U Kaštelima zapaljen još jedan Pupovac
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: U Kaštelima zapaljen još jedan Pupovac
Dakle može gorjeti tuđman, sanader, kosorica, horvatinčić, sutkinja šupe, božo petrov, pola hrvatske ali ne može gorjeti srbin i lqbt slikovnica, jer je to poziv na nasilje?
Ljevičarstvo je teški poremećaj mozga, neizlječiv...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Pa spalili smo i Sanadera , to je ruganje i postaješ samo gluplji ako to ozbiljno shvaćaš.frka wrote:Ako je spaljivanje bilo cije lutke ruganje onda fakat ste otisli u sto pizdi materinih..Drugo je satira ...ova poruka se zove ...treba nekoga ubiti..jedino ako ne mislis da vatra nema tu moc,,,seljacine ste kakvih nema na ovoj kugli zemaljskoj..sto ne spalite lutku Stepinca jebo vam on mater u po picke..Koji odvratni ljudi...pa ja vas znam prije nego zinete sto mislite...nije to neko znanje jer svaki normalan covjek to vidi..Doduse katolicka tradicija je spaljivala zene jer se nadje neka budala da je optuzi da je vjestica,,Pa eto uvedite i to,,pa spalite ovo malo zenskinja sa foruma:::))))Ma glupo je uopce ovo sve komentirati..ali si ne mogu pomoci jer sam glup sto dolazim blizu septicke jame kao sto je ovaj forum.Mada ima jedna dobra stvar za mene...ubijate mi svaku zelju da dodjem na odmor a kamo li da tu zivim..Samo vi dajte,,,sto zesce to bolje..najmanje za vas...idiote...cuj spaljivanje ismijavanje..o boze dragi ako te ima prosvijetli te idiote makar malo:::)))))
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
T. wrote:Dakle može gorjeti tuđman, sanader, kosorica, horvatinčić, sutkinja šupe, božo petrov, pola hrvatske ali ne može gorjeti srbin i lqbt slikovnica, jer je to poziv na nasilje?
2014-04-11
sad si i ti najebao kad si ukazao na tu istinuT. wrote:Dakle može gorjeti tuđman, sanader, kosorica, horvatinčić, sutkinja šupe, božo petrov, pola hrvatske ali ne može gorjeti srbin i lqbt slikovnica, jer je to poziv na nasilje?
Komentirat nekakve socioloske pojave, poput tradicionalnih kastelanskih maskara, a pritom zanemariti okruzje u kojem se pojava odvija, mentalitet, stanje duha i temperament, neozbiljno je i kao takvo, neutemeljeno na stvarnim porivima, i smijesno.
Istina boli i nekome smeta šta ga je narod prikazao kao ono šta je a to je etnobiznismen no kakvo je đubre sam se razotkrio kad je počeo pričati o fašistima i kako je ovo napad na Srbe a u biti je očito samo napad na njega i njegovu korumpiranost u hrvatskom saboru.
Ma đubre obično i ništa više od toga.
Ma đubre obično i ništa više od toga.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Koronavirus u Kaštelima
» U Kaštelima spalilo Pupovca
» Zapaljen imigrantski kamp kod Sarajeva
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Koronavirus u Kaštelima
» U Kaštelima spalilo Pupovca
» Zapaljen imigrantski kamp kod Sarajeva
Page 2 of 2