Sramotni HTV snimao mobitelom susret Merkel i (bez ozvučenja!)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sramotni HTV snimao mobitelom susret Merkel i (bez ozvučenja!)
Ali on ima papire, toga se neki boje...Se sićaš kad sam ja o tome pisao? Zna bit zaebat...epikur37 wrote:Dobro karamarko je svakako bolji bez tona
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero wrote:Ali on ima papire, toga se neki boje...Se sićaš kad sam ja o tome pisao? Zna bit zaebat...epikur37 wrote:Dobro karamarko je svakako bolji bez tona
mae ti i yoda ste sve pisali ;) :D
U glavnom garavi je kata-strofa :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Garavi je sasvim OK, ako će vas osvijestiti da ne birate za vođe vicmahere i kafanske muzičare.epikur37 wrote:Ero wrote:Ali on ima papire, toga se neki boje...Se sićaš kad sam ja o tome pisao? Zna bit zaebat...epikur37 wrote:Dobro karamarko je svakako bolji bez tona
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero wrote:Garavi je sasvim OK, ako će vas osvijestiti da ne birate za vođe vicmahere i kafanske muzičare.epikur37 wrote:Ero wrote:Ali on ima papire, toga se neki boje...Se sićaš kad sam ja o tome pisao? Zna bit zaebat...epikur37 wrote:Dobro karamarko je svakako bolji bez tona
HDZ biračko stado
Guest- Guest
Ero wrote:Garavi je sasvim OK, ako će vas osvijestiti da ne birate za vođe vicmahere i kafanske muzičare.epikur37 wrote:Ero wrote:Ali on ima papire, toga se neki boje...Se sićaš kad sam ja o tome pisao? Zna bit zaebat...epikur37 wrote:Dobro karamarko je svakako bolji bez tona
pa garavi je bio šef kampanje za vic mahera :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Ero wrote:Garavi je sasvim OK, ako će vas osvijestiti da ne birate za vođe vicmahere i kafanske muzičare.epikur37 wrote:Ero wrote:Ali on ima papire, toga se neki boje...Se sićaš kad sam ja o tome pisao? Zna bit zaebat...epikur37 wrote:Dobro karamarko je svakako bolji bez tona
pa garavi je bio šef kampanje za vic mahera :D
Guest- Guest
ozvučenje...pa evo vam ga ako nekoga zanima:
- gospođo Merkel, vi znate da ćemo mi napraviti sve što želite, vaša riječ naša zapovijed
- ja, ja, ich weis, es ist gut
- ako želite možemo izbjeglice zadržati zauvijek, ne bi htjeli da vama smetaju
- perfekt, perfekt
- hvala vam , puno vam hvala
- und Ihnen,auf Wiedersehen
- gospođo Merkel, vi znate da ćemo mi napraviti sve što želite, vaša riječ naša zapovijed
- ja, ja, ich weis, es ist gut
- ako želite možemo izbjeglice zadržati zauvijek, ne bi htjeli da vama smetaju
- perfekt, perfekt
- hvala vam , puno vam hvala
- und Ihnen,auf Wiedersehen
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma nije potrebno, pa to svi mogu pretpostaviti što su pričali, zvuk zbilja nije potrebanzgdosada wrote:Kaj čitaš s usana ?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A što mislite kako će Merkelica i njena stranka proći na sljedečim izborima ? Mislim da puno "izbjeglica" mora hitno dobiti državljanstvo ne budu uništeni.
Guest- Guest
i da mogu glasati za nju...
Guest- Guest
Budući premijer......bumo vidli,svako svoga konja hvali......a i ako bude premijer od njega koristi ko i od sadašnjeg...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Pa to sam i mislio. Bez toga mislim da će biti uništena na izborima i ona i njega stranka. Mislim iskreno to je moje mišnjenje ne znam baš koliko utemeljeno zato pitam možda netko zna više o tome ?bogomdani wrote:i da mogu glasati za nju...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» Sramotni i gnjusni napad na tekovine antifašizma
» Merkel sve teže diše,novi ultimatum od koalicijskih partnera:"Gospođo Merkel,dajem vam 14 dana za europsko rješenje za prihvat azilanata"
» Merkel šila, Merkel parala
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» Sramotni i gnjusni napad na tekovine antifašizma
» Merkel sve teže diše,novi ultimatum od koalicijskih partnera:"Gospođo Merkel,dajem vam 14 dana za europsko rješenje za prihvat azilanata"
» Merkel šila, Merkel parala
Page 2 of 2