Sretan dan žena
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sretan dan žena
nećeš ti ni sa Rujkom na dulje stazepismejker wrote:Poucno jest da je Muz jako fino i pristojno "nahranio" zenu,bez zajebavanja,a Kuja se nije mogla suzdrzati od zajebancije,da pokaze pred svijetom da moze muza jebati kako hoce...mortal wrote:šta tu ima poučno
kreten
pouka bi bila da se ženska maknula i odjebala ga za sva vremena
Etoc,sadf jasno..??
svaki dan skoro cijeli tim muški s ovog foruma pati od jačih frustracija u odnosu na žene
svaki dan sve slobodnije izražavate gadosti
svi ste vrlo kak se kaže kurčeviti, ali kad ostanete sami slamate se gore od samih žena iiihihihi
Last edited by mortal on 8/3/2019, 22:07; edited 1 time in total
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Heh, legendaran clip...
Slabo je opalio baja...
Čim joj je glava ostala na ramenu...
Slabo je opalio baja...
Čim joj je glava ostala na ramenu...
tja..dovoljno,da joj obrascic pocrveni..nije niti trebao prejako..poruku je od zene primio,kao i ona od njega...
Guest- Guest
Što ako se gđica. identificira kao muškarac?pismejker wrote:sretan dan Pipica...
Čini li to tebe/nas homosexualcima?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ti..vise nisam pametan..treba biti oprezan..preko noci se svasta promjeni..T. wrote:Što ako se gđica. identificira kao muškarac?pismejker wrote:sretan dan Pipica...
Čini li to tebe/nas homosexualcima?
Guest- Guest
Na The Čivetu sam nasao jednu sugradjanku,koja je prije isla u Jehovine svjedoke..mala je obecavala..na zadnjoj slici sa Čiveta,jebate...,mala lomi logiku i prirodne zakone..
Guest- Guest
I to van je moja poruka ; dan žena se pretvorio u dan feministkinja.RayMabus wrote:Sretan dan slabijeg i nježnijeg spola
Majčin dan ( žena i djeca , dan slabijeg i nježnijeg spola ) nije isto šta i dan žena ( dan feministkinja )
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
majčin dan je dan majkiRayMabus wrote:I to van je moja poruka ; dan žena se pretvorio u dan feministkinja.RayMabus wrote:Sretan dan slabijeg i nježnijeg spola
Majčin dan ( žena i djeca , dan slabijeg i nježnijeg spola ) nije isto šta i dan žena ( dan feministkinja )
dan žena je za svaku ženu
immortal-
2014-04-16
Na 'Ćifutu'?pismejker wrote:Na The Čivetu sam nasao jednu sugradjanku,koja je prije isla u Jehovine svjedoke..mala je obecavala..na zadnjoj slici sa Čiveta,jebate...,mala lomi logiku i prirodne zakone..
2014-04-14
ajd u curatz..thechive.comT. wrote:Na 'Ćifutu'?pismejker wrote:Na The Čivetu sam nasao jednu sugradjanku,koja je prije isla u Jehovine svjedoke..mala je obecavala..na zadnjoj slici sa Čiveta,jebate...,mala lomi logiku i prirodne zakone..
https://thechive.com/category/sexy-girls/
Guest- Guest
Da , feminizam. No ok slobodna volja nego ja neznam protiv koga te više.prosvjeduju. Pola muških u društvu neželi imat posla sa ženama danas.mortal wrote:majčin dan je dan majkiRayMabus wrote:I to van je moja poruka ; dan žena se pretvorio u dan feministkinja.RayMabus wrote:Sretan dan slabijeg i nježnijeg spola
dan žena je za svaku ženu
One nekome prosvjeduju i traže da ih se poštuje. Pa pola muških se okrenilo svojim putem. Samo mi to nije jasno Kome one to prosvjeduju ? Same sebi.
2014-04-11
Stvari su postale paradoksalne onog trena kad je pola muške populacije izgubilo interes za ženama jer su emancipirane.
Kome one prosvjeduju ?
???
Kome one prosvjeduju ?
???
2014-04-11
Trebalo bi uvesti obavezo osjemenjivanje zena,i u tom periodu ih odvojiti na neke otoke,dok ne donesu ploda..poslije ih vratiti u zajednicu uz obavezu boravka u Braku,sa mjuzem i djetetetom do mindestens 18 godina djetetovih..poslije moze kud hoce..
Guest- Guest
Dan žena je dan feminizma. Mogu ga one same sebi slavit no muške nek ostave na miru.
2014-04-11
Ko da čitam jevanđelje...RayMabus wrote:Dan žena je dan feminizma. Mogu ga one same sebi slavit no muške nek ostave na miru.
2014-04-14
Kakogod ne treba generalizirati..respekt se MORA zasluziti,ne dolazi po difoltu..cist logika..
ako su moje zenskinje u obitelji zasluzile respect,to ne znaci i da su sve zenskinje na svijetu..
ako su moje zenskinje u obitelji zasluzile respect,to ne znaci i da su sve zenskinje na svijetu..
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 4 of 5