Ruskih 8 točaka za Siriju
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ruskih 8 točaka za Siriju
Jesi li ti stvarno toliki debili ili šta? Šta misliš da ih Rusi ne mogu skršiti? Samo onda bi prvi ti srao o civilnim žrtvama, ubijenoj djeci, porušenim bolnicama i džamijama. Rusi su jasno snimili i pokazali snimke gdje i kako se wehabije i glavosjeci sklanjaju. Kako oklopnjake parkiraju oko džamija, pucaju s krovova bolnica. I šta sad? Treba pobiti tisuće djece i civila jer se štakori kriju iza njih? Ti nisi normalan. Samo da civili odu, od štakora nebi ni pepeo ostao.neoliberalni_placenik wrote:islamisti i ISIL i FSA izdržali udar ruske avijacije koja ih je trebala za 2-3 dana poraziti + napade sirijske vojske, hezbollaha, i iranaca, i svih onih Buratino moćnih Ruskih raketa koje će poraziti islamiste u roku par dana...
ne samo da su izdržali nego jebeni ISILovci koji su gubili rat dok su Ameri rokali, počeli se čak i širiti dok Rusi rokaju :D
A Fsa je izdržala udare, i čak vršila protu napade dok iznad njih letila moćna Ruska avijacija ovi su se sve jedno branili i udarali i napadali..
unatoč svršavanju ne samo većine ovoga foruma, nego većine na internetu, jedini sam ja i možda još tko pametni rekao da se stanje u Siriji neće značajno promjeniti..
sada je vrijeme za pregovore sa "umjerenim sjekačima glava" a prije je bila šema, gazi Putine i pali Putine...
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
žRusi rulaju doli..i dobise mandat UN-a...stvarno gubitak...e tek sad bude krenula papazjanija za Khozoepe..legalitet je pribavljen,.sada se valja fokusirati na posel..neoliberalni_placenik wrote:, rusija nije porazila niti ISIL, niti FSA, ne samo da ih nije porazila, nego se ISIL širio za vrijeme Ruskih napada, a FSA je izdržala i rokala.. A Putin ostao bez municije, a municija je skupa , a Ruska ekonomija kašlje
putinofili na aparatima
Guest- Guest
Eto ovo je znak da je yoda u pravu. Sa Sirije skačemu na Ukrajinu. Spinaj me nježno.:Depikur37 wrote:Ok kad smo ovo završili, treba vidjeti jel kijevska hunta dovoljno potonula u blato da i to riješimo ;)
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Opet će globalni internet slaviti još jednu Rusku pobjedu.. krenili napad na islamiste, a odustali nakon mjesec dana čim su ostali bez municije, a za novu nema para...
ovi Putinofili su gori nego nacisti 1945, ono saveznici okružili 3reich, a ovi govore , sada je vrijeme za konačnu pobjedu, evo sutra pobjeđujemo, Hitler dominira
ovi Putinofili su gori nego nacisti 1945, ono saveznici okružili 3reich, a ovi govore , sada je vrijeme za konačnu pobjedu, evo sutra pobjeđujemo, Hitler dominira
Guest- Guest
mogao bih odblokirati epikura pošto sam ga još jednom izdominira, pa da čitam kako se koprca u nemoći :D
Guest- Guest
Dobro,ako si veci...ovo dosad je bilo samo ispipavanje terena,do pribave legitimiteta..dosad Ruje,osim zracnim udarima nisu niti ratovali,no sad tek krece prava igra..umjereni moraju postojati iz razloga balansa u samoj siriji...no prvo moraju proci FSB-ove skenere..neoliberalni_placenik wrote:evo ja sam isto veći strateg nego Putin, rekao sam da će i umjereni i neumjereni islamisti izdržati napade i izdržali su.bogomdani wrote:Putin je brutalan strateg..ja govorio,a vi niste vjerovali..neoliberalni_placenik wrote:sada će na kraju ekipa koja je slavila Putina da ubija sve islamiste bez diskriminacije, govoriti da je Putin sklopio primirje sa "umjerenim islamistima" i napada samo "neumjerene" :D
i da je to velika pobjeda
ali dobro glavno da završi rat
Sada će i Putin priznati umjerene islamiste, pa kada ih prizna i Putin sutra će te vi odmah govoriti "oni su umjereni islamisti, oni umjereno sjeku glave, oni su Putinovi saveznici" , a jučer su bili "rokaj Putine"
Guest- Guest
O vidi malo epicu kako se uznemirio. No-no ne moj plakati, sve će biti uredu. Sad je red na Amerima da nastave jer ovo što Rusi rade sa Sirijcima i Irancima ne daje rezultate.:Depikur37 wrote:gargamele, sve je tako nekako ;) :D
Last edited by gargamel0101 on 27/10/2015, 13:23; edited 1 time in total
2015-07-23
a zar prije 2 dana je bilo da su svi isti,.. ISIL, shabat, nusra, jabat, fsa, - da je sve to ista bagra, i da sve to treba pržiti buratino raketama, i da će rusi to temeljito očistit..bogomdani wrote:Dobro,ako si veci...ovo dosad je bilo samo ispipavanje terena,do pribave legitimiteta..dosad Ruje,osim zracnim udarima nisu niti ratovali,no sad tek krece prava igra..umjereni moraju postojati iz razloga balansa u samoj siriji...no prvo moraju proci FSB-ove skenere..neoliberalni_placenik wrote:evo ja sam isto veći strateg nego Putin, rekao sam da će i umjereni i neumjereni islamisti izdržati napade i izdržali su.bogomdani wrote:Putin je brutalan strateg..ja govorio,a vi niste vjerovali..neoliberalni_placenik wrote:sada će na kraju ekipa koja je slavila Putina da ubija sve islamiste bez diskriminacije, govoriti da je Putin sklopio primirje sa "umjerenim islamistima" i napada samo "neumjerene" :D
i da je to velika pobjeda
ali dobro glavno da završi rat
Sada će i Putin priznati umjerene islamiste, pa kada ih prizna i Putin sutra će te vi odmah govoriti "oni su umjereni islamisti, oni umjereno sjeku glave, oni su Putinovi saveznici" , a jučer su bili "rokaj Putine"
a sada već se govori da su neki malo manje radikalni, a neki malo više.. na kraju će Putin i priznati ISIL i napraviti od njega saveznika..
Guest- Guest
Samo ti možeš potpunu Putinovu dominaciju i preuzimanje glavne uloge od strane Rusa na Bliskom Istoku proglasiti porazom.neoliberalni_placenik wrote:mogao bih odblokirati epikura pošto sam ga još jednom izdominira, pa da čitam kako se koprca u nemoći :D
A rusku politiku minimiziranja civilnih žrtava odbijanjem bombardiranja vjerskih, zdravstvenih i drugih objekata po kojima se wehabije kriju ko štakori, proglasiti ruskom nemoći.
Da te nema, trebalo bi te izmislit i nacrtat ovdje na forumu.
2015-10-07
sa druge stranke najpoznatiji NovoRus - Strelakov, govori da je Ruska intervencija u Siriji - skretanje pozornosti sa poraza u Ukraini.
Sada nakon misec dana već se spominu pregovori sa "umjerenim" islamistima.
Da "umjerenim" stavljam u navodnike. jer sve su to različite islamističke frakcije.
I nema umjerenih.
Sutra kada Putin neke od njih proglasi "umjerenim" onda će ista putinofilska ekipa govori da su oni umjereni. Dok meni će i tada kao i prije ti "umjereni" biti i dalje u navodnicima..
Što Putin kaže to je zakon, Putinofilija gora od Hitlerofilije.. Poraz u Ukraini, nakon mjesec dana odustajanje u Siriji, Ruska ekonomija u kontrakciji, ali Putin kao i Hitler pobjeđuje 1945, i sprema se zadati konačni udarac neprijateljima koji su došli pred Berlin pardon Moskvu
Da "umjerenim" stavljam u navodnike. jer sve su to različite islamističke frakcije.
I nema umjerenih.
Sutra kada Putin neke od njih proglasi "umjerenim" onda će ista putinofilska ekipa govori da su oni umjereni. Dok meni će i tada kao i prije ti "umjereni" biti i dalje u navodnicima..
Što Putin kaže to je zakon, Putinofilija gora od Hitlerofilije.. Poraz u Ukraini, nakon mjesec dana odustajanje u Siriji, Ruska ekonomija u kontrakciji, ali Putin kao i Hitler pobjeđuje 1945, i sprema se zadati konačni udarac neprijateljima koji su došli pred Berlin pardon Moskvu
Guest- Guest
To Yoda! Vapimo za tvojim mudrim prorčanstvima. Sve je bolje nego da se baviš ekonomijom i ekonomskim analizama.neoliberalni_placenik wrote:sa druge stranke najpoznatiji NovoRus - Strelakov, govori da je Ruska intervencija u Siriji - skretanje pozornosti sa poraza u Ukraini.
I nema umjerenih.
2015-10-07
Čekaj malo, pa zar nije bilo govora kako u Siriji nema umjerenih terorista, a sad se ide upregovore sa njima.:D:D:D:D:D:D
2015-07-23
Možemo samo pretpostaviti što bi bilo da je ruski ultimatum odbijen.....spalili bi sve dolje.
No ovako Rusija spašava i Europu od izbjegličke pošasti.
No ovako Rusija spašava i Europu od izbjegličke pošasti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma kakvih, ima i mrtvih ruskih civila, iako doduše nije da su rusi namjerno gađali, ali pazi gađaju kasetnim bombama, i jebiga bombe onda ne explodiraju nego padaju po gradovima.. i poslali su 120 000 arapa tebi na socijalu da ih hraniš.. Putin dominira.. kao Hitlerovi govori o konačnoj pobjedi tamo dok se saveznici iskrcavaju u normandiji a rusi prodiru kroz poljskumarcus-t wrote:Samo ti možeš potpunu Putinovu dominaciju i preuzimanje glavne uloge od strane Rusa na Bliskom Istoku proglasiti porazom.neoliberalni_placenik wrote:mogao bih odblokirati epikura pošto sam ga još jednom izdominira, pa da čitam kako se koprca u nemoći :D
A rusku politiku minimiziranja civilnih žrtava odbijanjem bombardiranja vjerskih, zdravstvenih i drugih objekata po kojima se wehabije kriju ko štakori, proglasiti ruskom nemoći.
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:Čekaj malo, pa zar nije bilo govora kako u Siriji nema umjerenih terorista, a sad se ide upregovore sa njima.:D:D:D:D:D:D
i sada će ista ekipa koja je mene pljuvala kada sam tvrdio da postoje par frakcija islamista, sada će govoriti da su neke od tih frkacija "umjerene"
i da će Buratino projektili , Su-25/24/30/35, Migovi, sve to skršiti u roku par dana.. pa onda u roku misec dana.. evo prošlo misec dana, ISIL se počeo čak i širiti.. ISIL dok su Ameri vodili napade na njih je gubio rat, preuzeli Rusi , i ISIL se širi.. mislim da još ISILovci drže autocestu zatvorenom, čime je u teoriji pola Assadove vojske u okruženju. ...
Ali amo slaviti još jednu Rusku pobjedu..
Last edited by neoliberalni_placenik on 27/10/2015, 13:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ništa ti nisi shvatio. Po ovome se i USA i njihova koalicija obvezuje tući pos svima koji se usprotive pregovorima i mirnom rješenju. Ajd malo razmisli, shvatit ćeš šta to znači.neoliberalni_placenik wrote:ma kakvih, ima i mrtvih ruskih civila, iako doduše nije da su rusi namjerno gađali, ali pazi gađaju kasetnim bombama, i jebiga bombe onda ne explodiraju nego padaju po gradovima.. i poslali su 120 000 arapa tebi na socijalu da ih hraniš.. Putin dominira.. kao Hitlerovi govori o konačnoj pobjedi tamo dok se saveznici iskrcavaju u normandiji a rusi prodiru kroz poljskumarcus-t wrote:Samo ti možeš potpunu Putinovu dominaciju i preuzimanje glavne uloge od strane Rusa na Bliskom Istoku proglasiti porazom.neoliberalni_placenik wrote:mogao bih odblokirati epikura pošto sam ga još jednom izdominira, pa da čitam kako se koprca u nemoći :D
2015-10-07
Eto, ono sto sam pisao upravo se dogadja, barem je placenik zapamtio sto govorim ostali ce se praviti da nisu citali:)
dijagram-
2015-08-09
yoda na aparatima :D mora iznegirati rusku dominaciju :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa normalno :D mogao bi vaditi moje postove ima par tjedana i postove od drugih forumaša, da im vadim malo mast :Ddijagram wrote:Eto, ono sto sam pisao upravo se dogadja, barem je placenik zapamtio sto govorim ostali ce se praviti da nisu citali:)
Guest- Guest
Dobro, shvatili smo nakon prvih milijun puta što si to napisao. Jesi autističan ili šta?neoliberalni_placenik wrote:gargamel0101 wrote:Čekaj malo, pa zar nije bilo govora kako u Siriji nema umjerenih terorista, a sad se ide upregovore sa njima.:D:D:D:D:D:D
i sada će ista ekipa koja je mene pljuvala kada sam tvrdio da postoje par frakcija islamista, sada će govoriti da su neke od tih frkacija "umjerene"
i da će Buratino projektili , Su-25/24/30/35, Migovi, sve to skršiti u roku par dana.. pa onda u roku misec dana.. evo prošlo misec dana, ISIL se počeo čak i širiti.. ISIL dok su Ameri vodili napade na njih je gubio rat, preuzeli Rusi , i ISIL se širi.. mislim da još ISILovci drže autocestu zatvorenom, čime je u teoriji pola Assadove vojske u okruženju. ...
Ali amo slaviti još jednu Rusku pobjedu..
Lijepo sam ti objasnio da Rusi nisu ubojice koa Ameri i da odbijaju tući ciljeve gdje su izgledne velike civilne žrtve. Ako nisi retard, onda ćeš shvatiti šta to znači.
2015-10-07
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Vasojevički Zakon u 12 točaka
» 13 točaka za demokratizaciju sirije iz 2012
» Optužnica kontra Oreškovića je gotova i sastoji se od šest točaka
» Panika u Bihaću radi kozojeba : usvojeno 18 točaka na noćnoj sjednici
» Projekt Miroslav Škoro, po mjerilima domoljubne desnice, ima nekoliko slabih točaka
» 13 točaka za demokratizaciju sirije iz 2012
» Optužnica kontra Oreškovića je gotova i sastoji se od šest točaka
» Panika u Bihaću radi kozojeba : usvojeno 18 točaka na noćnoj sjednici
» Projekt Miroslav Škoro, po mjerilima domoljubne desnice, ima nekoliko slabih točaka
Page 2 of 5