Baka (98)iz Like pekla rakiju i kažnjena sa 2000 Kn-rakiju oduzeli
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Baka (98)iz Like pekla rakiju i kažnjena sa 2000 Kn-rakiju oduzeli
pismejker wrote:..shutt yebote,i ja sam..ispa kreten i izgubih neizracunljivo koliko love...Gnječ wrote:pismejker wrote:..Weberu,ti si srbin i Jugonostalgicar..Gdje si bijo 91.?veber wrote:živjela rvacka, imamo rvacku, uhljebimo još 100 000 podobnih.
boli me kurac.
glasajmo za kradezej, on zna, a precednica će da vam netjaka zaposli.
deri
gradio je kriminalcima državu.
pa priznajte više pička vam materina. branitelji. koga ste vi branili jebem vam boga da vam jebem???!
Guest- Guest
u biti da. kada se sjetim 2002e kaoi obrtnik platio 500 i kusur tisuća kuna poreza na dobit, o ostalim računima da ne pišem.Gnječ wrote:pismejker wrote:..Weberu,ti si srbin i Jugonostalgicar..Gdje si bijo 91.?veber wrote:živjela rvacka, imamo rvacku, uhljebimo još 100 000 podobnih.
boli me kurac.
deri
veber-
2014-12-30
E sad Gnječ,jebiga...tad sam bio priglup mladac..kao i vecina drugih..ono idealisti,vjerovali u neko bolje sutra,da ce po kraju rata svi zivjeti bolje,imati posla za svakog,Pravda vladati drzavom...avaj...mosh ti nas sad pickarati,nije to najgore sto nam se dogadja...Gnječ wrote:pismejker wrote:..shutt yebote,i ja sam..ispa kreten i izgubih neizracunljivo koliko love...Gnječ wrote:pismejker wrote:..Weberu,ti si srbin i Jugonostalgicar..Gdje si bijo 91.?veber wrote:živjela rvacka, imamo rvacku, uhljebimo još 100 000 podobnih.
boli me kurac.
deri
pa priznajte više pička vam materina. branitelji. koga ste vi branili jebem vam boga da vam jebem???!
Guest- Guest
pismejker wrote:E sad Gnječ,jebiga...tad sam bio priglup mladac..kao i vecina drugih..ono idealisti,vjerovali u neko bolje sutra,da ce po kraju rata svi zivjeti bolje,imati posla za svakog,Pravda vladati drzavom...avaj...mosh ti nas sad pickarati,nije to najgore sto nam se dogadja...Gnječ wrote:pismejker wrote:..shutt yebote,i ja sam..ispa kreten i izgubih neizracunljivo koliko love...Gnječ wrote:pismejker wrote:
..Weberu,ti si srbin i Jugonostalgicar..Gdje si bijo 91.?
i sad ste ostali bez muda ali imate muda prijetiti plinskim bocama i dizati šatore. da od svih vas nitko nije skužio da ste samo topovsko meso u već unaprijed izrežiranoj tragediji?
Guest- Guest
Rakiju verovatno popili ...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
nisu!Serbinho-3 wrote:Rakiju verovatno popili ...
dok su je izuzimali kao dokaz kriminalnog djela, mile se popiknu pa je preko njega pao joso i u složenoj operaciji izuzeća ante koji je držao vrata kombija se spizdil preko njih dvojice i izuzetog dokaza. tako piše u službenom izvješću kada je nikola, zapovjednik pitao; đe je brlja, a stoko?
veber-
2014-12-30
Svaka čast baki da s 98 peče rakiju. Bit ću srjetan ako budem mogal s 89.
baka misli da su se na krbavsko polje opet vratili turci akindžije.
Guest- Guest
sta si baba umislilajastreb wrote:http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Gdje-ce-im-dusa-Carinici-masno-kaznili-98-godisnju-Licanku-jer-je-pekla-rakiju
da je AL Capone
e nemere tako kriminalko
Jbga...mislila je kao i svi, da neće baš nju.Leviathan2 wrote:sta si baba umislilajastreb wrote:http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Gdje-ce-im-dusa-Carinici-masno-kaznili-98-godisnju-Licanku-jer-je-pekla-rakiju
da je AL Capone
e nemere tako kriminalko
More baba to platit, prošlo je ko zna kolko rakije bez poreza i bez kazni.
Ovo je sitnica za babu.
nisam ja u toj kategoriji parazita...Ja sam vec 5.5 godna u Svabiji i tu radim..Od drzave nish ne ocekujem niti sam ikada trazio..Gnječ wrote:pismejker wrote:E sad Gnječ,jebiga...tad sam bio priglup mladac..kao i vecina drugih..ono idealisti,vjerovali u neko bolje sutra,da ce po kraju rata svi zivjeti bolje,imati posla za svakog,Pravda vladati drzavom...avaj...mosh ti nas sad pickarati,nije to najgore sto nam se dogadja...Gnječ wrote:pismejker wrote:..shutt yebote,i ja sam..ispa kreten i izgubih neizracunljivo koliko love...Gnječ wrote:
i sad ste ostali bez muda ali imate muda prijetiti plinskim bocama i dizati šatore. da od svih vas nitko nije skužio da ste samo topovsko meso u već unaprijed izrežiranoj tragediji?
nazivno sam nosio uniformu u dR-u ali se ne smatram braniteljem ili nekim drugim "patriotskim" nazivom..Ono,bilo je proslo,i onda nastavio raditi kao civil,ne trazeci nikakva prava i povlastice..
Guest- Guest
ma ako je baba uspjela napravit mrezu pecara je sitnica, al ako nije, onda ko je jebe,danni1 wrote:Jbga...mislila je kao i svi, da neće baš nju.Leviathan2 wrote:sta si baba umislilajastreb wrote:http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Gdje-ce-im-dusa-Carinici-masno-kaznili-98-godisnju-Licanku-jer-je-pekla-rakiju
da je AL Capone
e nemere tako kriminalko
Ovo je sitnica za babu.
mogla je pogledat bar jedan film o al kaponeu, al ne, vjerojatno je gledala sutjesku i neretvu
zato i nezna
eo moj pradijed ispeko 600 litara sljive, prvoklasne, sad je u drvenim buradima i mora odlezat bar dvije tri godine da bi isla u prodaju, netjak to rasturi u svabiji
ima i 100 litara od dunja, i 50tak litara kruske za porodicnu upotrebu , da nije sokove radio mogao je ispeci jos toliko
al star je pa mu je i ovo palo tesko, kad je bio mladji znao je ispeci o po 2 tisuce litara raznih rakijetina
http://www.novilist.hr/Komentari/Reagiranja/Oglasila-se-Carina-Nismo-kaznili-baku-vec-zenu-od-58-godina.-I-nije-joj-naplacena-kazna-vec-trosarina?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bprometadanni1 wrote:Jbga...mislila je kao i svi, da neće baš nju.Leviathan2 wrote:jastreb wrote:http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Gdje-ce-im-dusa-Carinici-masno-kaznili-98-godisnju-Licanku-jer-je-pekla-rakiju
Ovo je sitnica za babu.
To je samo taka rakija...
Baba se pomladila za 40 godina
Painkiller-
2014-04-27
Pa pomladili su je,ali ne puno. Ima 86 godina i uzeli su joj cijelu pemziju.Painkiller wrote:http://www.novilist.hr/Komentari/Reagiranja/Oglasila-se-Carina-Nismo-kaznili-baku-vec-zenu-od-58-godina.-I-nije-joj-naplacena-kazna-vec-trosarina?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bprometadanni1 wrote:Jbga...mislila je kao i svi, da neće baš nju.Leviathan2 wrote:jastreb wrote:http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Gdje-ce-im-dusa-Carinici-masno-kaznili-98-godisnju-Licanku-jer-je-pekla-rakiju
Ovo je sitnica za babu.
https://tuzlanski.ba/oko-nas/region/baka-bosiljka-ubilo-me-kad-sam-dobila-kaznu-za-pecenje-rakije/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
baku opelješili za rakiju i 2000 kunajastreb wrote:
vjerujem da su tim činom izgubili daleko vrjednije
baka se super drži s toliko godina
immortal-
2014-04-16
jastreb wrote:Pa pomladili su je,ali ne puno. Ima 86 godina i uzeli su joj cijelu pemziju.Painkiller wrote:http://www.novilist.hr/Komentari/Reagiranja/Oglasila-se-Carina-Nismo-kaznili-baku-vec-zenu-od-58-godina.-I-nije-joj-naplacena-kazna-vec-trosarina?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bprometadanni1 wrote:Jbga...mislila je kao i svi, da neće baš nju.Leviathan2 wrote:jastreb wrote:http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Gdje-ce-im-dusa-Carinici-masno-kaznili-98-godisnju-Licanku-jer-je-pekla-rakiju
Ovo je sitnica za babu.
https://tuzlanski.ba/oko-nas/region/baka-bosiljka-ubilo-me-kad-sam-dobila-kaznu-za-pecenje-rakije/
znači ti kriminalci akindžije još i lažu stave lažni demanti u novine. pa njih treba osakatiti polomiti im sredstva prisile ruke i noge da nikad više nemogu sa rukama apsolutno ništa. kurvini sinovi
Guest- Guest
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Jos jedan veleban uspjeh drzavnih kokosara.Hrvatske institucije disu punim plucima i cekamo likovanje nekog plenkijevog klosara.
vili40-
2015-08-02
nemoj tako. sve je to glas za rvacku, ti carinici. zamisli zajeba kada uđemo u šengen.vili40 wrote:Jos jedan veleban uspjeh drzavnih kokosara.Hrvatske institucije disu punim plucima i cekamo likovanje nekog plenkijevog klosara.
tko će zaposlit cca 100 000 carinika, policajaca, carinkog osoblja.
(zna se, kradezej je tu za vas)
veber-
2014-12-30
Pobacat ce sve u pemziju a onda objaviti tuznu vijest da vise para za penzije nema pa se nek obrate nekoj njemackoj upravi vodovoda kaf se nisu dovoljno nakrali za lagodan zivot.
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» PEČEM RAKIJU I PRAVIM DŽEM
» Pucali na Srbina kod kojeg je Tači popio kavu i rakiju
» Skupo ko zlato a Azijati deru ko Srbi slaninu i rakiju
» Ledi Gaga na Jahorini, dovodi je Koroman? "Idemo na selo da pečemo rakiju"
» Dodik došao u štab, donio rakiju i zapjevao "Ne može nam niko ništa"
» Pucali na Srbina kod kojeg je Tači popio kavu i rakiju
» Skupo ko zlato a Azijati deru ko Srbi slaninu i rakiju
» Ledi Gaga na Jahorini, dovodi je Koroman? "Idemo na selo da pečemo rakiju"