ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svijetske burze pale , rast globalnog gospodarstva usporava

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Svijetske burze pale , rast globalnog gospodarstva usporava - Page 3 Empty Re: Svijetske burze pale , rast globalnog gospodarstva usporava

Post by epikur37 10/3/2019, 14:09

veber wrote:
epikur37 wrote:
prckov wrote:
epikur37 wrote:
vili40 wrote:Epikure,iscrpite resurse?Mislio si kad sve pokradete i unistite?Onda jos malo pa puno srece u osvjajanju,vec je vrijeme da pocnete?svima se od vas guzica trese.Zavrsit cete opet po argentini,cileu i kanadi ako ce vas tamo htjeti.

Zauzimamo sjevernu italiju, sloveniju i Tirol.

S tim ćemo biti mirni 50 godina.
poslije toga prelazimo na svicarsku
banke moraju pasti
Ne bi nam bio prvi put, Hrvata se svi boje, kao vikinga.
je. imaju traume.

ne bi htio čut što misle nijemci o hrvatima, a pogotovo ne što misle o bosancima.

nijemci razmišljaju o hrvatskoj zagreb i okolica. sjeverozapad i drang naht osten slavonija.
općenito mišljenje da je jug hrvatske pokvaren kao i italija ili grčka. za bosnu i srbiju i šiptare i grke misle kao ne nižu rasu već ljude ograničene inteligencije. imaš oglase za posao gdje piše da podržavaju zapošljavanje invalida, ljudi niže iteligencije, bosanaca, srba i grka. neki put i talijana.

Svatko ima pravo na mišljenje tako i nijemci, ali do određene mjere. Kad prilete amer potegne lanac.-

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Svijetske burze pale , rast globalnog gospodarstva usporava - Page 3 Empty Re: Svijetske burze pale , rast globalnog gospodarstva usporava

Post by Counter-Strike 10/3/2019, 14:12

kupujte kripto valute,tako cete se najbrze obogatiti  pig

2018-03-12

Back to top Go down

Post by epikur37 10/3/2019, 14:12

The Republic of Dream wrote:kupujte kripto valute,tako cete se najbrze obogatiti  pig

yoda sve pokupovao
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 10/3/2019, 14:15

josh godinu i po i svapsko drzavljanstvo..prava se doli ne mislim odreci,a i zasto bi.osim mirovinskog a i na to previse ne racunam..vjerujem u lovu polozeno u bankama i slicnim staševima..a i nekretnine posvuda...odjavljen sam sa sveg drzavnog privremeno..kad su to radili,spomenuo sam stalnu,ali me cura na shalteru nekako tuzno pogledala u smislu"pa nemojte zaboga"..valjda se uhljebica boji tko ce dugorocno filati kasicu prasicu RH i popunjavati proracun..sto je bilo-proslo je curo.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Counter-Strike 10/3/2019, 14:16

to sranje mozda i nije tako lose ako se mozes suzdrzati on nekog premjestanja,transakcija itd,za svaku tu ceremoniju ce ti naplatiti tako da je to navlakusha,ali za one koje love u mutnom moze dobro posluziti,sa tim kripto valutama nemozes vise nikom uvesti sankcije,za mafijase dusu dalo,bankarski izum

2018-03-12

Back to top Go down

Post by Counter-Strike 10/3/2019, 14:17

pismejker wrote:josh godinu i po i svapsko drzavljanstvo..prava se doli ne mislim odreci,a i zasto bi.osim mirovinskog a i na to previse ne racunam..vjerujem u lovu polozeno u bankama i slicnim staševima..a i nekretnine posvuda...odjavljen sam sa sveg drzavnog privremeno..kad su to radili,spomenuo sam stalnu,ali me cura na shalteru nekako tuzno pogledala u smislu"pa nemojte zaboga"..valjda se uhljebica boji tko ce dugorocno filati kasicu prasicu RH i popunjavati proracun..sto je bilo-proslo je curo.. :cleanteeth
jebote meni istekla osobna,moram je produziti da ne ostane neko sa dinare bez posla  geek
Counter-Strike
Counter-Strike

2018-03-12

Back to top Go down

Post by Guest 10/3/2019, 14:18

The Republic of Dream wrote:
pismejker wrote:josh godinu i po i svapsko drzavljanstvo..prava se doli ne mislim odreci,a i zasto bi.osim mirovinskog a i na to previse ne racunam..vjerujem u lovu polozeno u bankama i slicnim staševima..a i nekretnine posvuda...odjavljen sam sa sveg drzavnog privremeno..kad su to radili,spomenuo sam stalnu,ali me cura na shalteru nekako tuzno pogledala u smislu"pa nemojte zaboga"..valjda se uhljebica boji tko ce dugorocno filati kasicu prasicu RH i popunjavati proracun..sto je bilo-proslo je curo.. :cleanteeth
jebote meni istekla osobna,moram je produziti da ne ostane neko sa dinare bez posla  geek
pffff..moram provjeriti sve dokumente da nesh nije "izišlo".. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 10/3/2019, 14:19

Svijetske burze pale , rast globalnog gospodarstva usporava - Page 3 810a9d449656ce03e7ab

Dalmacija postaje megaregija...ljud se slijevaju sa svih strana, posla vrvi.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 10/3/2019, 14:24

vidimo proces ponovnog balkaniziranja i mijesanja plemena Dalmacije,Bosnije,Srbije i ostalih.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 10/3/2019, 14:26

pismejker wrote:vidimo proces ponovnog balkaniziranja i mijesanja plemena Dalmacije,Bosnije,Srbije i ostalih.. :clown

Li-la....no ima iz okolice.

No nema kozojeba i slične pošasti kao gore ti u susjedstvu :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by veber 10/3/2019, 14:29

ameri kod nijemaca kotiraju niže od bosančerosa.

merkelica im jako draga.

stvar je u tome da francuska i njemačka imaju malo drugačije mišljenje od amera, a francuzi imaju već spremno nuklearno, a nijemci imaju kompletnu tehnologiju. francuska i njemačka uredno rade s rusijom. 

ameri nisu u poziciji da bi mogli diktirat nešto njemčkoj. samo izvoz čelika, bez kojeg ameri ne mogu je 30 milijardi eura. suficit njemačke prema us je 48%

njemačka i francuska obustave neke proizvode i ameri su u problemima.

britanija je samo vazal us i zato giba van. spušit će slobodno tržište, investicije, proizvodnju.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 10/3/2019, 14:32

epikur37 wrote:
pismejker wrote:vidimo proces ponovnog balkaniziranja i mijesanja plemena Dalmacije,Bosnije,Srbije i ostalih.. :clown

Li-la....no ima iz okolice.

No nema kozojeba i slične pošasti kao gore ti u susjedstvu :)

Pa bas sam pisao,da ih u gradu ima taman na prste ruku,a grad od 120k gradjana..53% su stranci,uglavnom Balkan,Turcadija,Poljaci,Cesi,talijani,Rusi..i to je oke..
unatrag 1-2 godine,kado da si hodao ulicama Damaska ili Kaira..sve arapi...chin,chin,nema ih vise.. :cheers:potiho su ih potjerali doma,ostalo raselili po fukojebinama Svabije,a sada u prosjeku od 100 000 trazitelja azila,njih samo 7 dobiije azil,ostali vanka...
Bude na balkanu dugorocno puno vise arapa nego u Svabiji...ovi koji ostaju vec su asimilirani u kolektiv i vrijedno rade kao radilice,ako hoce prezivjeti..
Nema vise Job-Centar i lova za nerad... :sherlock
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 10/3/2019, 14:33

veber wrote:ameri kod nijemaca kotiraju niže od bosančerosa.

merkelica im jako draga.

stvar je u tome da francuska i njemačka imaju malo drugačije mišljenje od amera, a francuzi imaju već spremno nuklearno, a nijemci imaju kompletnu tehnologiju. francuska i njemačka uredno rade s rusijom. 

ameri nisu u poziciji da bi mogli diktirat nešto njemčkoj. samo izvoz čelika, bez kojeg ameri ne mogu je 30 milijardi eura. suficit njemačke prema us je 48%

britanija je samo vazal us i zato giba van. spušit će slobodno tržište, investicije, proizvodnju.

Kaj se mene tiče, podržavam jačanje Njemačke i europske kontinentalne jezgre.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by prckov 10/3/2019, 14:36

epikur37 wrote:Svijetske burze pale , rast globalnog gospodarstva usporava - Page 3 810a9d449656ce03e7ab

I sta kazu
kakvi projekti
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by veber 10/3/2019, 14:45

epikur37 wrote:
veber wrote:ameri kod nijemaca kotiraju niže od bosančerosa.

merkelica im jako draga.

Kaj se mene tiče, podržavam jačanje Njemačke i europske kontinentalne jezgre.
njemačka i francuska ionako drže svjetsko gospodarstvo. obje države dobre su si s rusima.
napravle su diobio ionako. njemačka ima interese prema nama, italiji, grčkoj, turskoj.
francuska prema jugu italije, španjolske, portugala. obje države imaju interes prema skandinaviji i rusiji.

to su činjenice i amerika gubi svoj utjecaj u eu jer te dvije države utječu na politiku.

a. ameri su ovisni o njemačkoj i francuskoj jer bitni resursi njihovi proizvodnje potiču baš od te dvije države i naravno rusije.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 10/3/2019, 15:46

prckov wrote:
epikur37 wrote:Svijetske burze pale , rast globalnog gospodarstva usporava - Page 3 810a9d449656ce03e7ab

I sta kazu
kakvi projekti
sićate li se onih tema prije par tjedana.. "kinezi otvaraju neku tvornicu kod zadra" pa dolazi neki proizvođač auta otvoriti neku tvornicu.. pa kada sam napisao da je to propalo, da RH nema ekonomski potencijal za to, onda "mrziš sve Hrvatsko".. 

tako i ovo.. mega projekti.. možeš misliti.. čekaj još par mjeseci ili godinu-dvije da se zakuhta kriza, i onda kada stane turizam i plaće uhljeba na državnoj sisi bude veselo
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by aben 10/3/2019, 15:55

AssadNaPodmornici wrote:
prckov wrote:

I sta kazu
kakvi projekti
sićate li se onih tema prije par tjedana.. "kinezi otvaraju neku tvornicu kod zadra" pa dolazi neki proizvođač auta otvoriti neku tvornicu.. pa kada sam napisao da je to propalo, da RH nema ekonomski potencijal za to, onda "mrziš sve Hrvatsko".. 

tako i ovo.. mega projekti.. možeš misliti.. čekaj još par mjeseci ili godinu-dvije da se zakuhta kriza, i onda kada stane turizam i plaće uhljeba na državnoj sisi bude veselo
Otvara se neka tvornica kod obrovca, 
danas je organiziran prosvjed protiv otvaranja

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 10/3/2019, 15:58

XD 
imaš li link na to da pročitam

2018-06-14

Back to top Go down

Post by crvenkasti 10/3/2019, 15:59

Glup sam.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by aben 10/3/2019, 16:52

AssadNaPodmornici wrote:XD 
imaš li link na to da pročitam
Bitka na zrmanji

http://tris.com.hr/2019/03/bitkaborba-za-zrmanju-obrovac-velebit-prosvjed-protiv-opasnog-otpada-u-nedjelju-u-pet-do-12/

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Yehudim 10/3/2019, 16:59

epikur37 wrote:
veber wrote:ti imaš sreće jer znaš njemački i medicinar si.
imaš preduvjete. no mana ti je kaj si slaven.
potraži njemačke korjene, teško, ali ako imaš to ti je dobra predispozicija.
Ich kann deutsch auswendig ;) 

germansko porijeklo nije problem, hrvati su germani nemamol nikakve veze sa slavenima.

drunken :^0 lol!

2018-03-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics