U Hrvatskoj gladuje 20000 djece, a baba se češlja , Plenki salje u Hercegovinu pomoc
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: U Hrvatskoj gladuje 20000 djece, a baba se češlja , Plenki salje u Hercegovinu pomoc
Po zdravstvu ste 17. na svijetu. Po Eurostatu. Nije to tako loše.Sora wrote:Osim za zdravstvo skolstvo mirovine itdEroo wrote:U čemu je problem ako idu? Živimo u EU, pobogu...Sora wrote:Bjeze i oni koji imaju posaoEroo wrote:Nitko u HR se ne mora bojati za posao. Ako ga nema u HR ima u Njemačkoj.
Bogohluno? Pa i ne baš. EU je otvoren prostor za ljude, robu i kapital.
Zarade su premale a i dopizdi im gkedat kojekakve sirovine iz Hercegovine da im šefuju
Inače, Hercegovci rade, tu, tamo ili u Njemačkoj. Di god da si moraš raditi i stvarati...
Nama nikad nije trebala ničija miloština.
Eroo- Posts : 78950
2016-07-22
Re: U Hrvatskoj gladuje 20000 djece, a baba se češlja , Plenki salje u Hercegovinu pomoc
Vidiš da ti nitko ne odgovara, a ti navalila ko mutava sa svojim nebulozama.Sora wrote:Vratite pare Ere
Vratite sve sto ste pokrali i sto i danas muzete iz rh jer vam hdz duguje usluge
Vratite narodu hrvatskom koji zivi tesko dok vi parazitirati
Vratite nama nase a vise bavite postenim poslom
Jedan put u povijesti svojoj
Nema to efekta više, pročitani ste. BiH ide na 3 dijela, ma šta činili.
PS:
Zar HR ne namjerava čak i uvoziti radnu snagu? Koliko ono, 20,000+?
Za prehraniti obitelj nije sramota radit bilo što.
Zar HR ne namjerava čak i uvoziti radnu snagu? Koliko ono, 20,000+?
Za prehraniti obitelj nije sramota radit bilo što.
pa ti joj odgovaras non stop i dajes joj paznjuEroo wrote:Vidiš da ti nitko ne odgovara, a ti navalila ko mutava sa svojim nebulozama.Sora wrote:Vratite pare Ere
Vratite sve sto ste pokrali i sto i danas muzete iz rh jer vam hdz duguje usluge
Vratite narodu hrvatskom koji zivi tesko dok vi parazitirati
Vratite nama nase a vise bavite postenim poslom
Jedan put u povijesti svojoj
Nema to efekta više, pročitani ste. BiH ide na 3 dijela, ma šta činili.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eroo wrote: Klinika u Mostaru je i hrvatska. Kao i Sveučilište. Pokrivaju južni dio HR.
Nije nego je bosanska. Bosančerosi preko svojih bandita iz ADZa pljačkaju Hrvatsku dok Hrvati zbog tih govna moraju u Irsku u Njemačku. Ljudsko govno - Milan Kujundžić mu je ime.
catabbath-
2015-08-22
koji oni?:-)Eroo wrote:Po zdravstvu ste 17. na svijetu. Po Eurostatu. Nije to tako loše.Sora wrote:Osim za zdravstvo skolstvo mirovine itdEroo wrote:U čemu je problem ako idu? Živimo u EU, pobogu...Sora wrote:Bjeze i oni koji imaju posaoEroo wrote:Nitko u HR se ne mora bojati za posao. Ako ga nema u HR ima u Njemačkoj.
Bogohluno? Pa i ne baš. EU je otvoren prostor za ljude, robu i kapital.
Zarade su premale a i dopizdi im gkedat kojekakve sirovine iz Hercegovine da im šefuju
Inače, Hercegovci rade, tu, tamo ili u Njemačkoj. Di god da si moraš raditi i stvarati...
Nama nikad nije trebala ničija miloština.
nije ni bosanska vec hercegovacka..to isto da kazes klinika u puli je slavonska...drugo sto se klinike u mostaru tice..trebalo bi je sarajevo tj bh-a vlada ili federalna vlada pomagati to ne cini...iz njima znanih razloga..onda jebg moras se obratiti na druge adrese..b.t.w..nju en pomaze samo hravtska vlada vec i svicarska,norveska i cini mi se danska...ali nisam za ovo poslejdnej siguran...catabbath wrote:Eroo wrote: Klinika u Mostaru je i hrvatska. Kao i Sveučilište. Pokrivaju južni dio HR.
Nije nego je bosanska. Bosančerosi preko svojih bandita iz ADZa pljačkaju Hrvatsku dok Hrvati zbog tih govna moraju u Irsku u Njemačku. Ljudsko govno - Milan Kujundžić mu je ime.
2015-09-08
vuksadinare wrote:nije ni bosanska vec hercegovacka..
Dva govna istog psa. Nek se bosanska banda sama financira umjesto da pljačka susjede Hrvate kojima je zdravstvo već u kolapsu.
catabbath-
2015-08-22
rekoh ti...razlog...catabbath wrote:vuksadinare wrote:nije ni bosanska vec hercegovacka..
Dva govna istog psa. Nek se bosanska banda sama financira umjesto da pljačka susjede Hrvate kojima je zdravstvo već u kolapsu.
2015-09-08
Utekli mladi ostali samo ludi ode
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/590688/sokantna-istina-o-egzodusu-iz-lijepe-nase-prvi-otkrivamo-koliko-je-hrvata-pobjeglo-u-irsku-od-ulaska-u-eu-iseljavanje-je-eksplodiralo
HDZ/ SDP nemaju alternativu
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/590688/sokantna-istina-o-egzodusu-iz-lijepe-nase-prvi-otkrivamo-koliko-je-hrvata-pobjeglo-u-irsku-od-ulaska-u-eu-iseljavanje-je-eksplodiralo
HDZ/ SDP nemaju alternativu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Soro, ne seri! Uštedjeti trjeba na babama, kontrama, iskoracima, ženskim studijima... a ne na Hrvatima izvan Hrvatske.
Sora wrote:PORAŽAVAJUĆE
Alarmantna situacija: Više od dvadeset tisuća djece u Hrvatskoj doslovno - gladuje
Pogledaj sve iz: HRVATSKA
Foto iStock
Autor: Mirjana Grce Objavljeno: 21. veljača 2017. u 10:52Jedini topli obrok im je onaj koji im roditelji donesu iz pučke kuhinje. Više od 20 tisuća djece nema ni obuću koja im pristaje. Svako peto dijete u Hrvatskoj živi ispod praga siromaštvaRIJEKA Više od 20 tisuća djece u Hrvatskoj nema obuću koja im pristaje, već im je prevelika ili premala. Jedini topli obrok im je onaj koji im roditelji donesu iz pučke kuhinje.Svako peto dijete u Hrvatskoj živi ispod praga siromaštva. Roditelji im nisu u mogućnosti pružiti bilo kakve izvanškolske aktivnosti, a nisu im dostupne ni usluge poput logopeda - to su podaci UNICEF-ovog istraživanja o predškolskoj djeci i siromaštvu iz 2015. godine. Volonteri Centra za kulturu dijaloga i Šarolije jučer su na Korzu lijepili naljepnice s tim alarmantnim i poražavajućim podacima.
Tko j kriv za ovo
smradovi ljevičarski koji bi gazili Hrvate do kraja. Isitina kriva je i crkva koja gleda elitu visokih političara u katedrali, daje im Tijelo Kristovo koje ne zaslužuju dok ti isti glume nemoćnike ili potpuno zanemaruju obvezu brige za narod Hrvatske. Ja sam to svojim svećenicima rekla. Krivi smo svi mi jer godinama prebacujemo jedni drugima, dok je oko nas sve više sirotinje. Koliko mrtvih nećemo spominjati iz istog razloga. Koliko ljudi bez imovine jer je dano da nas legalno pljačkaju.
Kada bi se postavilo pitanje koliko vas je spremno izaći na ulicu u grad samo iz razloga promjene mnogih zakona, smjene onih koji zakon ne poštuju, radi zaštite radnog naroda, socijalne zaštite ne bi se odazvala desetina.
immortal-
2014-04-16
nije stvar u štednji ngo u obustavljanju progona HrvataRegoč wrote:Soro, ne seri! Uštedjeti trjeba na babama, kontrama, iskoracima, ženskim studijima... a ne na Hrvatima izvan Hrvatske.
immortal-
2014-04-16
Ja se nadam da je u Srbiji još uvijek gore nego kod nas.
crvenkasti-
2014-04-17
znamo da jecrvenkasti wrote:Ja se nadam da je u Srbiji još uvijek gore nego kod nas.
ne moraš se nadati da nije
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:znamo da jecrvenkasti wrote:Ja se nadam da je u Srbiji još uvijek gore nego kod nas.
Onda dobro, ako je.
Sve dok je kod njih gore, baš me briga. Nije mi žao.
crvenkasti-
2014-04-17
znamo da jecrvenkasti wrote:Ja se nadam da je u Srbiji još uvijek gore nego kod nas.
čitam neki dan o kvačicama za mogućnost izvlačenja 100% ravnih podova
kao masu puta inetrnet me odvuče na srpske stranice jer kao imaju više podataka o tome.. ispod jedne reklame lik napiše -
Nemoguće je u Srbiji izvući ravan pod. U Srbiji su svi podovi grbavi i kvačice im ne mogu pomoći jer ako hvataš ravninu ispod ostaju prazni prostori, kada nagaziš na to mjesto, materijal puca
heh eto ti vaše savršenosti
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:znamo da jecrvenkasti wrote:Ja se nadam da je u Srbiji još uvijek gore nego kod nas.
kao masu puta inetrnet me odvuče na srpske stranice jer kao imaju više podataka o tome.. ispod jene reklame lik napiše nemoguće je u Srbiji izvući ravan pod. U Srbiji su svi podovi grbavi i kvačice im ne mogu pomoći jer ako hvataš ravninu ispod ostaju prazn prostori, kada nagaziš na to mjesto, materijal puca
heh eto ti vaš savršenosti
Kakve kvačice i podovi? Jesi li uzimala nešto danas ujutro?
crvenkasti-
2014-04-17
šta si ograničencrvenkasti wrote:mortal wrote:znamo da jecrvenkasti wrote:Ja se nadam da je u Srbiji još uvijek gore nego kod nas.
kao masu puta inetrnet me odvuče na srpske stranice jer kao imaju više podataka o tome.. ispod jene reklame lik napiše nemoguće je u Srbiji izvući ravan pod. U Srbiji su svi podovi grbavi i kvačice im ne mogu pomoći jer ako hvataš ravninu ispod ostaju prazn prostori, kada nagaziš na to mjesto, materijal puca
heh eto ti vaš savršenosti
Kakve kvačice i podovi? Jesi li uzimala nešto danas ujutro?
ti samo o srbima i Hrvatima
immortal-
2014-04-16
inače petrov je specijalizirao u mostaru psihijatriju i trebao je tamo ostat radit da im otplati 50 000 kuna koliko je trošak specijalizacije, pa im je uteko jer mu je metković bio bliži srcu, koliko znam tužili su ga a kako je tužba završila ne znam.
to je uglavnom jedan od stvari koje su se zataškale
Similar topics
» Baba se sad ceslja.Kako su Srbi podvalili Bosnjacima pricu da je Zoki negirao genocid u Srebrenici.
» Češka šalje 25 vojnika u pomoć Mađarskoj
» Erdogan odbia pomoć EU i šalje emigrante u EU
» Papa šalje novac za pomoć migrantima koji žele ući u SAD
» Vremeplov... jugoslovenska armija hitno šalje pomoć interventnim policajcima na kosovu
» Češka šalje 25 vojnika u pomoć Mađarskoj
» Erdogan odbia pomoć EU i šalje emigrante u EU
» Papa šalje novac za pomoć migrantima koji žele ući u SAD
» Vremeplov... jugoslovenska armija hitno šalje pomoć interventnim policajcima na kosovu
Page 2 of 3