Hribar mi je rekao:Ne izbaciš li Thompsona iz filma, nema ti nagrade
Page 1 of 1
Hribar mi je rekao:Ne izbaciš li Thompsona iz filma, nema ti nagrade
http://www.vecernji.hr/premium/hribar-mi-je-rekao-ne-izbacis-li-thompsona-iz-filma-nema-ti-nagrade-1302952
vuksadinare- Posts : 100231
2015-09-08
2015-09-08
Re: Hribar mi je rekao:Ne izbaciš li Thompsona iz filma, nema ti nagrade
Taj isti direktor mi je za izgradnju „rive“ u jednoj uvali rekao da to košta 25 tisuća eura. Zamislite, za 20 metara rive od dasaka na kojoj će ljudi stajati trebalo je, prema njegovu mišljenju, dati 25 tisuća eura? Tada sam shvatio da neki ljudi koji rade na filmovima uopće ne poznaju mjerila normalnog življenja. Ta je ponuda onda pala s 25 tisuća eura na 15 tisuća kuna za ponton. Pitao sam ih: Jeste li vi normalni? Zar vi stvarno mislite da sam ja papak? Otišao sam i kupio 60 kvadrata daske, 2,5 kubika za 1400 kuna, još 12 šipki za skelu i 12 greda, i sve je s radom ispalo 2400 kuna.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/premium/hribar-mi-je-rekao-ne-izbacis-li-thompsona-iz-filma-nema-ti-nagrade-1302952 - www.vecernji.hr
ovako svi rade , osim vrdoljaka
kad bi placao cijene zamisljene nikad se nista ne bi snimilo
debotoijusto- Posts : 31553
2014-04-12
debotoijusto wrote:Taj isti direktor mi je za izgradnju „rive“ u jednoj uvali rekao da to košta 25 tisuća eura. Zamislite, za 20 metara rive od dasaka na kojoj će ljudi stajati trebalo je, prema njegovu mišljenju, dati 25 tisuća eura? Tada sam shvatio da neki ljudi koji rade na filmovima uopće ne poznaju mjerila normalnog življenja. Ta je ponuda onda pala s 25 tisuća eura na 15 tisuća kuna za ponton. Pitao sam ih: Jeste li vi normalni? Zar vi stvarno mislite da sam ja papak? Otišao sam i kupio 60 kvadrata daske, 2,5 kubika za 1400 kuna, još 12 šipki za skelu i 12 greda, i sve je s radom ispalo 2400 kuna.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/premium/hribar-mi-je-rekao-ne-izbacis-li-thompsona-iz-filma-nema-ti-nagrade-1302952 - www.vecernji.hr
znači svi u antifašističkoj hrvatskoj filmskoj industriji gledaju kako najviše ukrast?
dobro jutro...covjek je sve rekao...ocito i sami 'filmski antifasisti' ne mogu trpjeti konkurenciju među sobom po sistemu 'svaka cast svakom ali lova je lova'...matanic,serbedzijai,pavicic jos poneko..stavili su sapu na najveci dio financijskog kolaca...svi drugi koji tu pokusavaju upasti makar bili i 'antifasisti' su smrtni neprijatelji..a da ne govorim o onima koji pripadaju van tog kruga...dobro da ne zavrse na vjesalima...no dobro je to neka se glođu između sebe...marcellus wrote:debotoijusto wrote:Taj isti direktor mi je za izgradnju „rive“ u jednoj uvali rekao da to košta 25 tisuća eura. Zamislite, za 20 metara rive od dasaka na kojoj će ljudi stajati trebalo je, prema njegovu mišljenju, dati 25 tisuća eura? Tada sam shvatio da neki ljudi koji rade na filmovima uopće ne poznaju mjerila normalnog življenja. Ta je ponuda onda pala s 25 tisuća eura na 15 tisuća kuna za ponton. Pitao sam ih: Jeste li vi normalni? Zar vi stvarno mislite da sam ja papak? Otišao sam i kupio 60 kvadrata daske, 2,5 kubika za 1400 kuna, još 12 šipki za skelu i 12 greda, i sve je s radom ispalo 2400 kuna.
znači svi u antifašističkoj hrvatskoj filmskoj industriji gledaju kako najviše ukrast?
2015-09-08
eto cak se enki dan pobunio i vili matula onda znas koliko je sati...borba za financijsku kost u antifa kulturnim krugovima ide do koske...mrtvi razbroj se na kraju...i onda kad kazu da hase nije bio u pravu kad je rekao dok je bio ministar kulture da kulturne 'antifa' samo zanima lova...a da im je antifa mantra samo pokrice da lakse i bezbolinje muljaju sa lovom..
2015-09-08
Vli Matula:'Ovakva međusobna borba gotovo primitivna među kultrunim,kazalisnim i filmskim djelatnicima koji pripadaju lijevim i liberalnijim krugovima za novac nije dobra.Razumijem da je novac potreban svakome narocito za kulturne projekte ali ipak treba postojati nekakav fair play sa ovakvim ponasanjem koje ne dolikuje ide se samo na ruku raznim Hasanbegovicima,Sedlarima i desnicarima koji imaju onda temelj za svoje kritike i one od prije tako i za ove danas'.
2015-09-08
Jozo voli Thompsona, krkan vulgaris, nek se pusti filmova za njega je samo čuvanje ovaca.
ajd ne seri seratoru..iz ove producentske kuc esu izasli jedni od hravtskih najkvalitetnijih filmova od 1990 naovamo..zato cu't tamo kad pojma nemas...catabbath wrote:Jozo voli Thompsona, krkan vulgaris, nek se pusti filmova za njega je samo čuvanje ovaca.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ajd ne seri seratoru..iz ove producentske kuc esu izasli jedni od hravtskih najkvalitetnijih filmova od 1990 naovamo..zato cu't tamo kad pojma nemas...catabbath wrote:Jozo voli Thompsona, krkan vulgaris, nek se pusti filmova za njega je samo čuvanje ovaca.
“Ta divna splitska noć”, “Josef”, “Fine mrtve djevojke”...), u posljednje vrijeme na međunarodnim festivalima dobiva nagrade i hvalospjeve za svoj posljednji film “Osmi povjerenik”.
A u p.m. Hollywood se trese od straha.
catabbath-
2015-08-22
Jebo filmove koje mora financirati država.
pa jedni od boljih filmova...no problem je podjela love..neovisno o thompsonu ili ne...ocito je da se odmetnula jedna grupica 'antifa' od drzge 'antifa' grupe i odlucila da uzima najveci dio kolaca sto s eovoj drugoj 'antifa' grupi nikako ne sviđa...nego žele povratak sistema 'svi na isti kazan'...naravno bez onih desnih 'fasista'...ali ocito ova prva grupa 'antifa' ne zeli dijeliti kazan niti sa istomiljenicima niti sa neistomislejnicima...nego sve za sebe...i fajt je otpoceo do istrebljenjacatabbath wrote:vuksadinare wrote:ajd ne seri seratoru..iz ove producentske kuc esu izasli jedni od hravtskih najkvalitetnijih filmova od 1990 naovamo..zato cu't tamo kad pojma nemas...catabbath wrote:Jozo voli Thompsona, krkan vulgaris, nek se pusti filmova za njega je samo čuvanje ovaca.
“Ta divna splitska noć”, “Josef”, “Fine mrtve djevojke”...), u posljednje vrijeme na međunarodnim festivalima dobiva nagrade i hvalospjeve za svoj posljednji film “Osmi povjerenik”.
A u p.m. Hollywood se trese od straha.
2015-09-08
branko hribar veliko ljevičarsko antihrvatsko govno
2014-04-16
Država uopće nebi trebala financirati filmove niti milijun drugih pizdarija. Dok država financira filmove, filmovi će biti govno.
promuckuran je on...shvatio je on davno da moze zaraditi dobro samo na antihrvatskim filmskim temama...tu lova dolazi...jedino neugodno iznenađenje mi je vinko bresan...lik je bio dragovoljac '91...jedan od prvih glumaca i kulturnjaka koji s ejavio u ujetnicku dragovoljacku satniju..do brije 15-tak godina snimao ej filmove na domoljubnoj tematici..ali ocito nakon toga i on je posrnuo za utjecajem love i poceo raditi nekakve liberalne filmove...gdje se ocrnjuje hrvatska pa i hrvatimortal wrote:branko hribar veliko ljevičarsko antihrvatsko govno
2015-09-08
e tu se slazemo...ali problem je ako ce to financirati privatni kapital oni ce traziti normalno visok kvalitet filmova..a realno mi danas osim pokojeg pojedinca nemamo kvalitetan kadar da takvo sto naprave...ili onda moras uvoziti starne redatelje pa i glumce a to nema sanse jer ce 'glumci' i 'kulturnjaci' mislim na 'kvalitetu' odmah prosvjede,rampe jer njima tu kruha nema...tj love...sto bi onda radili matanic,nuic,danilo..skupljali flase ili se presaltali raditi nekvalitetne sapunjare žnj produkcijecatabbath wrote:Država uopće nebi trebala financirati filmove niti milijun drugih pizdarija. Dok država financira filmove, filmovi će biti govno.
2015-09-08
prije bi rekla da je ispoljio svoju nutrinu koju je prije zataškavaovuksadinare wrote:promuckuran je on...shvatio je on davno da moze zaraditi dobro samo na antihrvatskim filmskim temama...tu lova dolazi...jedino neugodno iznenađenje mi je vinko bresan...lik je bio dragovoljac '91...jedan od prvih glumaca i kulturnjaka koji s ejavio u ujetnicku dragovoljacku satniju..do brije 15-tak godina snimao ej filmove na domoljubnoj tematici..ali ocito nakon toga i on je posrnuo za utjecajem love i poceo raditi nekakve liberalne filmove...gdje se ocrnjuje hrvatska pa i hrvatimortal wrote:branko hribar veliko ljevičarsko antihrvatsko govno
tko je Hrvat domoljub karakter takve stvari ne radi ni za sve blago svijeta
immortal-
2014-04-16
znam vinka...bio sam sa njimjedno vrijeme na zajednickom terenu..on,sven lasta i zarko potocnjak su bili među prvim glumcima,kulturnjacima i javnim osobama koji su uzeli dragovoljno oruzje jos u ljeto 1991 godine...a to ne cinis onako iz hira...bresan ej prvo bio u sastavu rezervne policije i bio je na banovini u ljeti '91..da bi kad se osnovala umjetnicka satnija zng-a u rujnu 1991 presao u nju...te bio na zapadnoslavonskom ratistu sve do kraja '91...mislim da ga je omađijala lova...a volio ju je trositi..narocito na poker aparatimamortal wrote:prije bi rekla da je ispoljio svoju nutrinu koju je prije zataškavaovuksadinare wrote:promuckuran je on...shvatio je on davno da moze zaraditi dobro samo na antihrvatskim filmskim temama...tu lova dolazi...jedino neugodno iznenađenje mi je vinko bresan...lik je bio dragovoljac '91...jedan od prvih glumaca i kulturnjaka koji s ejavio u ujetnicku dragovoljacku satniju..do brije 15-tak godina snimao ej filmove na domoljubnoj tematici..ali ocito nakon toga i on je posrnuo za utjecajem love i poceo raditi nekakve liberalne filmove...gdje se ocrnjuje hrvatska pa i hrvatimortal wrote:branko hribar veliko ljevičarsko antihrvatsko govno
tko je Hrvat domoljub karakter takve stvari ne radi ni za sve blago svijeta
2015-09-08
Similar topics
» Rekli nema pete kolone u RH-a...HAVC se ispricava(kao) zbog filma '15 minuta...'
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» U čemu je problem?Tajani rekao da su Istra i Dalmacija tajijanske i svi se digli slijeva na desno a kad slične poruke dolaze od političara 'regiona' nema takve sinergije u osudama
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» Za Dane srpskog filma se ima a za Dane hrvatskog filma ne....
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» U čemu je problem?Tajani rekao da su Istra i Dalmacija tajijanske i svi se digli slijeva na desno a kad slične poruke dolaze od političara 'regiona' nema takve sinergije u osudama
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» Za Dane srpskog filma se ima a za Dane hrvatskog filma ne....
Page 1 of 1