U Njemačkoj se rađa sve manje ljudi, ali ih se zato sve više useljava
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: U Njemačkoj se rađa sve manje ljudi, ali ih se zato sve više useljava
Orban čuva svoju naciju, stvara jaku državu, uspjevaveber wrote:joj, dajte prestanite pisat gluposti.
u njemačkoj se znaju točna pravila igre. doktori i inžinjeri rade pomoćne poslove, ono o čemu ekipa iz rvacke zamišlja da tako ide. zarade pristojnu plaću, država im je omogućila pristojno stanovanje. kod mene firma za čišćenje isključivo je sastavljena od sirijaca. ljudi rade i sretni su kaj su došli u deutchland.
znao sam da je hrvatska rupetina, ali sada sam se uvjerio da je fakat rupetina i mentalitet kamenjara.
a, orban je posebna priča. to pitajte svakog mađara.
i s prvim ožujkom bosanci više nisu niža bića u njemačkoj već se smatraju punopravnim članovima EU i ostvaruju sva prava kao i eu građani. pa se desilo već prije spomenutom kockastoglavom iz mostara, anti andriću da mu je pola zidara, tesara i armirača zgibalo u njemačke firme, a tek je 07.03.2019.
ne da masonskoj mafiji da ih uništi i podredi kao narod, i pojedinačno
i ti imaš tu sklonost
ne razmišljaš da čovjek kamenjar ima daleko više samopoštovanja, ne da se gaziti i pretvarati u sluge, roblje
što ti točno znači punopravni članovi EU- da mogu postati njihovi šljakeri i obavljati sve ono što drugi neće i ne žele osim sirijaca i ostalih zemalja niskog standarda
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
i prije useljavanja ovih izbjeglica 2015, je bilo vise zena nego muskaraca u njemackoj. a od njih je oko 10% homoseksualaca.
Osim Toga, kod vecine Nijemaca je zbog Cernobila broj spermija smanjen i slabije su kvalitete.
Tako da Svabice lude za kmicama i drugim strancima koji jos mogu i zele.
Osim Toga, kod vecine Nijemaca je zbog Cernobila broj spermija smanjen i slabije su kvalitete.
Tako da Svabice lude za kmicama i drugim strancima koji jos mogu i zele.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Sjevernoeuropske zemlje poput Holandije, Belgije, Danske itd. nisu bogate zahvaljujući svome znanju i radu. Obogatile su se na pljački kolonija i robovskom radu crnaca.
Njihovi prelijepi gradovi izgrađeni su na kostima i krvi milijuna nesretnika po svijetu.
A mi smo s oduševljenjem prihvatili njihov kapitalizam, njihov nakaradni vrijenosni sistem koji nagrađuje pohlepu, krađu, nasilje i zlo što ga smiju provoditi oni koji su trenutno jači.
Njihovi prelijepi gradovi izgrađeni su na kostima i krvi milijuna nesretnika po svijetu.
A mi smo s oduševljenjem prihvatili njihov kapitalizam, njihov nakaradni vrijenosni sistem koji nagrađuje pohlepu, krađu, nasilje i zlo što ga smiju provoditi oni koji su trenutno jači.
crvenkasti-
2014-04-17
kamenjar nema nikakvog poštovanja niti samopoštovanja, niti časti. ja sam 100% kamenjarac, i najveći zajebanti, prevaranti, mutikaše, su ljudi sa kamenjara.. prvi hercegovci, pa onda dalmatinski vlaji, pa onda idu malo dalmtainci sa obale i bosanci, a onda tek ostali.ta će ti ekipa glumiti konzervativnog domoljuba, i tebi i takvima nesretnicima prodati priču o tome, a onda će vam dati 3000kn , dok će isti taj kamenjarac šmrkati kokain i jebavati kurvice nakon nediljne mise.mortal wrote:Orban čuva svoju naciju, stvara jaku državu, uspjevaveber wrote:joj, dajte prestanite pisat gluposti.
u njemačkoj se znaju točna pravila igre. doktori i inžinjeri rade pomoćne poslove, ono o čemu ekipa iz rvacke zamišlja da tako ide. zarade pristojnu plaću, država im je omogućila pristojno stanovanje. kod mene firma za čišćenje isključivo je sastavljena od sirijaca. ljudi rade i sretni su kaj su došli u deutchland.
znao sam da je hrvatska rupetina, ali sada sam se uvjerio da je fakat rupetina i mentalitet kamenjara.
a, orban je posebna priča. to pitajte svakog mađara.
i s prvim ožujkom bosanci više nisu niža bića u njemačkoj već se smatraju punopravnim članovima EU i ostvaruju sva prava kao i eu građani. pa se desilo već prije spomenutom kockastoglavom iz mostara, anti andriću da mu je pola zidara, tesara i armirača zgibalo u njemačke firme, a tek je 07.03.2019.
i ti imaš tu sklonost
ne razmišljaš da čovjek kamenjar ima daleko više samopoštovanja, ne da se gaziti i pretvarati u sluge, roblje
što ti točno znači punopravni članovi EU- da mogu postati njihovi šljakeri i obavljati sve ono što drugi neće i ne žele osim sirijaca i ostalih zemalja niskog standarda
naivna si ko francuska sobarica
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Jedan savjet:Ne brinite se za Njemacku,izgubili su dva svjetska rata pa zavrsili u pepelu ali se opet za kratko vrijeme digli iznad ostalih.Pitajte se radije kud ce nas odvesti ratna pobjeda,mi nismo izgubili rat ali nas okupiralo iznutra a to je,vec i slijepci vide,puno teza situacija.Zato naprijed HDZ i kraljica koji rade sve samo ne ono kaj bi trebalo.I ne kukajte i ne kmecite jer to mirise na pobunu.
vili40-
2015-08-02
mortal wrote:Orban čuva svoju naciju, stvara jaku državu, uspjeva
i ti imaš tu sklonost
orban je isti kurac kao i naša kradezej ekipa.
-plaši narod izbjeglicama koje ne žele ostati u mađarskoj već žele za njemačku, benelux, nizozemsku i britaniju. klasična postkomunistička priča. orbanova firma uvozi žicu, orbanova firma ugrađuje žicu, orbanova firma radi infrastrukturu za žicu. budi realna bi li ti išla u mađarsku radit?
-orban je propisao da svi taxiji moraju biti iste boje, neki žuti RAL. i gle čuda orbanova firma uvozi tu boju.
-orban ima opsesiju gradnje stadiona. narod se pobunio protiv gradnje ogromnog stadiona, bio referendum-90% no orban ga izgradio.
mađarska nema ceste, autoputeve ali ima stadione. kolega s posla mi je pokazao slike stadiona u selu od 10 000 ljudi, a 30km dalje u gradiću od 100 000 ljudi napravljen stadion za 50 000.
zato pusti priče suzana, makni se od kradezejovskog pranja mozga pa pogledaj malo oko sebe.
i zaboravi na niske plaće i priče kako su nijemci preplaćeni. tko želi radit zaradit će. ja realno drkam kurac pola radnog vremena i za to me jebeno plaćaju dok eto nijemac se nateže s metalnom konstrukcijom.
spakiraj kofere i u deutchland.
veber-
2014-12-30
strah ih je na promjene, socijalistički mentalitet. onda svi počnu kako im je lijepo, krasno i piti kavu na rivi, ma ki to može platit. jebga roditelji uz njemačke.vili40 wrote:Jedan savjet:Ne brinite se za Njemacku,izgubili su dva svjetska rata pa zavrsili u pepelu ali se opet za kratko vrijeme digli iznad ostalih.Pitajte se radije kud ce nas odvesti ratna pobjeda,mi nismo izgubili rat ali nas okupiralo iznutra a to je,vec i slijepci vide,puno teza situacija.Zato naprijed HDZ i kraljica koji rade sve samo ne ono kaj bi trebalo.I ne kukajte i ne kmecite jer to mirise na pobunu.
i onda krene uvjeravanje samih sebe kako ekipa živi po kontejnerima, jede paštetu i dobije ćupla 1500€.
i tako se tješe kako im je super raditi i živjeti za 5 000kn, a da je šuga živjet u njemačkoj za 5000€.
drago mi je što sam došao u zemlju predaka i već su mi ponudili papire, tako da ću vjerovatno uzet papire. kći mi ionako želi studirat u njemačkoj i sve pet.
veber-
2014-12-30
pa čak i u RH , sada kada se iselilo 400 000 ljudi radne snage, čak i sada u RH se može uspjeti ako se iti malo potrudiš, investiraš u sebe, mogu misliti kako je u Njemačkoj.
naravno ako dolaziš u njemačku sa IQom 80pts, bez znanja njemačkog i engleskog, i bez neke ambicije da ulažeš u sebe, onda si taman u razini sirijaca i afganistanaca.. imat ćeš plaću 10 000 kn i to je to.
opet bolje, ljudi u RH sa fakultetima i IQom od 120poena, su radili i rade i dalje za 3000kn, dok onaj bosanac Kotarac iz Makarske završia fakultet "Baltazar" i postao odmah direktor, a onda kada ga netko pita "kako to", "vi ste svi yugosloveni, vidite kako se može u RH, šta će vam Njemačka"
naravno ako dolaziš u njemačku sa IQom 80pts, bez znanja njemačkog i engleskog, i bez neke ambicije da ulažeš u sebe, onda si taman u razini sirijaca i afganistanaca.. imat ćeš plaću 10 000 kn i to je to.
opet bolje, ljudi u RH sa fakultetima i IQom od 120poena, su radili i rade i dalje za 3000kn, dok onaj bosanac Kotarac iz Makarske završia fakultet "Baltazar" i postao odmah direktor, a onda kada ga netko pita "kako to", "vi ste svi yugosloveni, vidite kako se može u RH, šta će vam Njemačka"
Ja se ne zamaram sa Njemačkom.Gledam ono šta me zanima a to je teroristički napadi , islamska invazija i porast desnice u Njemačkoj.Sve drugo je sekundarno. Uostalom ušli smo u EU i očito tu smo unutra , nije Njemačka daleko.vili40 wrote:Jedan savjet:Ne brinite se za Njemacku,izgubili su dva svjetska rata pa zavrsili u pepelu ali se opet za kratko vrijeme digli iznad ostalih.Pitajte se radije kud ce nas odvesti ratna pobjeda,mi nismo izgubili rat ali nas okupiralo iznutra a to je,vec i slijepci vide,puno teza situacija.Zato naprijed HDZ i kraljica koji rade sve samo ne ono kaj bi trebalo.I ne kukajte i ne kmecite jer to mirise na pobunu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
islamska invazija u njemačku je završila europa je zatvorila granice, tko je ušao ušao, njemačka lagano deportira.. tko želi ostati raditi, takvima se i ponudi prilika da rade..
inače kada neki čak i musliman radi, nepada mu napamet teroristički napad, svi ovi što su napravili terorističke napade su bila ekipa na socijali.. ukini socijalu, neka ljudi rade, i neće im padati napamet izvoditi sranja
inače kada neki čak i musliman radi, nepada mu napamet teroristički napad, svi ovi što su napravili terorističke napade su bila ekipa na socijali.. ukini socijalu, neka ljudi rade, i neće im padati napamet izvoditi sranja
Nije završila. Znam da sam malo naporan al ponovit ću : Ja imam podatke iz budućnosti. Invazija je tek počela.AssadNaPodmornici wrote:islamska invazija u njemačku je završila europa je zatvorila granice, tko je ušao ušao, njemačka lagano deportira.. tko želi ostati raditi, takvima se i ponudi prilika da rade..
2014-04-11
Invazija na Njemačku je tek počela. Indija i Pakistan rokanje odma po Bosni pakistanski ekonomski imigranti. Iran ,Alžir , Afrika , Azija....sad će se to pokrenit a cilj je naravno Njemačka. O da mogu se oni zatvorit al onda moraju biti Antiislam a imaju osam milijuna muslimana u državi.
Kokice.
Kokice.
2014-04-11
da ali kako će do njemačke ako nemogu preći hrvatsku, mađarsku itd..? zapet će u srbiji i bosni i grčkoj
Kako nemogu preć Hrvatsku ? Pa vidiš da su ih svako malo nađu duboko u Hrvatskom teritoriju a to znači da negdje prelaze nekako. S druge strane zemlje poput Španjolske , Francuske i Italije imaju muslimane eu državljane. Šta misliš di će oni kad se digne desnica u tim zemljama ? Kući u Bangladeš ? Čisto sumnjamAssadNaPodmornici wrote:da ali kako će do njemačke ako nemogu preći hrvatsku, mađarsku itd..? zapet će u srbiji i bosni i grčkoj
2014-04-11
To je toveber wrote:mortal wrote:Orban čuva svoju naciju, stvara jaku državu, uspjeva
i ti imaš tu sklonost
orban je isti kurac kao i naša kradezej ekipa.
-plaši narod izbjeglicama koje ne žele ostati u mađarskoj već žele za njemačku, benelux, nizozemsku i britaniju. klasična postkomunistička priča. orbanova firma uvozi žicu, orbanova firma ugrađuje žicu, orbanova firma radi infrastrukturu za žicu. budi realna bi li ti išla u mađarsku radit?
-orban je propisao da svi taxiji moraju biti iste boje, neki žuti RAL. i gle čuda orbanova firma uvozi tu boju.
-orban ima opsesiju gradnje stadiona. narod se pobunio protiv gradnje ogromnog stadiona, bio referendum-90% no orban ga izgradio.
mađarska nema ceste, autoputeve ali ima stadione. kolega s posla mi je pokazao slike stadiona u selu od 10 000 ljudi, a 30km dalje u gradiću od 100 000 ljudi napravljen stadion za 50 000.
zato pusti priče suzana, makni se od kradezejovskog pranja mozga pa pogledaj malo oko sebe.
i zaboravi na niske plaće i priče kako su nijemci preplaćeni. tko želi radit zaradit će. ja realno drkam kurac pola radnog vremena i za to me jebeno plaćaju dok eto nijemac se nateže s metalnom konstrukcijom.
spakiraj kofere i u deutchland.
Mortalka se ponasa ko Trnoružica
Sto godina sna .
Hrrrrk
Ako Njemačka zatvori svoje granice po principu brige mene za druge ti isti imigranti idu na Španjolsku , Italiju , Grčku ( Balkan ) a to znači porast antiislalske desnice tu i onda i ovi muslimani koji imaju državljanstvo tih država idu u Njemačku.
Gotovi su Nijemci.
Gotovi su Nijemci.
2014-04-11
njemačka ima gospodarstvo, francuska i zemlje beneluxa.RayMabus wrote:Ako Njemačka zatvori svoje granice po principu brige mene za druge ti isti imigranti idu na Španjolsku , Italiju , Grčku ( Balkan ) a to znači porast antiislalske desnice tu i onda i ovi muslimani koji imaju državljanstvo tih država idu u Njemačku.
Gotovi su Nijemci.
kod nas, erina plavuša, kmeči o soma ojra minimalcu (tko će to meni platit, drkanje na korzu), svi mi u njemačkoj činimo manje od 25% populacije unutar platnih razreda.
nijemci i francuzi su napravili raspodjelu.
nije problem naći podatke koliko te dvije države izvoze. obje imaju problem suficita.
veber-
2014-12-30
a mala firma za njemačke pojmove, u kojoj radim traži cca 100 programera i 1500 bauštelaca.
da ne bi bilo zabune tisućupetstotina pomoćnih radnika.
da ne bi bilo zabune tisućupetstotina pomoćnih radnika.
2014-12-30
AssadNaPodmornici wrote:islamska invazija u njemačku je završila europa je zatvorila granice, tko je ušao ušao, njemačka lagano deportira.. tko želi ostati raditi, takvima se i ponudi prilika da rade..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U Njemačkoj se rađa sve manje ljudi
» Državni zavod za statistiku: Ljudi je sve manje, a praznih stanova i kuća sve više
» Ove godine je u RH umrlo manje ljudi, rodilo se više, a zabilježen je i porast zahtjeva za vjenčanjem
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» U Italiji se rađa sve manje djece
» Državni zavod za statistiku: Ljudi je sve manje, a praznih stanova i kuća sve više
» Ove godine je u RH umrlo manje ljudi, rodilo se više, a zabilježen je i porast zahtjeva za vjenčanjem
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» U Italiji se rađa sve manje djece
Page 2 of 2