SFRJ pridruženi clan EU 1992 i 5.5 milijardi eura u džep
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: SFRJ pridruženi clan EU 1992 i 5.5 milijardi eura u džep
mortal wrote:nije svima ispalo sjajnodanni1 wrote:Ajbte...te pare bi sjebali za godinu dana i što onda?
Ovako kako je ispalo, bolje nije moglo.
ako su već znali da žele pare i razbijanje Juge moglo se odraditi na miru. Kolike su mase ljudi mučene, zatvarane, invalidi, mnogi poginuli, žene i djeca ostali sami....razbijene firme, ljudi bez posla... tisuće mrtvih i tisuće uništenih života a
progon se i dalje vrši
ni onima kojima je ok ne mislim da će dugo tako
e dušice moja naivna,onda ne bi moglo biti famozne "privatizacije" i kradje drzave do te mjere da gradjanstvo mora bjezati u druge zemlje da prezivi..
Guest- Guest
Na svakom sranju gdje vecina strada neki dobro produ i basnoslovno zarade.
vili40-
2015-08-02
Ja sam Hrvat - vrijedi bar 5000 eura.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Charles Michel objavio: Hrvatska bi dobila 7,3 milijardi eura bespovratnih sredstva, a 2,65 milijardi eura kroz zajmove
» EU pripremila je investicijsku injekciju od 38 milijardi eura,od toga Hrvatskoj ide 1,16 milijardi
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
» EU: ZA HRVATSKU DO 2027. VIŠE OD 20 MILIJARDI EURA
» Ovogodišnji prihod od turizma 12 milijardi eura
» EU pripremila je investicijsku injekciju od 38 milijardi eura,od toga Hrvatskoj ide 1,16 milijardi
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
» EU: ZA HRVATSKU DO 2027. VIŠE OD 20 MILIJARDI EURA
» Ovogodišnji prihod od turizma 12 milijardi eura
Page 3 of 3