Kraj rodijačke ekonomije i života od rentanja apartmana
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kraj rodijačke ekonomije i života od rentanja apartmana
Neću više nikad. Obećajem.prckov wrote:sarkazam bona, sarkazamRabarbara wrote:Za što je kriv index?vili40 wrote:Kriv je index a ne blesavi ljudi
Za situaciju hrvatskog turizma? :)
Loš BDP?
joj sto me sramotis
Guest- Guest
I nemojRabarbara wrote:Neću više nikad. Obećajem.prckov wrote:sarkazam bona, sarkazamRabarbara wrote:Za što je kriv index?vili40 wrote:Kriv je index a ne blesavi ljudi
Loš BDP?
joj sto me sramotis
neugodno mi umjesto tebe
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Izvini.prckov wrote:I nemojRabarbara wrote:Neću više nikad. Obećajem.prckov wrote:sarkazam bona, sarkazamRabarbara wrote:Za što je kriv index?vili40 wrote:Kriv je index a ne blesavi ljudi
Loš BDP?
joj sto me sramotis
neugodno mi umjesto tebe
Guest- Guest
ih sad je kasno kad sam se ja vec nasekiroRabarbara wrote:Izvini.prckov wrote:I nemojRabarbara wrote:Neću više nikad. Obećajem.prckov wrote:sarkazam bona, sarkazamRabarbara wrote:
Za što je kriv index?
Loš BDP?
joj sto me sramotis
neugodno mi umjesto tebe
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Upali klimu da se oladiš. Valjda ti je stan toliko luksuzan da ima klimu.prckov wrote:ih sad je kasno kad sam se ja vec nasekiroRabarbara wrote:Izvini.prckov wrote:I nemojRabarbara wrote:Neću više nikad. Obećajem.prckov wrote:
sarkazam bona, sarkazam
joj sto me sramotis
neugodno mi umjesto tebe
Guest- Guest
Vidit ćemo koliko će vremena trebati za pristupne ceste pelješkom mostu...RayMabus wrote:.
Kada su se seljaci smijali inženjerima
Davno je bilo tome, slušao sam od svojih starih na otoku: došla je naredba iz Beča da sagrade novu otočnu cestu. To je bio dobar posao za lokalne seljake, carski inženjeri zapošljavali su lokalnu radnu snagu, a državna blagajna i onda se smatrala sigurnim i pouzdanim izvorom prihoda. Trasirali su cestu, pažljivo posložili serpentine, no naši seljaci se nisu mogli začuditi dvjema stvarima: na otoku su dva auta, pa čemu onda taj inženjer što slabo govori hrvatski traži rubno zaštitno kamenje i čemu traži svakih nekoliko stotina metara ugibalište da se automobili mogu lakše mimoići?
Šalili su se seljaci kako će se gospon načelnik i gospodin zapovjednik mjesta (jedan auto je imala općina, drugi vojska) valjda stalno voziti i mimoilaziti, a i rubno kamenje dobro dođe ako se popije malo više nego što bi trebalo… Prošle su generacije i umjesto dvaju vozila, otok je dobio stotine, pa ljeti i tisuće automobila i drugih vozila. Cesta, kako ju je projektirao austrijski inženjer, s rubnim kamenjem i mjestima za mimoilaženje, obnovljena je nakon 80-90 godina. Jer onaj koji ju je radio gledao je barem pola stoljeća unaprijed. Imao je viziju stoljeća u kojem će automobil postati nešto sasvim uobičajeno i gradio je cestu ne za danas, nego za tri generacije unaprijed.
Ima li uopće itko viziju Hrvatske 10 godina unaprijed?
Sjećate li se ijednog političara, ijedne političke mjere, bilo čega što se u Hrvatskoj planira ili izvodi tako da se gleda pola stoljeća unaprijed? Ili barem 10 godina? Kada čitamo da se porast hrvatskog BDP-a usporava, kada
Sve su to provjerene metode,bar smo tu najbolji.Svakoga tko prigovori o ovom drzavnom terorizmu i ukazuje na njega momentalno etiketirati da se bolest ne prosiri a onda lom,krs i jos svasta.
vili40-
2015-08-02
Glupa naklapanja, a pomalo i puste zelje.
dijagram-
2015-08-09
Moglo bi se dogoditi da oni koji stvaraju nece vise dovoljno stvoriti koliko trebaju oni koji najvise trose a od njih koristi nikakve.Tek ce se onda poceti odmotavati ovo nase nesretno klupko.
vili40-
2015-08-02
kolega hrvatska srlja u propast i desit će se sindrom florida.dijagram wrote:Glupa naklapanja, a pomalo i puste zelje.
jednostavno sve više ljudi odlazi van. najvećim dijelom mladi, obrazovani.
moja mala želi studirati u njemačkoj. trenutno uču 4 jezika, mada engleski i njemački može prestati jer je na nivou C1, a u školi rade B1-B2.
koje su šanse da će se vratiti u hr? pogotovo ako ja odem za US?
veber-
2014-12-30
dijagram wrote:Glupa naklapanja, a pomalo i puste zelje.
A i ne baš sasvim...
darth_vader-
2014-04-17
Ove god dolazi jedna cura i jedna žena sa kćerkom, ovdi kod mene.
Iseljavaju za stalno.
Iseljavaju za stalno.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Izbor Hillary Clinton za predsjednika može značiti kraj života na zemlji
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» europski velegrad povukao drastičnu mjeru protiv rentanja stanova turistima
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» Kuknjava iznajmljivača apartmana se nastavlja
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» europski velegrad povukao drastičnu mjeru protiv rentanja stanova turistima
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone