnosti, se kaže: Važno je biti viđen.
Šta to negativnog može HR očekivati iz Kolindinog predsjedavanja u UN?
Reci mi samo jednu stvar, a ima masu pozitivnih.
Mante se jalnuških fora...
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics