Welche Sprachen sprechen Sie?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Welche Sprachen sprechen Sie?
http://www.hrt.hr/305170/vijesti/angela-merkel-u-sredisnjici-cdu-a-primila-karamarka
Guest- Guest
Re: Welche Sprachen sprechen Sie?
A sto se svi uvlače toj ludoj babi kada znamo sto je namijenila Hrvatskoj vezano za izbjeglice.., mislim to im je plus kao da su kod Nikolica otišli, bar za mene.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
"Početak razgovora mobitelom je zabilježio novinar HRT-a Jozo Ćurić, a Merkel se raspitivala kojim se stranim jezicima služi izaslanstvo HDZ-a."
To kao da ih je pitala koliko su diplomskih radova sami napisali. Čista provokacija.
To kao da ih je pitala koliko su diplomskih radova sami napisali. Čista provokacija.
Guest- Guest
Eva wrote:
http://www.hrt.hr/305170/vijesti/angela-merkel-u-sredisnjici-cdu-a-primila-karamarka
Und, was hat er geantwortet?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
laf koji glumi židovku...pa i nekoga tko koristi njemački u 16. bezirku,
ovakav naslov po njemačkom govoru ne dolazi u obzir, dakle, premijerka su jasno rekli welche sprache sprechen wir...ali ok,
ovakav naslov po njemačkom govoru ne dolazi u obzir, dakle, premijerka su jasno rekli welche sprache sprechen wir...ali ok,
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
In my country we say to let a woman drive a car is like to let a monkey fly a plane, very dangerous yes.
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Rezultat veri gud.Yehudi wrote:Eva wrote:
Und, was hat er geantwortet?
Guest- Guest
Pa šta će mu njemački , bolje mu je znat arapski ili turski.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Njemački je nebitan jezik. Engleski , ruski ....ako to znaš to je to za diplomaciju.
2014-04-11
Njemački uopće nije svijetski jezik , praktički priča ga se samo ovdje i to ako tj ovi Arapi ga sigurno nepričaju a ova zona je toliko puna stranaca da ono ....
2014-04-11
HahahahaStarhemberg wrote:"Početak razgovora mobitelom je zabilježio novinar HRT-a Jozo Ćurić, a Merkel se raspitivala kojim se stranim jezicima služi izaslanstvo HDZ-a."
Guest- Guest
ljubo1212 wrote:laf koji glumi židovku...pa i nekoga tko koristi njemački u 16. bezirku,
Poanta slikovnice; Čuvajte se izdaje ostavljene djevojčice.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:"Početak razgovora mobitelom je zabilježio novinar HRT-a Jozo Ćurić, a Merkel se raspitivala kojim se stranim jezicima služi izaslanstvo HDZ-a."
Dobar
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Kako se na njemačkom kaže "Šaraj malo, brate"?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Zakaj na njemčkom, kad se crtica događa na Balkanu? Zemljopis ti ni jača strana
Guest- Guest
Znam di je Bregana, to mi mje više nego dovoljno. Romima nije, znam...Eva wrote: Zemljopis ti ni jača strana
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2