''POLITIČKI TAJNIK SDP-a IMA NOVU TEORIJU O DEBAKLU NA LIČKIM IZBORIMA Dio naših glasača možda je podržao Milinovića, nastojeći spriječiti pobjedu HDZ-a ''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''POLITIČKI TAJNIK SDP-a IMA NOVU TEORIJU O DEBAKLU NA LIČKIM IZBORIMA Dio naših glasača možda je podržao Milinovića, nastojeći spriječiti pobjedu HDZ-a ''
sitting_bull wrote:
sad nam više nema spasa
nama nama ili nama vama?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: ''POLITIČKI TAJNIK SDP-a IMA NOVU TEORIJU O DEBAKLU NA LIČKIM IZBORIMA Dio naših glasača možda je podržao Milinovića, nastojeći spriječiti pobjedu HDZ-a ''
hrvatskoj ili partiji?
kod hajduka mi se čini da ima šanse da se nešto promijeni, premda su i tamo kroz naš hajduk grabežljivci nadvladali.vuksadinare wrote:pustui ga..trenutno mu ej prioritet sukob sa zadrugom NH i stranackim kolegom amperom koji se nalazi na starni zadrugara...mada mi izgleda da je sitting vec jednom nogom u desnoj starni dok je amper i dalje ostao na samoupravljackom socijalizmu i tekovinama revolucije :):marcellus wrote:sitting_bull wrote:stari neprijatelj marcellus me se sjeća.marcellus wrote:red wolf wrote:
Ni na onom propalom forumu, ni na ovom, ne sjećam ga se...
slabo pamtiš, ali od osobe ograničenih intelektualnih kapaciteta se više niti ne očekuje
Živio nije te bilo sto godina... jesi razmišljao da preuzmeš SDP od bere?
međutim, pokret otpora uništavačima hajduka očigledno jača pa im iako nisam hajdukovac dajem potporu, makar verbalnu.
sitting_bull-
2015-09-28
ti si dovoljno obrazovan da znaš kako poslije svakog rata do 5% likova koji nisu bili nitko i ništa ispliva i pokupi vrhnje, a ostali žive lošije nego prije.marcellus wrote:sitting_bull wrote:
sad nam više nema spasa
nama nama ili nama vama?
sam najbolje znaš jesi li u tih 5%, ili izvan.
mene se to osobno ne tiče jer mi je glavni prihod od austrijskog poslodavca na koji ne utječu jake snage hdz-a koje su prisvojile hrvatsku.
kad država bankrotira-izgori nestati će love i za njih pa će se broj štakora drastično smanjiti jer će mnogi krepati zbog nedostatka hrana, a mnogi će se poubijati međusobno.
znaš kako to već ide, sjećaš se rumunjske.
sitting_bull-
2015-09-28
koja hrvatska, koja partija?marcellus wrote:hrvatskoj ili partiji?
sitting_bull-
2015-09-28
partija od malog bere a hrvatska ko hrvatskasitting_bull wrote:koja hrvatska, koja partija?marcellus wrote:hrvatskoj ili partiji?
misaone imenice.marcellus wrote:partija od malog bere a hrvatska ko hrvatskasitting_bull wrote:koja hrvatska, koja partija?marcellus wrote:hrvatskoj ili partiji?
ništa stvarno.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Politički tajnik HDZ-a piša po Škori i Milanoviću
» Aleksandar Vučić čestitao Karamarku pobjedu HDZ-a na izborima
» Krajnja desnica očekuje pobjedu na vanrednim izborima u Portugalu
» Macan: Želi li pobjedu na izborima, Karamarko mora ulijevo
» VMRO-DPMNE proglasio pobjedu na lokalnim izborima u Sjevernoj Makedoniji
» Aleksandar Vučić čestitao Karamarku pobjedu HDZ-a na izborima
» Krajnja desnica očekuje pobjedu na vanrednim izborima u Portugalu