Peticija : ZABRANIMO ZENAMA TRIBINE
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Peticija : ZABRANIMO ZENAMA TRIBINE
Slusaj srce i ne vazi previse ;-P
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Nece me dirat, jer ih dosta znan...jasambrend wrote:Neće Nichea dirati da ne ostanu bez robe, ne boj se...
:D
Btw. već san vodija neke Boyse sa mnom na turnire u malom balunu...
Nije im ni dlaka pala s glave...
;)
Guest- Guest
Vidim ja da talijan nezna drzat uzde. Da si moja sipak bi ti tu kokodakala pod kandzijom bi ti meni kukuruz okopavalaNoor wrote:ti u zadnjoj klupi...ajde, tišina tamo!!!!PABLO ESCOBAR wrote:Red bi bio da se mi svi normalni forumasi sa ovoga jadnog pdf udruzimo ma koliko se god mrzili. Naime ja vas sve mrzim ali red bi bio da sprovedemo neku peticiju da se zenama zabrani pristup muskom pdf. Npr. Ja kad vidim ovu meggie dodje mi lose. Zene trebaju pisati o modi srati na VIP al ne i ovdje. Jer nisu dovoljno pametne da vode ove oxfordske rasprave koje mi imamo ovdje.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ISUSATI KRISTA PA OVO JE NAGLASAVAM DOSAD U POVIJESTI OVOG JADNOG RASPALOG FORUMA NAJIZRAVNIJI POZIV NA GAY ORGIJANJE. TOLIKO OCIT DA JE GADLJIVO I CITATI.fridrih_niche wrote:Dodji onda do Torcida kupa...Roland Deschain wrote:Ja volim vidjeti žene na tribinama. Pogotovo ljeti.
Ja častin pivom...
;)
ZNA SAN DA JE NICHE TESKI POREMECENI HOMOSEKSUALAC. BOZE SACUVAJ.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
E, Torcida kup... Poseban turnir.fridrih_niche wrote:
Dodji onda do Torcida kupa...
Ja častin pivom...
;)
Nisam nikad igra,ali sam bija voditelj,ušli smo među 32 od 130 i nešto ekipa.
A imam prvo misto s turnira podružnica Torcide i pehar najbolji golman.
Izazivam te jedan na jedan, od pet, 4 skidam.
Guest- Guest
Oho evo Sotona je pristupila forumu. Pa umjesto da slusam price o idealnin trendovima i brojem clanova odo sebi lipo na dvd upaliti Lov na crveni oktobar.
2015-09-13
mozda da pita talijanku za savjet?! njoj to, vidim, fenomenalno polazi za rukomPABLO ESCOBAR wrote:Vidim ja da talijan nezna drzat uzde. Da si moja sipak bi ti tu kokodakala pod kandzijom bi ti meni kukuruz okopavalaNoor wrote:ti u zadnjoj klupi...ajde, tišina tamo!!!!PABLO ESCOBAR wrote:Red bi bio da se mi svi normalni forumasi sa ovoga jadnog pdf udruzimo ma koliko se god mrzili. Naime ja vas sve mrzim ali red bi bio da sprovedemo neku peticiju da se zenama zabrani pristup muskom pdf. Npr. Ja kad vidim ovu meggie dodje mi lose. Zene trebaju pisati o modi srati na VIP al ne i ovdje. Jer nisu dovoljno pametne da vode ove oxfordske rasprave koje mi imamo ovdje.
I vise nego sto mislisNoor wrote:mozda da pita talijanku za savjet?! njoj to, vidim, fenomenalno polazi za rukomPABLO ESCOBAR wrote:Vidim ja da talijan nezna drzat uzde. Da si moja sipak bi ti tu kokodakala pod kandzijom bi ti meni kukuruz okopavalaNoor wrote:ti u zadnjoj klupi...ajde, tišina tamo!!!!PABLO ESCOBAR wrote:Red bi bio da se mi svi normalni forumasi sa ovoga jadnog pdf udruzimo ma koliko se god mrzili. Naime ja vas sve mrzim ali red bi bio da sprovedemo neku peticiju da se zenama zabrani pristup muskom pdf. Npr. Ja kad vidim ovu meggie dodje mi lose. Zene trebaju pisati o modi srati na VIP al ne i ovdje. Jer nisu dovoljno pametne da vode ove oxfordske rasprave koje mi imamo ovdje.
2015-09-13
Hvaljen Isus i Marijakingkong7 wrote:zeni je mjesto u kuhinji, i spavacoj sobi. cistit, kuhat spremat drzat toalel urednim, brisat prasinu i nedjeljom ocistit cipele za svetu misu.
nikakvi forumi kave i gluposti
2015-09-13
znaci..kandžija, kukuruz..i tako toPABLO ESCOBAR wrote:I vise nego sto mislisNoor wrote:mozda da pita talijanku za savjet?! njoj to, vidim, fenomenalno polazi za rukomPABLO ESCOBAR wrote:Vidim ja da talijan nezna drzat uzde. Da si moja sipak bi ti tu kokodakala pod kandzijom bi ti meni kukuruz okopavalaNoor wrote:ti u zadnjoj klupi...ajde, tišina tamo!!!!PABLO ESCOBAR wrote:Red bi bio da se mi svi normalni forumasi sa ovoga jadnog pdf udruzimo ma koliko se god mrzili. Naime ja vas sve mrzim ali red bi bio da sprovedemo neku peticiju da se zenama zabrani pristup muskom pdf. Npr. Ja kad vidim ovu meggie dodje mi lose. Zene trebaju pisati o modi srati na VIP al ne i ovdje. Jer nisu dovoljno pametne da vode ove oxfordske rasprave koje mi imamo ovdje.
a bidan ti
av-av
Ne navijan za Juventus!PABLO ESCOBAR wrote:ISUSATI KRISTA PA OVO JE NAGLASAVAM DOSAD U POVIJESTI OVOG JADNOG RASPALOG FORUMA NAJIZRAVNIJI POZIV NA GAY ORGIJANJE. TOLIKO OCIT DA JE GADLJIVO I CITATI.fridrih_niche wrote:Dodji onda do Torcida kupa...Roland Deschain wrote:Ja volim vidjeti žene na tribinama. Pogotovo ljeti.
Ja častin pivom...
;)
Ergo, ne mogu bit peder, pederu stari...
Guest- Guest
Ne mogu sad meda dat...Andreas Goldberger wrote:E, Torcida kup... Poseban turnir.fridrih_niche wrote:
Dodji onda do Torcida kupa...
Ja častin pivom...
;)
Nisam nikad igra,ali sam bija voditelj,ušli smo među 32 od 130 i nešto ekipa.
A imam prvo misto s turnira podružnica Torcide i pehar najbolji golman.
Izazivam te jedan na jedan, od pet, 4 skidam.
Guest- Guest
Cigane pa svi navijaci milana su gayevi. Grad mode grad pedera.fridrih_niche wrote:Ne navijan za Juventus!PABLO ESCOBAR wrote:ISUSATI KRISTA PA OVO JE NAGLASAVAM DOSAD U POVIJESTI OVOG JADNOG RASPALOG FORUMA NAJIZRAVNIJI POZIV NA GAY ORGIJANJE. TOLIKO OCIT DA JE GADLJIVO I CITATI.fridrih_niche wrote:Dodji onda do Torcida kupa...Roland Deschain wrote:Ja volim vidjeti žene na tribinama. Pogotovo ljeti.
Ja častin pivom...
;)
Ergo, ne mogu bit peder, pederu stari...
Grad autoindustrije grad muskaraca
2015-09-13
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» PETICIJA ZA GASENJE FORUMA
» POD PETOKRAKOM UBIJALI HRVATE IZA 45 I IZA 91, ZABRANIMO JE!!
» Peticija
» Peticija
» PETICIJA ZA GASENJE FORUMA
» POD PETOKRAKOM UBIJALI HRVATE IZA 45 I IZA 91, ZABRANIMO JE!!
» Peticija
» Peticija
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2