Vrhovni sud ukinuo presudu Paravinji
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vrhovni sud ukinuo presudu Paravinji
a što vam sad ne valja pravna država? joj vi batustanci nikako da se odlučite :D
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Sad se policija opet na miru može posvetiti isključivo hvatanju svirepih, mučkih i po BDP ubojitih bakica s placa koje prodaju staru robu ili grincajg bez fiskalnih blagajni ili plaćenog paušala...presude su u tim slučajevima zicer i nema vraćanja predmeta na ponovno suđenje...ubojstva, silovanja i organizirani kriminal su prezahtjevni logistički, a resursi su ipak ograničeni...treba se fokusirati na dohvatljive i realne ciljeve...
darth_vader-
2014-04-17
pa naravno, neće plaća od Paravinje doći, treba vrebati na pješačkom i globit cuganje po parku
2014-04-15
Što ti znaš lupetati to je čudo neviđeno, čudi me kako uopće uspiješ preživjeti jedan jebeni dan sa takvom pameću.marcus-t wrote:Bliže se izbori a izgledno je da će HDZ pobijediti. Malo dodvoravanja ne škodi. Eno i Nadana će izgleda pustiti.
Guest- Guest
Dobar....nevjestin_razbojnik wrote:pa naravno, neće plaća od Paravinje doći, treba vrebati na pješačkom i globit cuganje po parku
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Opet po Osječanima, 'oš ti ban?dijagram wrote:Tako je to kad imamo nesposobne pravnike
Eno recimo onaj forumas iz osijeka, kako se ono zove...
Guest- Guest
S ovaj vrhovni isto jede govna, nije utvrđeno jel ju silovao prije ubojstva 20 minuta ili 15 pa opet trošiti lovu na postupak u kojem će dobiti ponovo 40. Treba ga ubit u zatvoru i bok
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:S ovaj vrhovni isto jede govna, nije utvrđeno jel ju silovao prije ubojstva 20 minuta ili 15 pa opet trošiti lovu na postupak u kojem će dobiti ponovo 40. Treba ga ubit u zatvoru i bok
Dobro veliš. Šteta love poreznih obveznika za to smeće.
mrincredible-
2014-04-16
Joza hahahdijagram wrote:Tako je to kad imamo nesposobne pravnike
Kermit-
2014-04-17
čudna je priča u vezi Paravinje, ne bi se čudio da je on samo dio mozaika, pogotovo zbog zanimanja i osobnosti
Kermit-
2014-04-17
ajme, ants cult :Sasilovski wrote:čudna je priča u vezi Paravinje, ne bi se čudio da je on samo dio mozaika, pogotovo zbog zanimanja i osobnosti
asilovski wrote:Joza hahahdijagram wrote:Tako je to kad imamo nesposobne pravnike
dijagram-
2015-08-09
Tko je trovac,asila? A ne cudi me nista od takvog tipaStarhemberg wrote:Trovač.
dijagram-
2015-08-09
Paravinjina kuća i Karamarkove su pobratimi već 200 godina u tom krajukic wrote:daj bogati isusa kome je ovo dodvoravanje?!marcus-t wrote:Bliže se izbori a izgledno je da će HDZ pobijediti. Malo dodvoravanja ne škodi. Eno i Nadana će izgleda pustiti.
stenjalica-
2015-10-18
Jozo trovač, čuveni, spasi svaki vikend. :)dijagram wrote:Tko je trovac,asila? A ne cudi me nista od takvog tipaStarhemberg wrote:Trovač.
Guest- Guest
E nemam pojma, prosvijetli me, neki lokalni frik?Starhemberg wrote:Jozo trovač, čuveni, spasi svaki vikend. :)dijagram wrote:Tko je trovac,asila? A ne cudi me nista od takvog tipaStarhemberg wrote:Trovač.
dijagram-
2015-08-09
Dao je rak nebrojenim naraštajima svojim prženim crvenim mesom s prilozima u kasne subotnje/rane nedjeljne pijane sate... isteturaš iz noćnog kluba u Tvrđi i vjerni Jozo te čeka...dijagram wrote:E nemam pojma, prosvijetli me, neki lokalni frik?Starhemberg wrote:Jozo trovač, čuveni, spasi svaki vikend. :)dijagram wrote:Tko je trovac,asila? A ne cudi me nista od takvog tipaStarhemberg wrote:Trovač.
Guest- Guest
e ne znam , nisam cuo za tog tipa, a tamo u tvrdju sam jako rijetko dolazioStarhemberg wrote:Dao je rak nebrojenim naraštajima svojim prženim crvenim mesom s prilozima u kasne subotnje/rane nedjeljne pijane sate... isteturaš iz noćnog kluba u Tvrđi i vjerni Jozo te čeka...dijagram wrote:E nemam pojma, prosvijetli me, neki lokalni frik?Starhemberg wrote:Jozo trovač, čuveni, spasi svaki vikend. :)dijagram wrote:Tko je trovac,asila? A ne cudi me nista od takvog tipaStarhemberg wrote:Trovač.
dijagram-
2015-08-09
tststsdijagram wrote:e ne znam , nisam cuo za tog tipa, a tamo u tvrdju sam jako rijetko dolazioStarhemberg wrote:Dao je rak nebrojenim naraštajima svojim prženim crvenim mesom s prilozima u kasne subotnje/rane nedjeljne pijane sate... isteturaš iz noćnog kluba u Tvrđi i vjerni Jozo te čeka...dijagram wrote:E nemam pojma, prosvijetli me, neki lokalni frik?Starhemberg wrote:Jozo trovač, čuveni, spasi svaki vikend. :)dijagram wrote:Tko je trovac,asila? A ne cudi me nista od takvog tipaStarhemberg wrote:Trovač.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» DOKUMENT Vrhovni sud objavio presudu "iznimno brutalnom i bezobzirnom" Merčepu
» Stipe Petrina nikad oštriji:'Dodikovi kućni ljubimci Milanovic, Raspudic, Grmoja imaju obraza opanjkavat Turudića dragovoljca koji je osudio Sanader, Polančeca, Ježića ukinuo sram u presudu Alojziju Stepincu.'
» Nakon ukidanja presuda Sanaderu i Paravinji, Ratko Mladić zatražio suđenje na hrvatskom sudu
» Milanović ne može izbjeći presudu Predsjednice
» Erdogan ukinuo Wikipediju
» Stipe Petrina nikad oštriji:'Dodikovi kućni ljubimci Milanovic, Raspudic, Grmoja imaju obraza opanjkavat Turudića dragovoljca koji je osudio Sanader, Polančeca, Ježića ukinuo sram u presudu Alojziju Stepincu.'
» Nakon ukidanja presuda Sanaderu i Paravinji, Ratko Mladić zatražio suđenje na hrvatskom sudu
» Milanović ne može izbjeći presudu Predsjednice
» Erdogan ukinuo Wikipediju
Page 2 of 3