Pitanje za enda
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pitanje za enda
A tko je taj BrkljacaRoland Deschain wrote:Zašto je sramota? Poslao je i on njega. Neš ti velikog postignuća prodat tu i tamo lažnjak na utakmici pa i boljem od sebe. Gurnuo je Brkljača Iniesti kroz noge, gurnuo sam ja Silviju Mariću. I što sad, velika stvar.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
End wrote:jadan pokušavao je u momčadi koja je sinonim za lopovluk i koja je potrošila milijardu eura više nego ajax i njihovi klinci koji još mliječne zube imaju i opet razvale prevaru
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Bivši igrač Hajduka. Najpoznatiji po tome jer je gurnuo velikom Iniesti loptu kroz noge. Jednom.PABLO ESCOBAR wrote:A tko je taj BrkljacaRoland Deschain wrote:Zašto je sramota? Poslao je i on njega. Neš ti velikog postignuća prodat tu i tamo lažnjak na utakmici pa i boljem od sebe. Gurnuo je Brkljača Iniesti kroz noge, gurnuo sam ja Silviju Mariću. I što sad, velika stvar.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
E sad si mi sve rekao.. Bivsi igrac Tuge sa Juga. Nemoj daljeRoland Deschain wrote:Bivši igrač Hajduka. Najpoznatiji po tome jer je gurnuo velikom Iniesti loptu kroz noge. Jednom.PABLO ESCOBAR wrote:A tko je taj BrkljacaRoland Deschain wrote:Zašto je sramota? Poslao je i on njega. Neš ti velikog postignuća prodat tu i tamo lažnjak na utakmici pa i boljem od sebe. Gurnuo je Brkljača Iniesti kroz noge, gurnuo sam ja Silviju Mariću. I što sad, velika stvar.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
To samo potvrđuje moju poantu. A za tog De Jonga tek ćemo vidjeti što će biti.PABLO ESCOBAR wrote:E sad si mi sve rekao.. Bivsi igrac Tuge sa Juga. Nemoj daljeRoland Deschain wrote:Bivši igrač Hajduka. Najpoznatiji po tome jer je gurnuo velikom Iniesti loptu kroz noge. Jednom.PABLO ESCOBAR wrote:A tko je taj BrkljacaRoland Deschain wrote:Zašto je sramota? Poslao je i on njega. Neš ti velikog postignuća prodat tu i tamo lažnjak na utakmici pa i boljem od sebe. Gurnuo je Brkljača Iniesti kroz noge, gurnuo sam ja Silviju Mariću. I što sad, velika stvar.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Sta bude cinjenica je da je Ajax unistii govna za svs vrimena. Sto i nije iznenadjenje jer Ajax je daleko veci klub od bande koja je sve kradjom osvajala. Niti jedan naslov reala nije cist osim onpga 1966 kad su na pravdi Boga i uz kradju pobjedili onaj olos sa jna pasnjaka. I hvala Bogu na toj kradji. Ajax je castan i cestit klub. Velikan zaista velikan svjetskog glasa. Te naslove je nemoguce pribrojiti. Bio sam jednom u njihovu muzeju. Price nema rame uz rame sa najvecima.Roland Deschain wrote:To samo potvrđuje moju poantu. A za tog De Jonga tek ćemo vidjeti što će biti.PABLO ESCOBAR wrote:E sad si mi sve rekao.. Bivsi igrac Tuge sa Juga. Nemoj daljeRoland Deschain wrote:Bivši igrač Hajduka. Najpoznatiji po tome jer je gurnuo velikom Iniesti loptu kroz noge. Jednom.PABLO ESCOBAR wrote:A tko je taj BrkljacaRoland Deschain wrote:Zašto je sramota? Poslao je i on njega. Neš ti velikog postignuća prodat tu i tamo lažnjak na utakmici pa i boljem od sebe. Gurnuo je Brkljača Iniesti kroz noge, gurnuo sam ja Silviju Mariću. I što sad, velika stvar.
2015-09-13
Drago mi je za Ajax jer igraju lijepo i zaslužili su da izbace Real. Inače me boli kita za njih. U Nizozemskoj mi je draži Feyenoord. Pa i PSV.
to je najvažnije..PABLO ESCOBAR wrote:Ajax je castan i cestit klub. Velikan zaista velikan svjetskog glasa. Te naslove je nemoguce pribrojiti. Bio sam jednom u njihovu muzeju. Price nema rame uz rame sa najvecima.
to je ono šta madridski cigani nikad neće imati
End- Posts : 21177
2015-08-25
AmenEnd wrote:to je najvažnije..PABLO ESCOBAR wrote:Ajax je castan i cestit klub. Velikan zaista velikan svjetskog glasa. Te naslove je nemoguce pribrojiti. Bio sam jednom u njihovu muzeju. Price nema rame uz rame sa najvecima.
2015-09-13
Nisu ni meni bas naj ako nistal zbog veze sa cifutima ali postali su mi dragi 1995 kad je Kluivert jednim golom ugasio nade onim pedercinama iz grada mode.Roland Deschain wrote:Drago mi je za Ajax jer igraju lijepo i zaslužili su da izbace Real. Inače me boli kita za njih. U Nizozemskoj mi je draži Feyenoord. Pa i PSV.
2015-09-13
Ono je bio Ajaxov dream team. Ovi danas ipak nisu taj nivo.
Ubojice su biliRoland Deschain wrote:Ono je bio Ajaxov dream team. Ovi danas ipak nisu taj nivo.
2015-09-13
jebote rakitic da te jebo...jer tebi stalo do kojeg drugog hrvatskog igraca...koje jude bog te jeboEnd wrote:neće on sigurno za barcu zato jer smo mi protiv bankomata, znači isključivo zbog toga on mrzi rakitića.
čmayern je njegov odabir zasad, ako oni ispadnu onda bi mogao početi prodavati priču da je od malih nogu za PSG.
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Pa udbasu vidi se da si mamicevac cim mrzis raketu. Mislim raketa je vodonosa u cmarsivuksadinare wrote:jebote rakitic da te jebo...jer tebi stalo do kojeg drugog hrvatskog igraca...koje jude bog te jeboEnd wrote:neće on sigurno za barcu zato jer smo mi protiv bankomata, znači isključivo zbog toga on mrzi rakitića.
čmayern je njegov odabir zasad, ako oni ispadnu onda bi mogao početi prodavati priču da je od malih nogu za PSG.
2015-09-13
Jure Brkljača, pivac iz Trogira...PABLO ESCOBAR wrote:A tko je taj BrkljacaRoland Deschain wrote:Zašto je sramota? Poslao je i on njega. Neš ti velikog postignuća prodat tu i tamo lažnjak na utakmici pa i boljem od sebe. Gurnuo je Brkljača Iniesti kroz noge, gurnuo sam ja Silviju Mariću. I što sad, velika stvar.
;)
Guest- Guest
Još uvik su najbolja ekipa koju san gleda uživo...Roland Deschain wrote:Ono je bio Ajaxov dream team. Ovi danas ipak nisu taj nivo.
Čak i na treningu su izgledali ka vanzemaljci...
;)
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Drago mi je za Ajax jer igraju lijepo i zaslužili su da izbace Real. Inače me boli kita za njih. U Nizozemskoj mi je draži Feyenoord. Pa i PSV.
2015-09-08
ajax isto radi sto i real ali u nizozemskoj ligi..i zato ih 'obozavaju' navijaci faynoorda,psv-a,utrechtaEnd wrote:to je najvažnije..PABLO ESCOBAR wrote:Ajax je castan i cestit klub. Velikan zaista velikan svjetskog glasa. Te naslove je nemoguce pribrojiti. Bio sam jednom u njihovu muzeju. Price nema rame uz rame sa najvecima.
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2