ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruskih 8 točaka za Siriju

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Ruskih 8 točaka za Siriju - Page 2 Empty Re: Ruskih 8 točaka za Siriju

Post by marcus-t 27/10/2015, 13:17

neoliberalni_placenik wrote:islamisti i ISIL i FSA izdržali udar ruske avijacije koja ih je trebala za 2-3 dana poraziti + napade sirijske vojske, hezbollaha, i iranaca, i svih onih Buratino moćnih Ruskih raketa koje će poraziti islamiste u roku par dana...

ne samo da su izdržali nego jebeni ISILovci koji su gubili rat dok su Ameri rokali, počeli se čak i širiti dok Rusi rokaju :D

A Fsa je izdržala udare, i čak vršila protu napade dok iznad njih letila moćna Ruska avijacija ovi su se sve jedno branili i udarali i napadali..

unatoč svršavanju ne samo većine ovoga foruma, nego većine na internetu, jedini sam ja i možda još tko pametni rekao da se stanje u Siriji neće značajno promjeniti..

sada je vrijeme za pregovore sa "umjerenim sjekačima glava" a prije je bila šema, gazi Putine i pali Putine...
Jesi li ti stvarno toliki debili ili šta? Šta misliš da ih Rusi ne mogu skršiti? Samo onda bi prvi ti srao o civilnim žrtvama, ubijenoj djeci, porušenim bolnicama i džamijama. Rusi su jasno snimili i pokazali snimke gdje i kako se wehabije i glavosjeci sklanjaju. Kako oklopnjake parkiraju oko džamija, pucaju s krovova bolnica. I šta sad? Treba pobiti tisuće djece i civila jer se štakori kriju iza njih? Ti nisi normalan. Samo da civili odu, od štakora nebi ni pepeo ostao.

marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2015, 13:17

neoliberalni_placenik wrote:, rusija nije porazila niti ISIL, niti FSA, ne samo da ih nije porazila, nego se ISIL širio za vrijeme Ruskih napada, a FSA je izdržala i rokala.. A Putin ostao bez municije, a municija je skupa , a Ruska ekonomija kašlje

putinofili na aparatima
žRusi rulaju doli..i dobise mandat UN-a...stvarno gubitak...e tek sad bude krenula papazjanija za Khozoepe..legalitet je pribavljen,.sada se valja fokusirati na posel.. jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by gargamel0101 27/10/2015, 13:17

epikur37 wrote:Ok kad smo ovo završili, treba vidjeti jel kijevska hunta dovoljno potonula u blato da  i to riješimo ;)
Eto ovo je znak da je yoda u pravu. Sa Sirije skačemu na Ukrajinu. Spinaj me nježno.:D
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2015, 13:19

Opet će globalni internet slaviti još jednu Rusku pobjedu.. krenili napad na islamiste, a odustali nakon mjesec dana čim su ostali bez municije, a za novu nema para...

ovi Putinofili su gori nego nacisti 1945, ono saveznici okružili 3reich, a ovi govore , sada je vrijeme za konačnu pobjedu, evo sutra pobjeđujemo, Hitler dominira
Guest
Guest

Back to top Go down

mogao bih odblokirati epikura pošto sam ga još jednom izdominira, pa da čitam kako se koprca u nemoći :D
Guest
Guest

Back to top Go down

neoliberalni_placenik wrote:
bogomdani wrote:
neoliberalni_placenik wrote:sada će na kraju ekipa koja je slavila Putina da ubija sve islamiste bez diskriminacije, govoriti da je Putin sklopio primirje sa "umjerenim islamistima" i napada samo "neumjerene"  :D
i da je to velika pobjeda
ali dobro glavno da završi rat
Putin je brutalan strateg..ja govorio,a vi niste vjerovali.. jocolor
evo ja sam isto veći strateg nego Putin, rekao sam da će i umjereni i neumjereni islamisti izdržati napade i izdržali su.

Sada će i Putin priznati umjerene islamiste, pa kada ih prizna i Putin sutra će te vi odmah govoriti "oni su umjereni islamisti, oni umjereno sjeku glave, oni su Putinovi saveznici" , a jučer su bili "rokaj Putine"
Dobro,ako si veci...ovo dosad je bilo samo ispipavanje terena,do pribave legitimiteta..dosad Ruje,osim zracnim udarima nisu niti ratovali,no sad tek krece prava igra..umjereni moraju postojati iz razloga balansa u samoj siriji...no prvo moraju proci FSB-ove skenere.. ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by gargamel0101 27/10/2015, 13:21

epikur37 wrote:gargamele, sve je tako nekako ;) :D
O vidi malo epicu kako  se uznemirio. No-no ne moj plakati, sve će biti uredu. Sad je red na Amerima da nastave jer ovo što Rusi rade sa Sirijcima i Irancima ne daje rezultate.:D

Last edited by gargamel0101 on 27/10/2015, 13:23; edited 1 time in total
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2015, 13:21

bogomdani wrote:
bogomdani wrote:
neoliberalni_placenik wrote:sada će na kraju ekipa koja je slavila Putina da ubija sve islamiste bez diskriminacije, govoriti da je Putin sklopio primirje sa "umjerenim islamistima" i napada samo "neumjerene"  :D
i da je to velika pobjeda
ali dobro glavno da završi rat
Putin je brutalan strateg..ja govorio,a vi niste vjerovali.. jocolor
evo ja sam isto veći strateg nego Putin, rekao sam da će i umjereni i neumjereni islamisti izdržati napade i izdržali su.

Sada će i Putin priznati umjerene islamiste, pa kada ih prizna i Putin sutra će te vi odmah govoriti "oni su umjereni islamisti, oni umjereno sjeku glave, oni su Putinovi saveznici" , a jučer su bili "rokaj Putine"
Dobro,ako si veci...ovo dosad je bilo samo ispipavanje terena,do pribave legitimiteta..dosad Ruje,osim zracnim udarima nisu niti ratovali,no sad tek krece prava igra..umjereni moraju postojati iz razloga balansa u samoj siriji...no prvo moraju proci FSB-ove skenere.. ;)
a zar prije 2 dana je bilo da su svi isti,.. ISIL, shabat, nusra, jabat, fsa, - da je sve to ista bagra, i da sve to treba pržiti buratino raketama, i da će rusi to temeljito očistit..

a sada već se govori da su neki malo manje radikalni, a neki malo više.. na kraju će Putin i priznati ISIL i napraviti od njega saveznika..

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcus-t 27/10/2015, 13:22

neoliberalni_placenik wrote:mogao bih odblokirati epikura pošto sam ga još jednom izdominira, pa da čitam kako se koprca u nemoći :D
Samo ti možeš potpunu Putinovu dominaciju i preuzimanje glavne uloge od strane Rusa na Bliskom Istoku proglasiti porazom.
A rusku politiku minimiziranja civilnih žrtava odbijanjem bombardiranja vjerskih, zdravstvenih i drugih objekata po kojima se wehabije kriju ko štakori, proglasiti ruskom nemoći.
Da te nema, trebalo bi te izmislit i nacrtat ovdje na forumu. :D
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

Post by epikur37 27/10/2015, 13:24

Ruje izdiktirale 8 točaka, oš neš.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2015, 13:25

sa druge stranke najpoznatiji NovoRus - Strelakov, govori da je Ruska intervencija u Siriji - skretanje pozornosti sa poraza u Ukraini.

Sada nakon misec dana već se spominu pregovori sa "umjerenim" islamistima.

Da "umjerenim" stavljam u navodnike. jer sve su to različite islamističke frakcije.
I nema umjerenih.
Sutra kada Putin neke od njih proglasi "umjerenim" onda će ista putinofilska ekipa govori da su oni umjereni. Dok meni će i tada kao i prije ti "umjereni" biti i dalje u navodnicima..

Što Putin kaže to je zakon, Putinofilija gora od Hitlerofilije.. Poraz u Ukraini, nakon mjesec dana odustajanje u Siriji, Ruska ekonomija u kontrakciji, ali Putin kao i Hitler pobjeđuje 1945, i sprema se zadati konačni udarac neprijateljima koji su došli pred Berlin pardon Moskvu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcus-t 27/10/2015, 13:27

neoliberalni_placenik wrote:sa druge stranke najpoznatiji NovoRus - Strelakov, govori da je Ruska intervencija u Siriji - skretanje pozornosti sa poraza u Ukraini.

Sada nakon misec dana već se spominu pregovori sa "umjerenim" islamistima.

Da "umjerenim" stavljam u navodnike. jer sve su to različite islamističke frakcije.
I nema umjerenih.
Sutra kada Putin neke od njih proglasi "umjerenim" onda će ista putinofilska ekipa govori da su oni umjereni. Dok meni će i tada kao i prije ti "umjereni" biti i dalje u navodnicima..

Što Putin kaže to je zakon, Putinofilija gora od Hitlerofilije.. Poraz u Ukraini, nakon mjesec dana odustajanje u Siriji, Ruska ekonomija u kontrakciji, ali Putin kao i Hitler pobjeđuje 1945, i sprema se zadati konačni udarac neprijateljima koji su došli pred Berlin pardon Moskvu
To Yoda! Vapimo za tvojim mudrim prorčanstvima. Sve je bolje nego da se baviš ekonomijom i ekonomskim analizama. :D
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

Post by gargamel0101 27/10/2015, 13:28

Čekaj malo, pa zar nije bilo govora kako u Siriji nema umjerenih terorista, a sad se ide upregovore sa njima.:D:D:D:D:D:D
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by epikur37 27/10/2015, 13:29

Možemo samo pretpostaviti što bi bilo da je ruski ultimatum odbijen.....spalili bi sve dolje.

No ovako Rusija spašava i Europu od izbjegličke pošasti.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2015, 13:30

marcus-t wrote:
neoliberalni_placenik wrote:mogao bih odblokirati epikura pošto sam ga još jednom izdominira, pa da čitam kako se koprca u nemoći :D
Samo ti možeš potpunu Putinovu dominaciju i preuzimanje glavne uloge od strane Rusa na Bliskom Istoku proglasiti porazom.
A rusku politiku minimiziranja civilnih žrtava odbijanjem bombardiranja vjerskih, zdravstvenih i drugih objekata po kojima se wehabije kriju ko štakori, proglasiti ruskom nemoći.
ma kakvih, ima i mrtvih ruskih civila, iako doduše nije da su rusi namjerno gađali, ali pazi gađaju kasetnim bombama, i jebiga bombe onda ne explodiraju nego padaju po gradovima.. i poslali su 120 000 arapa tebi na socijalu da ih hraniš.. Putin dominira.. kao Hitlerovi govori o konačnoj pobjedi tamo dok se saveznici iskrcavaju u normandiji a rusi prodiru kroz poljsku
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2015, 13:33

gargamel0101 wrote:Čekaj malo, pa zar nije bilo govora kako u Siriji nema umjerenih terorista, a sad se ide upregovore sa njima.:D:D:D:D:D:D

i sada će ista ekipa koja je mene pljuvala kada sam tvrdio da postoje par frakcija islamista, sada će govoriti da su neke od tih frkacija "umjerene"

i da će Buratino projektili , Su-25/24/30/35, Migovi, sve to skršiti u roku par dana.. pa onda u roku misec dana.. evo prošlo misec dana, ISIL se počeo čak i širiti.. ISIL dok su Ameri vodili napade na njih je gubio rat, preuzeli Rusi , i ISIL se širi.. mislim da još ISILovci drže autocestu zatvorenom, čime je  u teoriji pola Assadove vojske u okruženju. ...

Ali amo slaviti još jednu Rusku pobjedu..

Last edited by neoliberalni_placenik on 27/10/2015, 13:34; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcus-t 27/10/2015, 13:34

marcus-t wrote:
ma kakvih, ima i mrtvih ruskih civila, iako doduše nije da su rusi namjerno gađali, ali pazi gađaju kasetnim bombama, i jebiga bombe onda ne explodiraju nego padaju po gradovima.. i poslali su 120 000 arapa tebi na socijalu da ih hraniš.. Putin dominira.. kao Hitlerovi govori o konačnoj pobjedi tamo dok se saveznici iskrcavaju u normandiji a rusi prodiru kroz poljsku
Ništa ti nisi shvatio. Po ovome se i USA i njihova koalicija obvezuje tući pos svima koji se usprotive pregovorima i mirnom rješenju. Ajd malo razmisli, shvatit ćeš šta to znači. pirat
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

Post by dijagram 27/10/2015, 13:34

Eto, ono sto sam pisao upravo se dogadja, barem je placenik zapamtio sto govorim ostali ce se praviti da nisu citali:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by epikur37 27/10/2015, 13:35

yoda na aparatima :D mora iznegirati rusku dominaciju :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2015, 13:36

dijagram wrote:Eto, ono sto sam pisao upravo se dogadja, barem je placenik zapamtio sto govorim ostali ce se praviti da nisu citali:)
pa normalno :D mogao bi vaditi moje postove ima par tjedana i postove od drugih forumaša, da im vadim malo mast :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcus-t 27/10/2015, 13:36

gargamel0101 wrote:Čekaj malo, pa zar nije bilo govora kako u Siriji nema umjerenih terorista, a sad se ide upregovore sa njima.:D:D:D:D:D:D

i sada će ista ekipa koja je mene pljuvala kada sam tvrdio da postoje par frakcija islamista, sada će govoriti da su neke od tih frkacija "umjerene"

i da će Buratino projektili , Su-25/24/30/35, Migovi, sve to skršiti u roku par dana.. pa onda u roku misec dana.. evo prošlo misec dana, ISIL se počeo čak i širiti.. ISIL dok su Ameri vodili napade na njih je gubio rat, preuzeli Rusi , i ISIL se širi.. mislim da još ISILovci drže autocestu zatvorenom, čime je  u teoriji pola Assadove vojske u okruženju. ...

Ali amo slaviti još jednu Rusku pobjedu..
Dobro, shvatili smo nakon prvih milijun puta što si to napisao. Jesi autističan ili šta? :D
Lijepo sam ti objasnio da Rusi nisu ubojice koa Ameri i da odbijaju tući ciljeve gdje su izgledne velike civilne žrtve. Ako nisi retard, onda ćeš shvatiti šta to znači. :D
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics