Australija dozvolila da krvnik iz Skabrnje pobjegne u Srbiju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Australija dozvolila da krvnik iz Skabrnje pobjegne u Srbiju
https://m.vecernji.hr/vijesti/nije-cekao-da-rh-posalje-zahtjev-krvnik-iz-skabrnje-iz-australije-pobjegao-u-srbiju-1304067
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Australija dozvolila da krvnik iz Skabrnje pobjegne u Srbiju
Toliko o 'uredjenoj' drzavi...tu su bili tevnosni prema bujancu..a ratni zlocinac sa optuznicom im pobjegao iz drzave..pljuc
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Anglosasi vole četničke zločince, ništa novo.
vuksadinare wrote:Toliko o 'uredjenoj' drzavi...tu su bili tevnosni prema bujancu..a ratni zlocinac sa optuznicom im pobjegao iz drzave..pljuc
Tzv. Naši su zabrljali...Regoč wrote:Anglosasi vole četničke zločince, ništa novo.
Australija ništa nije zaprimila po tom pitanju...
On je što se njih tiče čist...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Sta je napravio, po skabrnji ubijao? Da je ovo drzava poslala bi tajnu sluzbu da ga ubiju u srbiji i gotova prica. Zato je jugoslavija za hrvatsku drzavetina i pol.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Sta je napravio, po skabrnji ubijao? Da je ovo drzava poslala bi tajnu sluzbu da ga ubiju u srbiji i gotova prica. Zato je jugoslavija za hrvatsku drzavetina i pol.
Guest- Guest
A sta ne? Kakvo isporucivanje, avionski letovi, dokazivanje, maratonsko sudenje, ostari do tada.pismejker wrote:kaya wrote:Sta je napravio, po skabrnji ubijao? Da je ovo drzava poslala bi tajnu sluzbu da ga ubiju u srbiji i gotova prica. Zato je jugoslavija za hrvatsku drzavetina i pol.
Drzavi je naci nekoga tko ce se namjestiti na 300 metara i ne fulati najmanji problem, i samo pospremi stvari i ode . Dok shvate sto se desilo ovaj je kilometrima daleko.
Al ovo je k. na biciklu a ne drzava.
2015-08-15
batina ima dva kraja.kaya wrote:Sta je napravio, po skabrnji ubijao? Da je ovo drzava poslala bi tajnu sluzbu da ga ubiju u srbiji i gotova prica. Zato je jugoslavija za hrvatsku drzavetina i pol.
ni ne pomisljajte da krenete tim putem.
koliko ima direktnih i indirektnih zlocinaca nad srbima koji ni videlu nisu sudnicu,
ili su od zlocinca preinaceni u heroja,
od strane istog suda.
da posaljemo mi " sudiju "
isuvise ste postedjeni
zato i kenjate i ne znate za dosta.
Last edited by pizzon on 2/3/2019, 09:56; edited 1 time in total
Guest- Guest
A ja...bas me podsjeti kad su u Srbiji mrkli onog Zorana Đinđića...nish,fino platili profica,ovaj ga snajperom mrknuo..os nes..kaya wrote:A sta ne? Kakvo isporucivanje, avionski letovi, dokazivanje, maratonsko sudenje, ostari do tada.pismejker wrote:kaya wrote:Sta je napravio, po skabrnji ubijao? Da je ovo drzava poslala bi tajnu sluzbu da ga ubiju u srbiji i gotova prica. Zato je jugoslavija za hrvatsku drzavetina i pol.
Drzavi je naci nekoga tko ce se namjestiti na 300 metara i ne fulati najmanji problem, i samo pospremi stvari i ode . Dok shvate sto se desilo ovaj je kilometrima daleko.
Al ovo je k. na biciklu a ne drzava.
Opcenito za takve odluke treba imati i joojca i krvi..odlike lidera na svim nivoima..
No jasno je kako RH nEMA lidera pravih..sve su to samo otuzna smijurija,koja se krije iza zakona,i dsvoje frustracije na gradjanima lijece..
Guest- Guest
Puca kurac Australiji da se jebe sa balkanskim indijancima. Jednom su se zajebali, više neće.
A šta da rade kada Srbija pošalje nekog za nekog njihovog suborca?kaya wrote:Sta je napravio, po skabrnji ubijao? Da je ovo drzava poslala bi tajnu sluzbu da ga ubiju u srbiji i gotova prica. Zato je jugoslavija za hrvatsku drzavetina i pol.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Cuj zna se sto je rat a zna se sto je ratni zlocin.dzango wrote:A šta da rade kada Srbija pošalje nekog za nekog njihovog suborca?kaya wrote:Sta je napravio, po skabrnji ubijao? Da je ovo drzava poslala bi tajnu sluzbu da ga ubiju u srbiji i gotova prica. Zato je jugoslavija za hrvatsku drzavetina i pol.
Neces slati da se ubije nekoga tko je samo ratovao ali za nekoga tko je napravio ratni zlocin , ovo u skabrnji je to bio , ubili cijelo selo, od 7-87. Ako imaju dokaze za njega rijesi po kratkom postupku.
U suprotnom slucaju, da srbija posalje nekoga i uspava nekoga tko je na ovoj strani napravio istu stvar ne bi mi suza krenula sigurno. Psihopate po zemlju. Koji god da su.
2015-08-15
Dobro sad ti kenjas, vi bi poslali ubojicu na gotovinu otprilike jer ste izgubili rat.pizzon wrote:batina ima dva kraja.kaya wrote:Sta je napravio, po skabrnji ubijao? Da je ovo drzava poslala bi tajnu sluzbu da ga ubiju u srbiji i gotova prica. Zato je jugoslavija za hrvatsku drzavetina i pol.
koliko ima direktnih i indirektnih zlocinaca nad srbima koji ni videlu nisu sudnicu,
od strane istog suda.
isuvise ste postedjeni
Ja ti pricam o psihopatama , najbolje ih ubit da se ne zajebava nitko s njima.
Ni s ove strane ne bi zalila nikoga da se zna da je poubijao kakve starce .
2015-08-15
pizzon wrote:batina ima dva kraja.kaya wrote:Sta je napravio, po skabrnji ubijao? Da je ovo drzava poslala bi tajnu sluzbu da ga ubiju u srbiji i gotova prica. Zato je jugoslavija za hrvatsku drzavetina i pol.
od strane istog suda.
isuvise ste postedjeni
Pizdek se opet uzjebao...
darth_vader-
2014-04-17
Mah.. problem je sto se ljudi i drzave identificiraju sa zlocincima, jao on je nas , nedajmo ga.jasambrend wrote:pizzon wrote:batina ima dva kraja.kaya wrote:Sta je napravio, po skabrnji ubijao? Da je ovo drzava poslala bi tajnu sluzbu da ga ubiju u srbiji i gotova prica. Zato je jugoslavija za hrvatsku drzavetina i pol.
od strane istog suda.
isuvise ste postedjeni
Pizdek se opet uzjebao...
Da sam ja vlast bila bi diktatura. Po ovakve bi poslala snajperiste a do nasih ne bi stigli jer bi bili streljani odavno. Taj koji ubija starce, djecu, zene nije vojnik i tako nego govnarski psihopat.
2015-08-15
Sa druge strane su oni koji takođe imaju putera na glavi. A vrana vrani oči ne kopa.kaya wrote:Cuj zna se sto je rat a zna se sto je ratni zlocin.dzango wrote:A šta da rade kada Srbija pošalje nekog za nekog njihovog suborca?kaya wrote:Sta je napravio, po skabrnji ubijao? Da je ovo drzava poslala bi tajnu sluzbu da ga ubiju u srbiji i gotova prica. Zato je jugoslavija za hrvatsku drzavetina i pol.
Neces slati da se ubije nekoga tko je samo ratovao ali za nekoga tko je napravio ratni zlocin , ovo u skabrnji je to bio , ubili cijelo selo, od 7-87. Ako imaju dokaze za njega rijesi po kratkom postupku.
U suprotnom slucaju, da srbija posalje nekoga i uspava nekoga tko je na ovoj strani napravio istu stvar ne bi mi suza krenula sigurno. Psihopate po zemlju. Koji god da su.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Prema bankrotiranim čardak vukojebinama nitko nema respekta.
Kad smo se sjetili, takav i rezultat.
Inace, ne znam tko moze stitit masovnog ubojicu civila.
ja znam ko, sve, mozeMaggie19 wrote:Kad smo se sjetili, takav i rezultat.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Otkriven krvnik iz Škabrnje
» Krvnik iz Škabrnje radio u Australiji kod-Hrvata
» Krvnik Skabrnje Zoran Tadic skriva se u Srbiji i hladno porucuje:'Moja savjest je cista'
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Banjalučka policija nije dozvolila migrantima da izađu iz voza
» Krvnik iz Škabrnje radio u Australiji kod-Hrvata
» Krvnik Skabrnje Zoran Tadic skriva se u Srbiji i hladno porucuje:'Moja savjest je cista'
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Banjalučka policija nije dozvolila migrantima da izađu iz voza
Page 1 of 2