Svijetske burze pale , rast globalnog gospodarstva usporava
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Svijetske burze pale , rast globalnog gospodarstva usporava
veber wrote:je. imaju traume.epikur37 wrote:Ne bi nam bio prvi put, Hrvata se svi boje, kao vikinga.prckov wrote:poslije toga prelazimo na svicarskuepikur37 wrote:vili40 wrote:Epikure,iscrpite resurse?Mislio si kad sve pokradete i unistite?Onda jos malo pa puno srece u osvjajanju,vec je vrijeme da pocnete?svima se od vas guzica trese.Zavrsit cete opet po argentini,cileu i kanadi ako ce vas tamo htjeti.
Zauzimamo sjevernu italiju, sloveniju i Tirol.
S tim ćemo biti mirni 50 godina.
banke moraju pasti
ne bi htio čut što misle nijemci o hrvatima, a pogotovo ne što misle o bosancima.
nijemci razmišljaju o hrvatskoj zagreb i okolica. sjeverozapad i drang naht osten slavonija.
općenito mišljenje da je jug hrvatske pokvaren kao i italija ili grčka. za bosnu i srbiju i šiptare i grke misle kao ne nižu rasu već ljude ograničene inteligencije. imaš oglase za posao gdje piše da podržavaju zapošljavanje invalida, ljudi niže iteligencije, bosanaca, srba i grka. neki put i talijana.
Svatko ima pravo na mišljenje tako i nijemci, ali do određene mjere. Kad prilete amer potegne lanac.-
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kupujte kripto valute,tako cete se najbrze obogatiti
The Republic of Dream wrote:kupujte kripto valute,tako cete se najbrze obogatiti
yoda sve pokupovao
2015-08-06
josh godinu i po i svapsko drzavljanstvo..prava se doli ne mislim odreci,a i zasto bi.osim mirovinskog a i na to previse ne racunam..vjerujem u lovu polozeno u bankama i slicnim staševima..a i nekretnine posvuda...odjavljen sam sa sveg drzavnog privremeno..kad su to radili,spomenuo sam stalnu,ali me cura na shalteru nekako tuzno pogledala u smislu"pa nemojte zaboga"..valjda se uhljebica boji tko ce dugorocno filati kasicu prasicu RH i popunjavati proracun..sto je bilo-proslo je curo..
Guest- Guest
to sranje mozda i nije tako lose ako se mozes suzdrzati on nekog premjestanja,transakcija itd,za svaku tu ceremoniju ce ti naplatiti tako da je to navlakusha,ali za one koje love u mutnom moze dobro posluziti,sa tim kripto valutama nemozes vise nikom uvesti sankcije,za mafijase dusu dalo,bankarski izum
jebote meni istekla osobna,moram je produziti da ne ostane neko sa dinare bez poslapismejker wrote:josh godinu i po i svapsko drzavljanstvo..prava se doli ne mislim odreci,a i zasto bi.osim mirovinskog a i na to previse ne racunam..vjerujem u lovu polozeno u bankama i slicnim staševima..a i nekretnine posvuda...odjavljen sam sa sveg drzavnog privremeno..kad su to radili,spomenuo sam stalnu,ali me cura na shalteru nekako tuzno pogledala u smislu"pa nemojte zaboga"..valjda se uhljebica boji tko ce dugorocno filati kasicu prasicu RH i popunjavati proracun..sto je bilo-proslo je curo..
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
pffff..moram provjeriti sve dokumente da nesh nije "izišlo"..The Republic of Dream wrote:jebote meni istekla osobna,moram je produziti da ne ostane neko sa dinare bez poslapismejker wrote:josh godinu i po i svapsko drzavljanstvo..prava se doli ne mislim odreci,a i zasto bi.osim mirovinskog a i na to previse ne racunam..vjerujem u lovu polozeno u bankama i slicnim staševima..a i nekretnine posvuda...odjavljen sam sa sveg drzavnog privremeno..kad su to radili,spomenuo sam stalnu,ali me cura na shalteru nekako tuzno pogledala u smislu"pa nemojte zaboga"..valjda se uhljebica boji tko ce dugorocno filati kasicu prasicu RH i popunjavati proracun..sto je bilo-proslo je curo..
Guest- Guest
Dalmacija postaje megaregija...ljud se slijevaju sa svih strana, posla vrvi.
2015-08-06
vidimo proces ponovnog balkaniziranja i mijesanja plemena Dalmacije,Bosnije,Srbije i ostalih..
Guest- Guest
pismejker wrote:vidimo proces ponovnog balkaniziranja i mijesanja plemena Dalmacije,Bosnije,Srbije i ostalih..
Li-la....no ima iz okolice.
No nema kozojeba i slične pošasti kao gore ti u susjedstvu :)
2015-08-06
ameri kod nijemaca kotiraju niže od bosančerosa.
merkelica im jako draga.
stvar je u tome da francuska i njemačka imaju malo drugačije mišljenje od amera, a francuzi imaju već spremno nuklearno, a nijemci imaju kompletnu tehnologiju. francuska i njemačka uredno rade s rusijom.
ameri nisu u poziciji da bi mogli diktirat nešto njemčkoj. samo izvoz čelika, bez kojeg ameri ne mogu je 30 milijardi eura. suficit njemačke prema us je 48%
njemačka i francuska obustave neke proizvode i ameri su u problemima.
britanija je samo vazal us i zato giba van. spušit će slobodno tržište, investicije, proizvodnju.
merkelica im jako draga.
stvar je u tome da francuska i njemačka imaju malo drugačije mišljenje od amera, a francuzi imaju već spremno nuklearno, a nijemci imaju kompletnu tehnologiju. francuska i njemačka uredno rade s rusijom.
ameri nisu u poziciji da bi mogli diktirat nešto njemčkoj. samo izvoz čelika, bez kojeg ameri ne mogu je 30 milijardi eura. suficit njemačke prema us je 48%
britanija je samo vazal us i zato giba van. spušit će slobodno tržište, investicije, proizvodnju.
2014-12-30
epikur37 wrote:pismejker wrote:vidimo proces ponovnog balkaniziranja i mijesanja plemena Dalmacije,Bosnije,Srbije i ostalih..
Li-la....no ima iz okolice.
No nema kozojeba i slične pošasti kao gore ti u susjedstvu :)
Pa bas sam pisao,da ih u gradu ima taman na prste ruku,a grad od 120k gradjana..53% su stranci,uglavnom Balkan,Turcadija,Poljaci,Cesi,talijani,Rusi..i to je oke..
unatrag 1-2 godine,kado da si hodao ulicama Damaska ili Kaira..sve arapi...chin,chin,nema ih vise.. :cheers:potiho su ih potjerali doma,ostalo raselili po fukojebinama Svabije,a sada u prosjeku od 100 000 trazitelja azila,njih samo 7 dobiije azil,ostali vanka...
Bude na balkanu dugorocno puno vise arapa nego u Svabiji...ovi koji ostaju vec su asimilirani u kolektiv i vrijedno rade kao radilice,ako hoce prezivjeti..
Nema vise Job-Centar i lova za nerad...
Guest- Guest
veber wrote:ameri kod nijemaca kotiraju niže od bosančerosa.
merkelica im jako draga.
Kaj se mene tiče, podržavam jačanje Njemačke i europske kontinentalne jezgre.
2015-08-06
I sta kazuepikur37 wrote:
kakvi projekti
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
njemačka i francuska ionako drže svjetsko gospodarstvo. obje države dobre su si s rusima.epikur37 wrote:veber wrote:ameri kod nijemaca kotiraju niže od bosančerosa.
merkelica im jako draga.
Kaj se mene tiče, podržavam jačanje Njemačke i europske kontinentalne jezgre.
napravle su diobio ionako. njemačka ima interese prema nama, italiji, grčkoj, turskoj.
francuska prema jugu italije, španjolske, portugala. obje države imaju interes prema skandinaviji i rusiji.
to su činjenice i amerika gubi svoj utjecaj u eu jer te dvije države utječu na politiku.
a. ameri su ovisni o njemačkoj i francuskoj jer bitni resursi njihovi proizvodnje potiču baš od te dvije države i naravno rusije.
veber-
2014-12-30
sićate li se onih tema prije par tjedana.. "kinezi otvaraju neku tvornicu kod zadra" pa dolazi neki proizvođač auta otvoriti neku tvornicu.. pa kada sam napisao da je to propalo, da RH nema ekonomski potencijal za to, onda "mrziš sve Hrvatsko"..prckov wrote:I sta kazuepikur37 wrote:
kakvi projekti
tako i ovo.. mega projekti.. možeš misliti.. čekaj još par mjeseci ili godinu-dvije da se zakuhta kriza, i onda kada stane turizam i plaće uhljeba na državnoj sisi bude veselo
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Otvara se neka tvornica kod obrovca,AssadNaPodmornici wrote:sićate li se onih tema prije par tjedana.. "kinezi otvaraju neku tvornicu kod zadra" pa dolazi neki proizvođač auta otvoriti neku tvornicu.. pa kada sam napisao da je to propalo, da RH nema ekonomski potencijal za to, onda "mrziš sve Hrvatsko"..prckov wrote:I sta kazuepikur37 wrote:
kakvi projekti
tako i ovo.. mega projekti.. možeš misliti.. čekaj još par mjeseci ili godinu-dvije da se zakuhta kriza, i onda kada stane turizam i plaće uhljeba na državnoj sisi bude veselo
danas je organiziran prosvjed protiv otvaranja
2014-04-16
XD
imaš li link na to da pročitam
crvenkasti-
2014-04-17
Bitka na zrmanjiAssadNaPodmornici wrote:XD
http://tris.com.hr/2019/03/bitkaborba-za-zrmanju-obrovac-velebit-prosvjed-protiv-opasnog-otpada-u-nedjelju-u-pet-do-12/
2014-04-16
epikur37 wrote:Ich kann deutsch auswendig ;)veber wrote:ti imaš sreće jer znaš njemački i medicinar si.
imaš preduvjete. no mana ti je kaj si slaven.
potraži njemačke korjene, teško, ali ako imaš to ti je dobra predispozicija.
germansko porijeklo nije problem, hrvati su germani nemamol nikakve veze sa slavenima.
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» USA usporava Kinu
» Nestalo??? 27 milijardi kuna sa Zg burze
» Statistika globalnog pomora od COVID-a
» Umro tvorac "globalnog zagrijavanja"
» Amerika se oporavila od kraha burze, dogovoren deficit veći za 300 milijardi $
» Nestalo??? 27 milijardi kuna sa Zg burze
» Statistika globalnog pomora od COVID-a
» Umro tvorac "globalnog zagrijavanja"
» Amerika se oporavila od kraha burze, dogovoren deficit veći za 300 milijardi $
Page 3 of 4