Srbi o nama imaju najnegativnije misljenje
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srbi o nama imaju najnegativnije misljenje
Ma neka normalizacija bi bila pozeljna, ali od toga nema nista. Politicari i njihovi mediji se svojski trude da sukobe i zavadu zadrze sto je duze moguce.epikur37 wrote:Osjecaji su uzajamni, pomno cuvani i njegovani.
A srpski politicari i mediji sada debelo prednjace u tome.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
PA dobro ... i sta sad.vuksadinare wrote:https://100posto.hr/news/istrazivali-perspektivu-odnosa-srbije-i-albanije-pa-otkrili-da-o-hrvatima-misle-gore-nego-o-albancima
Nista!
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa ni od kog nisu toliko dobili po p*čki ka od Hrvata. Logično je kak se osićaju. Šiptare su umalo porazili da ni priskočija NATO. Bošnje? Kaj tu da mrze, kad imaju Dodu koji ih jebe u zdrav mozak već pun kurac godina.
Mene moja naučila strina, svim Srbima pizda materina....kažem ja njoj, pa nemoj tako strina..... a ona će : jebaji ga kad je tako.
Guest- Guest
Ovo je kompliment par excellance...
Te bih se zabrinuo za nas da je drugačije...
Pižo nemoj se ljutiti ali to je istina, jednostavno pogledaj sve bitke od 91 na dalje i vidjeti ćeš da smo vas svugdje naprašili i u RH i u BiH i samo su vas ameri spasili da vas ne protjeramo iz cijele BiH. Što prije to skužite to bolje za vas.pizzon wrote:vi ste nas nalupalitre wrote:jebiga kad smo ih mi dobrano nalupali a takve batine od tamo nekih bezveznih i slabih hrvata se ne zaboravljaju lako. Srbi: Ma kako li im je samo uspelo razbucati nas ko bugarsku skupštinu, nas kao nebeski narod čiji su ratnici najbolji na svetu, a još smo im na prevaru maznili svo oružje TO i uveli embargo pomoću rvatcke pete kolone!!!
ubice vas sopstvena iluzija
niste nas ni videli
sanjate crtane filmove
opasni ste ko siptari
hitler, nato i sl.
bez njih ste goli q
zlikovci
Ajde gluparije, politicki narucene ankete da se lozimo jer ploticarima to pase. Okrece paznju od njih. Pa zamislite samo anketu u Francuskoj ili Njemackoj - koga najvise mrzite?! Nemoguce...
Takvo sto je moguce samo u HR i SR. S tim da Srbija sada vec ima propagandu kao 90 ih...hrvatska ipak ne , tu i tamo bljesne na kakvom opskurnom portalu. A ovi jure sto na sat , i maskare su ustaske sad vec..
Takvo sto je moguce samo u HR i SR. S tim da Srbija sada vec ima propagandu kao 90 ih...hrvatska ipak ne , tu i tamo bljesne na kakvom opskurnom portalu. A ovi jure sto na sat , i maskare su ustaske sad vec..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
a ja volim srpkinje i manastirku...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
T. wrote:Ovo je kompliment par excellance...
Čuj, genocidišemo ih, proterujemo ih vekovima s vekovnih ognjišta, upepelili smo pe' šes' milijardi srba u Jasenovcu, i k tome ih još izrugujemo u maškarama, diš više... mene brinu ovi srbi što unatoč tome svemu ne žele otići s vekovnih ognjišta.
jesu li ti ljudi normalni? Ja da sam židov i živim u berlinu 39. maknuo bih se... a ovi ludi srbi navalili u ustašku državu
dzango wrote:Ja tu iskreno ne pravim nikakvu razliku.vuksadinare wrote:https://100posto.hr/news/istrazivali-perspektivu-odnosa-srbije-i-albanije-pa-otkrili-da-o-hrvatima-misle-gore-nego-o-albancima
to je lijepo od tebe. Nije u redu diskriminirati ljude po nacionalnoj osnovi.
marcellus wrote:dobro.
Kurac dobro. Onda nas nitko ne voli. Ostat ćemo sami.
crvenkasti-
2014-04-17
vi srbi i jeste sami, svi susjedi na vas gledaju kao na kugucrvenkasti wrote:marcellus wrote:dobro.
od nas srbi ne zaslužuju mržnju, nego podsmijeh, s pravom....
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Ja srbe ne mrzim..jednostavno ih posmatram kao cirkus druzinu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
crvenkasti wrote:marcellus wrote:dobro.
bitno da vas komšije mnogo vole: Bugari, Šiptari, Turci i Bošnjakistanci, Rvati, Crnogorci... ne znaš ko više voli Srbe
marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:dobro.
bitno da vas komšije mnogo vole: Bugari, Šiptari, Turci i Bošnjakistanci, Rvati, Crnogorci... ne znaš ko više voli Srbe
Da, ali mi Hrvati ne možemo sami živjeti.
crvenkasti-
2014-04-17
kako ide tzv.unutarnja borba, crveni, odnosno kako se toleriras/ses? ;-Dcrvenkasti wrote:marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:dobro.
Maggie19 wrote:kako ide tzv.unutarnja borba, crveni, odnosno kako se toleriras/ses? ;-Dcrvenkasti wrote:marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:dobro.
Nervira me Srbin u meni. On je sve kriv.
Osjećam da me on sputava i da bih bio milijun puta bolji bez njega.
A bojim se riješiti ga se skroz, jer možda bih onda i ja nestao.
Užas ...
crvenkasti-
2014-04-17
bolje da nestaneš nego da egzistiraš na ovakav ljigav načincrvenkasti wrote:Maggie19 wrote:kako ide tzv.unutarnja borba, crveni, odnosno kako se toleriras/ses? ;-Dcrvenkasti wrote:marcellus wrote:crvenkasti wrote:
Nervira me Srbin u meni. On je sve kriv.
Osjećam da me on sputava i da bih bio milijun puta bolji bez njega.
A bojim se riješiti ga se skroz, jer možda bih onda i ja nestao.
Užas ...
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vučićev glavni doktor za koronavirus opet briljira 'biserima'!Objasnio zašto Talijani oboljevaju masovno od korona virusa a Srbi ne:'Talijani imaju pičkaste gene a Srbi lavovske'
» Janezi ne bi da se Hrvatska tuži već da imaju sa nama ok odnose!Cerar ostao 'sam na svijetu'
» Srbi besni na Fifu:''Nama teza kazna a Hrvatima simbolicna'
» I Srbi u BiH imaju svoga Komšića, ali u pokušaju
» Kosovo je demokratska drzava a Srbi imaju sva prava
» Janezi ne bi da se Hrvatska tuži već da imaju sa nama ok odnose!Cerar ostao 'sam na svijetu'
» Srbi besni na Fifu:''Nama teza kazna a Hrvatima simbolicna'
» I Srbi u BiH imaju svoga Komšića, ali u pokušaju
» Kosovo je demokratska drzava a Srbi imaju sva prava
Page 2 of 3