Volkswagen neće u Rumunjsku i Mađarsku jer nemaju radne snage
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Volkswagen neće u Rumunjsku i Mađarsku jer nemaju radne snage
Put u demografsku katastrofu. A bit će uskoro kuku lele.vili40 wrote:Da je samo pola onih koji su otisli van ostalo i radilo u industriji drzava bi neksko lakse disala.Ali ne,samo gledaju kako ce koga svojeg uvaliti na proracun ili gdje se ima stogod jos za pokrast,Birokracija i silovanje porezima i raznim drugim lijepo nazvanim davanjima nas je put.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:pa nema radne snage.. u mađarskoj nezaposlenost 3%
u Rumunjskoj isto tako tu negdje..
Kod nas je bilo 500 000 nezaposlenih 2010,2011,2012,2013,2014 ono kada sam završio faks, pa sam radio svakakve usrane poslove za 3000kn po 12h.. da mi je netko tada ponudia meni i stotinama tisuća drugih Hrvata, posao u tvornici 8h, za 600-700€ lupa bi se nogom u guzicu..
sada nema radne snage niti u RH,.. .sa naglaskom da je Mađarska i Rumunska već pokupili industrijske investicije..
Mađarska ima preko 100milijardi $ izvoza industrije, RH nema niti 15milijardi.. Slovačka koja je iste veličine kao RH ima 80milijardi.. nas Srbija sustiže ove godine imaju isti izvoz kao mi.. ako su Srbi pametni, dok im se još nisu otvorile granice i utekla radna snaga, mogu privući ove veće investicije, i tako ojačati državu.. nama nema pomoći
Nemoj da te - vučković - čuje.
zašto onda otvara pogone van njemačke ako je tako kako ti kažeš? U njemačkoj mora jebačku plaću istresti za isti posso koji van njemačke plaća u kikirikiju u odnosu na njemačku. U biti tamo preplati posao a izvan njemačke ga potplati debelo i tako namiri razliku i tu je xva matematikavili40 wrote:Vuce procitaj clanak pa vidi koji su uvjeti bitni,mi recimo nemamo ni jedan.A placa bude sigurno najmanje prosjecna jer nijemac kad vidi da nekoga treba onda ga i plati a na da mu dobri ljudi odlaze,
Pa pa..nista od vw u srbiji..njemacki veleposlanik o tome pojma nema samo suljina mastarija
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/Suljo-je-vec-poceo-mastati-o-brojkama-koje-ne-smije-ni-spomenuti-ali-cini-se-da-od-volkswagenove-tvornice-u-sumadiji-nece-biti-nista/8456087/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/Suljo-je-vec-poceo-mastati-o-brojkama-koje-ne-smije-ni-spomenuti-ali-cini-se-da-od-volkswagenove-tvornice-u-sumadiji-nece-biti-nista/8456087/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jebo vas suljo zbog tog ne mogu link staviti iz jutarnjeg
2015-09-08
Ono kad se rugamo puno uspješnijima od sebe.
Državni poticaji , rasterećenje poreza i jeftina radna snaga
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/srbija-nas-debelo-sisa-u-privlacenju-stranih-ulaganja-doznali-smo-sto-rade-drukcije-foto-20180305
Mi koliko smo sposobni nismo ni rasterećenje poreza napravili a za to triba samo kliknit mišem.
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/srbija-nas-debelo-sisa-u-privlacenju-stranih-ulaganja-doznali-smo-sto-rade-drukcije-foto-20180305
Mi koliko smo sposobni nismo ni rasterećenje poreza napravili a za to triba samo kliknit mišem.
2014-04-11
Ajd ubij se...usrecit ces mi dancatabbath wrote:Ono kad se rugamo puno uspješnijima od sebe.
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ajd ubij se...usrecit ces mi dancatabbath wrote:Ono kad se rugamo puno uspješnijima od sebe.
Lol zbog vas domoljuba je Hrvatska postala zadnja rupa u Europi u rangu sa Bugarskom na zadnjem mistu, ali vi ste ok, svi drugi su u qrcu :)
catabbath-
2015-08-22
Nisu nešto previše uspješniji bar ne kako ja to vidim jer davanje poticaja nekome da ti otvori firmu di ćeš radit za šaku riže i nije neki uspjeh.catabbath wrote:Ono kad se rugamo puno uspješnijima od sebe.
Jedino ona stavka porezno rasterećenje im je ok
2014-04-11
RayMabus wrote:Nisu nešto previše uspješniji bar ne kako ja to vidim jer davanje poticaja nekome da ti otvori firmu di ćeš radit za šaku riže i nije neki uspjeh.catabbath wrote:Ono kad se rugamo puno uspješnijima od sebe.
Na rang listi jesu.
catabbath-
2015-08-22
Ma da su sto puta uspjesni jebe mi se za cigane...catabbath wrote:vuksadinare wrote:Ajd ubij se ... usrecit ces mi dancatabbath wrote:Ono što je rugamo puno uspješnijima od sebe.
Lol zbog vas domoljuba je Hrvatska postala zadnja rupa u Europi u rangu sa Bugarskom na zadnjem mistu, ali vi ste ok, svi drugi su u qrcu :)
2015-09-08
U Rumunjskoj prosječna IT plaća dupa nego u RH. Rimunjska privlači investicije u IT, a iz RH ITjevci odlaze...
vuksadinare wrote:Ma da su sto puta uspjesni jebe mi se za cigane...catabbath wrote:vuksadinare wrote:Ajd ubij se ... usrecit ces mi dancatabbath wrote:Ono što je rugamo puno uspješnijima od sebe.
Jbg. istina boli. S tamnoputim Bugarima si zajedno zadnji.
catabbath-
2015-08-22
Pa normalno da će ih kapitalisti proglasit najboljima kad im plačaju da otvaraju tvornice kod njih. Ono evo ti sto kuna otvori kod mene. Ti si meni najbolji.catabbath wrote:RayMabus wrote:Nisu nešto previše uspješniji bar ne kako ja to vidim jer davanje poticaja nekome da ti otvori firmu di ćeš radit za šaku riže i nije neki uspjeh.catabbath wrote:Ono kad se rugamo puno uspješnijima od sebe.
Na rang listi jesu.
2014-04-11
Plaće im nisu rasle deset godina , nema porasta plaći a troškovi života rastu , to ti se zove Rad za šaku riže ili ti ga izrabljivanje.
Seren in se na takvu uspješnost i šta njima kapitalisti tepaju da su broj 1.
A još najbolje da nisu , em mu plaćaju da dođe em dobija robove.
Seren in se na takvu uspješnost i šta njima kapitalisti tepaju da su broj 1.
A još najbolje da nisu , em mu plaćaju da dođe em dobija robove.
2014-04-11
samo neka otvaraju pogone, proizvodnju, nema problema
vi kelnerisite, sve ok !
vi kelnerisite, sve ok !
Guest- Guest
Otvarat će svigdje u istočnoj Europi di ima jeftine radne snage jer kod zapadnjaka je skupa i buni se ( žutim prsluci , štrajkovi ). Preskupa radna snaga na zapadu s obzirom na cijenu završnog industrijskog ili uslužnog proizvoda.pizzon wrote:samo neka otvaraju pogone, proizvodnju, nema problema
vi kelnerisite, sve ok !
2014-04-11
Pižo sretno vam ali tu je matematika jasna, vi recimo proizvedete audija za 10 ooo eura dok ga njemci proizvedu za 25ooo eura. Da bi njemci nadoknadili skupo plaćenu radnu snagu oni prebace proizvodnju u srbiju gdje vi nadoknadite gubitak tako da radite debelo ispod cijene rada njemačkih radnika. Sa fiatom ste se debelo opekli no vi opet želite na iste grablje pa kako vam bude.pizzon wrote:samo neka otvaraju pogone, proizvodnju, nema problema
vi kelnerisite, sve ok !
nije lepo sto se u hr mediji
izmedju redova prizeljkuju
da srbija ne dobije VW
da srbija ne dobije VW
Guest- Guest
Misliš Jutarnji list koji je američko britanski novinski medij u Hrvatskoj ?pizzon wrote:nije lepo sto se u hr mediji
da srbija ne dobije VW
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vlasnik splitske građevinske firme prisiljen na uvoz radne snage: Hrvati neće plaću od 10.000 kuna! Odu u Njemačku, a onda im ostane neznatno više od onog što mogu dobiti i ovdje
» Novi plan za rješavanje krize u EU dolazi iz Belgije...izbacimo Poljsku,Mađarsku,bugarsku i Rumunjsku?!(CROEXIT za sad nije u opticaju)
» RS ostaje bez radne snage
» Egzodus radne snage iz BiH u HR
» Nestašica robovske radne snage u BiH
» Novi plan za rješavanje krize u EU dolazi iz Belgije...izbacimo Poljsku,Mađarsku,bugarsku i Rumunjsku?!(CROEXIT za sad nije u opticaju)
» RS ostaje bez radne snage
» Egzodus radne snage iz BiH u HR
» Nestašica robovske radne snage u BiH
Page 2 of 3