Hrvati nisu bili narod, nego stalež elitnih ratnika
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hrvati nisu bili narod, nego stalež elitnih ratnika
Lijepo sam te pitao, a ti s*reš...Stanojko wrote:Mujaga, koja si ti sorta od ove dve?Eroo wrote:Jebote, ako ti ne vidiš razliku između Đurića, Sulje i Tadića na primjer, onda ja ne znam.Stanojko wrote:Ko sto rekoh...danasnji rvati su sto potomci avara, sto potomci srba... Lako ce te ih razlikovati...
De nam reci od kojih smo Srba, od onih 17 vrsta koje imate?
A mogu tii ja objasniti, ako ti ne znaš. Uostalom, sve imaš u "Beloj lađi" pa pogledaj. Imaš reprizu svaki dan u 20 h.
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
Ne znam brale kojih 17 vrsta pominjes, ali voleo bih svakako da nesto novo naucim. Nego, ne rece mi, od koje si sorte? Avarske ili srpske?Eroo wrote:Lijepo sam te pitao, a ti s*reš...Stanojko wrote:Mujaga, koja si ti sorta od ove dve?Eroo wrote:Jebote, ako ti ne vidiš razliku između Đurića, Sulje i Tadića na primjer, onda ja ne znam.Stanojko wrote:Ko sto rekoh...danasnji rvati su sto potomci avara, sto potomci srba... Lako ce te ih razlikovati...
A mogu tii ja objasniti, ako ti ne znaš. Uostalom, sve imaš u "Beloj lađi" pa pogledaj. Imaš reprizu svaki dan u 20 h.
I ti si, Stane, postao Hrvat..koliko nas dugo pohodis, cistokrvni si vec..;-D
Jok , njih i Zlovence smo ćerali livo i desno da nas štite s boka.Maggie19 wrote:I ti si, Stane, postao Hrvat..koliko nas dugo pohodis, cistokrvni si vec..;-D
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sele, ja ako smetam cu da odem...Maggie19 wrote:I ti si, Stane, postao Hrvat..koliko nas dugo pohodis, cistokrvni si vec..;-D
neki Francuzi su mi pričali da i danas u njihovoj vojsci postoji čin "Hrvat"..
Tvoji neki dan tako rekoše, nisam vas ja brojao ni pregledavao.Stanojko wrote:Ne znam brale kojih 17 vrsta pominjes, ali voleo bih svakako da nesto novo naucim. Nego, ne rece mi, od koje si sorte? Avarske ili srpske?Eroo wrote:Lijepo sam te pitao, a ti s*reš...Stanojko wrote:Mujaga, koja si ti sorta od ove dve?Eroo wrote:Jebote, ako ti ne vidiš razliku između Đurića, Sulje i Tadića na primjer, onda ja ne znam.Stanojko wrote:Ko sto rekoh...danasnji rvati su sto potomci avara, sto potomci srba... Lako ce te ih razlikovati...
Imate one s 3 padeža na jugu, ovi prekodrinci su sa 7 padeža kao i mi, bilo bi logično da su Hrvati.
Oni u "Staroj Srbiji" nemaju uopće padeža, a vi kažete da su Srbi s grešku.
Pa onda kad još pogledam Crnogorce i to usporedim s onima iz Vranja...puče mi želudac, ne mogu više...
Ti o lingvistici ja o genetici... Nikako da mi odgovoris... :)Eroo wrote:Tvoji neki dan tako rekoše, nisam vas ja brojao ni pregledavao.Stanojko wrote:Ne znam brale kojih 17 vrsta pominjes, ali voleo bih svakako da nesto novo naucim. Nego, ne rece mi, od koje si sorte? Avarske ili srpske?Eroo wrote:Lijepo sam te pitao, a ti s*reš...Stanojko wrote:Mujaga, koja si ti sorta od ove dve?Eroo wrote:
Jebote, ako ti ne vidiš razliku između Đurića, Sulje i Tadića na primjer, onda ja ne znam.
Imate one s 3 padeža na jugu, ovi prekodrinci su sa 7 padeža kao i mi, bilo bi logično da su Hrvati.
Pa onda kad još pogledam Crnogorce i to usporedim s onima iz Vranja...puče mi želudac, ne mogu više...
Tocno je da dio Hrvata potjece od Srba, pravih Srba koji su izbjegli iz osmanskog carstva i zivjeli u danasnjoj Hrvatskoj. Ovo po Srbiji sto se naziva Srbima su ostaci osmanlija tu je srpska krv davno izblijedila. Sreca pa Hrvati poslase prave Srbe u Srbiju da se ta drzava donekle moze nazvati Srbija.
omni-
2014-04-12
Tocno. A deo od avara...omni wrote:Tocno je da dio Hrvata potjece od Srba, pravih Srba...
Moguce tko zna. Jedina cinjenica je da nisu turskog porijekla kao sto su danasnji stanovnici Srbije. Cuvajte Srbe iz krajine to je jedini pravi dio srpskog entiteta i DNA bazena, mozda jedan dio onih iz BiH. Bez njih ste samo turci koji se nazivaju Srbima.Stanojko wrote:Tocno. A deo od avara...omni wrote:Tocno je da dio Hrvata potjece od Srba, pravih Srba...
omni-
2014-04-12
Došli pEšice, otišli na tOčkovima. Sami pali....
Guest- Guest
Poneki Hrvat je posrbljen
Josip Pančić a.k.a. Josif
Josip Pančić a.k.a. Josif
Guest- Guest
velike seobe vjerojatno nije bilo, ratnici su selili i tražili nove prostore koje mogu pljačkati.. ali narodi, paaa..
KAžu da je i Zvonimir bio ustaša, a ubile ga izdajničke komunjare. Pra-pra-pra-komunjare.vuksadinare wrote:o majko bozja...Ringo10 wrote:Kralj Tomislav bio ustaša teški!
Kralj Zvone je bio prva žrtva komunističkog terora.
A Boga mi i onaj Petar Krešimir mi je ideološki sumnjiv.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
nema do hravta..lupis ga u glavu dva puta ce ti vratiti..prvio put da ti vrati..drugi put da ti opet ne padne na pamet da isto napravisRingo10 wrote:KAžu da je i Zvonimir bio ustaša, a ubile ga izdajničke komunjare. Pra-pra-pra-komunjare.vuksadinare wrote:o majko bozja...Ringo10 wrote:Kralj Tomislav bio ustaša teški!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Stanojko wrote:Ti o lingvistici ja o genetici... Nikako da mi odgovoris... :)Eroo wrote:Tvoji neki dan tako rekoše, nisam vas ja brojao ni pregledavao.Stanojko wrote:Ne znam brale kojih 17 vrsta pominjes, ali voleo bih svakako da nesto novo naucim. Nego, ne rece mi, od koje si sorte? Avarske ili srpske?Eroo wrote:Lijepo sam te pitao, a ti s*reš...Stanojko wrote:
Mujaga, koja si ti sorta od ove dve?
Naša je predominantna Eu7, a vaša? J2 ili J1?
Kod mongola predominantna Eu7? Svasta covek nauci...Eroo wrote:Stanojko wrote:Ti o lingvistici ja o genetici... Nikako da mi odgovoris... :)Eroo wrote:Tvoji neki dan tako rekoše, nisam vas ja brojao ni pregledavao.Stanojko wrote:Ne znam brale kojih 17 vrsta pominjes, ali voleo bih svakako da nesto novo naucim. Nego, ne rece mi, od koje si sorte? Avarske ili srpske?Eroo wrote:
Lijepo sam te pitao, a ti s*reš...
Svjetska znanost i ne guslarska.Ima i na ćirilici, čitaj.Stanojko wrote:Kod mongola predominantna Eu7? Svasta covek nauci...Eroo wrote:Stanojko wrote:Ti o lingvistici ja o genetici... Nikako da mi odgovoris... :)Eroo wrote:Tvoji neki dan tako rekoše, nisam vas ja brojao ni pregledavao.Stanojko wrote:
Ne znam brale kojih 17 vrsta pominjes, ali voleo bih svakako da nesto novo naucim. Nego, ne rece mi, od koje si sorte? Avarske ili srpske?
Lijepo.vuksadinare wrote:nema do hravta..lupis ga u glavu dva puta ce ti vratiti..prvio put da ti vrati..drugi put da ti opet ne padne na pamet da isto napravisRingo10 wrote:KAžu da je i Zvonimir bio ustaša, a ubile ga izdajničke komunjare. Pra-pra-pra-komunjare.vuksadinare wrote:o majko bozja...Ringo10 wrote:Kralj Tomislav bio ustaša teški!
Pa dok Hrvati nisu pokazali vrata svim zavojevačima i iredentama, nisu mogli živjeti s mirom.
A najgore je što sad sami sebe jebu u mozak.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nisu narod nego gomila plaćenika?
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ovo nisu bili izbori,nego osvetnički pohod HDZ-a
» Nisu ni Njemci ono što su nekad bili, zato su tu Hrvati...:)
» TRI PRIČE 'HRVATI NISU RASISTI, LJEPŠE NAM JE NEGO NA ZAPADU!'
» Schmidt: Komšića su više birali Bošnjaci nego Hrvati, ovaj se narod mora osjećati zastupljenim
» VODEĆI RUSKI SLAVIST OTKRIVA INTRIGANTNE DETALJE O STVARNOM PORIJEKLU HRVATA 'Hrvati i Srbi ni u pradavna vremena nisu bili isto pleme!'
» Nisu ni Njemci ono što su nekad bili, zato su tu Hrvati...:)
» TRI PRIČE 'HRVATI NISU RASISTI, LJEPŠE NAM JE NEGO NA ZAPADU!'
» Schmidt: Komšića su više birali Bošnjaci nego Hrvati, ovaj se narod mora osjećati zastupljenim
» VODEĆI RUSKI SLAVIST OTKRIVA INTRIGANTNE DETALJE O STVARNOM PORIJEKLU HRVATA 'Hrvati i Srbi ni u pradavna vremena nisu bili isto pleme!'
Page 2 of 3