Islamic State sex slave child pregnant at TEN years old
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Islamic State sex slave child pregnant at TEN years old
Sora wrote:Nisi poppismejker wrote:uffff....sad me uhvati na prepad..Sora wrote:Otvorim pickupismejker wrote:dobro teta-sora,nemam nish protiv..Pedofajli su pedofajli i kvit
Samo otvori svoj topic pa to razvijaj..
Moze ?
Nisam curca i ne smetq me popvski ...
Moj je prijatelj imao sexualni fantaziju da pojebe lezbu
A ja bih voljeka popa
Upoznati ne
uffff...ja prizeljkujem dvi lezbe,onako da snage budu ujednacene...
Guest- Guest
Je pa mrni nije nista svetoflumen wrote:koja glupacha ova sora...
dok mi osudjujemo i popove pedofile i islamske fanatike pedofile, ona niti jednom rijecju nije osudila islamski fasizam.
po tome se vidi koliko je zla i pokvarena dzihadistkinja
Osim sex
Sora wrote:Je pa mrni nije nista svetoflumen wrote:koja glupacha ova sora...
dok mi osudjujemo i popove pedofile i islamske fanatike pedofile, ona niti jednom rijecju nije osudila islamski fasizam.
Osim sex
jebiga dok si bila mlada i kolko-tolko probavljiva nisi dala, sad kad si ko krava - sad te nitko nece.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Jbt
Zakaj ja nisam dopala u ruke isilovcu pedofilu
Zakaj ha
Kmeee
Zakaj ja nisam dopala u ruke isilovcu pedofilu
Zakaj ha
Kmeee
Koka a ne kravaflumen wrote:Sora wrote:Je pa mrni nije nista svetoflumen wrote:koja glupacha ova sora...
Osim sex
jebiga dok si bila mlada i kolko-tolko probavljiva nisi dala, sad kad si ko krava - sad te nitko nece.
Pardon
Di smo stali
Kod popova pedofila jel tak
Sad je paPa oa rekao da je to djelo sotone
Ocu li ikada upoznati tu SOTONU?
Kod popova pedofila jel tak
Sad je paPa oa rekao da je to djelo sotone
Ocu li ikada upoznati tu SOTONU?
teta-Sora,teta-Sora...ti bi sa Popetom,a oni nisu naklonjeni zenama..
Guest- Guest
[size=30]Nine-year-old girl pregnant after rape by at least 10 ISIS-members[/size]
A nine-year-old girl has been pregnant after being raped by at least ten IS members, writes the Toronto Star.
The girl was recently released after nearly a year in captivity by IS, where women and young girls from the Yasidi minority are known to be held as sex slaves.
Aid workers have notified the newspaper about the assaults and the consequences it had for the girl.
According to the aid workers the girl was raped by at least ten different men while she was a prisoner of IS.
- Most of them fought on the front line or were future suicide bombers who got girls as reward, a Canada-based aid worker tells the Toronto Star.
- This girl is so young that she could die if she has to give birth to a child. Even cesarean is dangerous. The abuse she has been through has left her both mentally and physically traumatized, he says.
Earlier this week, more than 200 women, children and elderly from the Yasidi sect were released near Kirkuk, in the northern part of Iraq.
Around 40,000 people were kidnapped when ISIS attacked Yasidi villages last summer.
Hundreds of them have returned, either by fleeing or being set free by ISIS.
They are in a poor health condition and show signs of having been subjected to abuse and neglect.
The nine-year-old, according to the Daily Mail, is one of those among these.
Earlier ISIS published a price list for sex with captured prisoners which even included rape of infants.
Guest- Guest
Kaze islamisticka baba "bio je rat", bio je i u Srebrenici profuknjaco islamisticka, pa sto ne opravdas i to, ebali te svi popovi na redaljku. "Komunisto" pod burkom :D
omni-
2014-04-12
a ja..za srebernicu balije snaju skwičati..omni wrote:Kaze islamisticka baba "bio je rat", bio je i u Srebrenici profuknjaco islamisticka, pa sto ne opravdas i to, ebali te svi popovi na redaljku. "Komunisto" pod burkom :D
Guest- Guest
Nego,mene nesh zanima..po cemu su cijene razlicite,a ono,sve isto izgledaju..jel se moze malo virnuti ispod hidžaba..?
Guest- Guest
Ma pun mi ih je kurac, poznajem ih nekoliko ovakvih. Sve neki veliki ljevicari naprednjaci, mirotvorci, kuracpalac a cim se spomenu islamisti odmah se vuku paralele, cim se spomenu Palestinci odmah postaju tvrdokorni antisemiti a sve u svrhu obrane islama. Meni su davno prestali prodavati muda pod bubrege, a glupanima neka nastave. Agenda im je kristalno jasna.pismejker wrote:a ja..za srebernicu balije snaju skwičati..omni wrote:Kaze islamisticka baba "bio je rat", bio je i u Srebrenici profuknjaco islamisticka, pa sto ne opravdas i to, ebali te svi popovi na redaljku. "Komunisto" pod burkom :D
omni-
2014-04-12
omni-
2014-04-12
https://voiceofeurope.com/2019/02/update-city-welcome-sign-with-islamist-woman-in-hijab-shot-to-pieces-by-enraged-swedes/
omni-
2014-04-12
Ja ne znam zašto se obazirete na soru.Ona je i na starom forumu pokazivala znakove psihoze,ali sad je potpuno prolupala.
Jebo te bog,ja prezirem sve religije od reda,gade mi se,stvarno bih uveo rigidni boljševizam po pitanju religije,ali kad ta babuskara poziva se na neki antifašizam,druga Tita,a ovako očigledno suptilno podržaje ili barem opravdava ISIS,i bilo koji islamistički ispad,onda koji kurac tu babuskaru netko smatra ljevičarkom.
Ona je obična klerofašistkinja koja je spremna osudit bilo koga za bilo šta,ali nikad niti jednom riječju protiv njenih talibana i isilovaca.
Jebo te bog,ja prezirem sve religije od reda,gade mi se,stvarno bih uveo rigidni boljševizam po pitanju religije,ali kad ta babuskara poziva se na neki antifašizam,druga Tita,a ovako očigledno suptilno podržaje ili barem opravdava ISIS,i bilo koji islamistički ispad,onda koji kurac tu babuskaru netko smatra ljevičarkom.
Ona je obična klerofašistkinja koja je spremna osudit bilo koga za bilo šta,ali nikad niti jednom riječju protiv njenih talibana i isilovaca.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Svijet mora biti oslobođen religija...I bit će, ali to neće biti baš lijepo...
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Libya chaos: Islamic State battles militias in Sirte
» End of ISIS? Putin 'sending 150,000 soldiers to Syria to WIPE OUT evil Islamic State'
» UPDATED: Islamic State declares Baghdadi dead, rampage flares over succession
» Social Experiment | Jew, Christian & Sunni Muslim In The Real Islamic State (Iran) *2016*
» SHOCK POLL: 81% Of Al Jazeera Arabic Poll Respondents Support Islamic State
» End of ISIS? Putin 'sending 150,000 soldiers to Syria to WIPE OUT evil Islamic State'
» UPDATED: Islamic State declares Baghdadi dead, rampage flares over succession
» Social Experiment | Jew, Christian & Sunni Muslim In The Real Islamic State (Iran) *2016*
» SHOCK POLL: 81% Of Al Jazeera Arabic Poll Respondents Support Islamic State
Page 2 of 2