PRIJE 101 GODINU Rođen je američki Hrvat čiji izum danas koriste heroji čovječanstva
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: PRIJE 101 GODINU Rođen je američki Hrvat čiji izum danas koriste heroji čovječanstva
Nije djetinjasto, pripada Americi svojim radom, pripada Hrvatskoj svojim rođenjem, pripada Srbima svojom narodnošću. Logično je da ga zajednički slavimo.T. wrote:Normalno...Regoč wrote:Prilika čini lopova. Ovaj, izumitelja.T. wrote:A da je ostao u imotici, izumio bi ku*ac od ovce...
Šta bi tesla izumio u smiljanu, izmjeničnu struju?Nešto sumnjam u to...
I zato smatram da je jedino ispravno smatrati ga američkim izumiteljem, a ovo svojatanje tesle s 'ovih prostora' je ono, djetinjasto...
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: PRIJE 101 GODINU Rođen je američki Hrvat čiji izum danas koriste heroji čovječanstva
pismejker wrote:http://slobodnahercegovina.com/spisak-prezimena-pokatolicenih-srpskih-porodica-u-hercegovini/?lang=lat
to kao da ti ja u dokazivanju da je zemlja ravna ploča stavim Dusparin video
Regoč wrote:Nije djetinjasto, pripada Americi svojim radom, pripada Hrvatskoj svojim rođenjem, pripada Srbima svojom narodnošću. Logično je da ga zajednički slavimo.T. wrote:Normalno...Regoč wrote:Prilika čini lopova. Ovaj, izumitelja.T. wrote:A da je ostao u imotici, izumio bi ku*ac od ovce...
I zato smatram da je jedino ispravno smatrati ga američkim izumiteljem, a ovo svojatanje tesle s 'ovih prostora' je ono, djetinjasto...
Vidi što je sam Tesla napisao:
Sam Tesla je 1919. godine, u časopisu "Moji pronalasci" objavio seriju autobiografskih priča, gde pominje anegdotu iz Pariza i trenutak kada na pitanje recepcionara hotela u kojem je odseo "koja je njegova titula", kaže da je "ona najveća moguća". "Viša od kraljevske, ja sam Srbin."
crvenkasti-
2014-04-17
Biće da si i to pročita na Dusparinom videu...crvenkasti wrote:Regoč wrote:Nije djetinjasto, pripada Americi svojim radom, pripada Hrvatskoj svojim rođenjem, pripada Srbima svojom narodnošću. Logično je da ga zajednički slavimo.T. wrote:Normalno...Regoč wrote:Prilika čini lopova. Ovaj, izumitelja.T. wrote:A da je ostao u imotici, izumio bi ku*ac od ovce...
Sam Tesla je 1919. godine, u časopisu "Moji pronalasci" objavio seriju autobiografskih priča, gde pominje anegdotu iz Pariza i trenutak kada na pitanje recepcionara hotela u kojem je odseo "koja je njegova titula", kaže da je "ona najveća moguća". "Viša od kraljevske, ja sam Srbin."
Eroo wrote:Biće da si i to pročita na Dusparinom videu...crvenkasti wrote:Regoč wrote:Nije djetinjasto, pripada Americi svojim radom, pripada Hrvatskoj svojim rođenjem, pripada Srbima svojom narodnošću. Logično je da ga zajednički slavimo.T. wrote:Normalno...Regoč wrote:
Prilika čini lopova. Ovaj, izumitelja.
Smrad četnički. Dobro su učinili brantelji kad su mu zapalili kuću i srušili spomenik,
crvenkasti-
2014-04-17
evo jos jednog srbende kojeg rvati prisvajaju:
VUK KRSTO Frankopan
vuk i krsto,dva najsrpskijah prezimena,a glumi rvata.nidje veze...
VUK KRSTO Frankopan
vuk i krsto,dva najsrpskijah prezimena,a glumi rvata.nidje veze...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
ovdje isto, ne znam nikoga tog prezimena da je srboNoor wrote:netočno, tu kod mene ima par obitelji u 2-3 generacije, sa srbima nemaju veze ni u tragovimapismejker wrote:Regoč wrote:Pis, ne seri! Miškovići su Hrvati, a Stana je i hrvatsko ime. Imotica i Ćilipi su dubrovačka sela, nikakvih tamo Srbah nema.
Nisu...STANA JE CISTO SRPSKO IME ZA CURE..toga nema u Hrvata..naspomenuto su mjesta gdje suz Srbi istovarili na tone svojih gena..bed je sto to nikad necete priznati..
Miskovici u Hrvatskoj,jedino srbi,a u srbiji ih mali miljun..
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Točno prije godinu dana
» Američki studenti bi prije pok. Fidela nego Trumpa
» Prvi Hrvat u povijesti: Modrić u najboljoj momčadi svijeta za 2015. godinu
» Na danasnji dan prije 31 godinu odigrana povijesna utakmica hrvatske reprezentacije
» Hrvat godinu dana seksualno zlostavljao kolegicu u Njemačkoj. Osuđen na uvjetnu kaznu
» Američki studenti bi prije pok. Fidela nego Trumpa
» Prvi Hrvat u povijesti: Modrić u najboljoj momčadi svijeta za 2015. godinu
» Na danasnji dan prije 31 godinu odigrana povijesna utakmica hrvatske reprezentacije
» Hrvat godinu dana seksualno zlostavljao kolegicu u Njemačkoj. Osuđen na uvjetnu kaznu
Page 2 of 2