Analiza forumaša
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Analiza forumaša
Moćan volej!Nista o zenama ne znas..kad mislis naucit...;-D
znao bi da je muškarac
Danak neiskustvu, jebi ga... to samelje u papar i Chuk Norrisa kad se udruži, pogotovo ove iskusnjare...
auuu motaj kablove,pali forum,gasi internet...resetriaj Planet...Nista o zenama ne znas..kad mislis naucit...;-D
znao bi da je muškarac
samo budala ulazi u obračune sa ženama na internetu mi se časno vrijeđamo ali ženske znaju ubost gdje peče to se prenosi sa koljena na koljeno a ne možeš je na internetu gurnit niz skale
........................................................................................
HAHAHAHAHAHAHA koji ste vi amateri, ne mogu vjerovat šta čitam
koji bolan volej, nećete mene pokorit ni žene ni muškarci ni nikoji bog pogotovo vi klošari, svi skupa nemate ni pola moje inteligencije
skripar-
2015-08-09
Brat skripar dominira.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Koje lazi od tominja. Ovde po forumu sere da je dinamovac a zivotom bi se zakleo kad dodje kuci da ljubi Hajdukov dres. Najjaca mu je izjava da dalmatinka il hercegovka daju potpunu autonomiju. Mos mislit ko i moja mater hercegovka. Bas te znaju sta znaci rijec autonomija. Tominjova zena drzi pare na stolu uz natpis Ajde takni ako smisfridrih_niche wrote:Potpuna autonomija sa ženom Dalmatinkom?!
How yes no!
:^O
Kompromis kuću gradi...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Vidim da kudite Dalmatinke..no,posto je cista ljubomora u pitanju, i pomalo posesivnost, oprostit cemo vam ;-D
Od ponosnog karakternog dinamovca se preobrazio u poslusnog mamicevcafridrih_niche wrote:Ma laže samog sebe, jebat ga...
2015-09-13
Ne daj Boze da iko kudi Dalmatinke!
<3
Samo smo pojasnili neke stvari Tominju...
:D
<3
Samo smo pojasnili neke stvari Tominju...
:D
Guest- Guest
Prvo, ja radim u bankarstvu, a moja žena je previše rastrošna pa kad bi njoj prepustio sve financije brzo bi sve k vragu otišlo. Drugo, nemaš pojma, i Hercegovkama i Dalmatinkama je muškarac zakon u kući, barem su ih tako njihove mame učile. Kod mog punca je njegova uvijek zadnja, nisam primijetio da punica dirigira. Treće, kod mene kad dolaze u kuću prvo poljube Dinamov grb. Hajdukova obilježja su najstrože zabranjena u cijeloj kući.PABLO ESCOBAR wrote:Koje lazi od tominja. Ovde po forumu sere da je dinamovac a zivotom bi se zakleo kad dodje kuci da ljubi Hajdukov dres. Najjaca mu je izjava da dalmatinka il hercegovka daju potpunu autonomiju. Mos mislit ko i moja mater hercegovka. Bas te znaju sta znaci rijec autonomija. Tominjova zena drzi pare na stolu uz natpis Ajde takni ako smisfridrih_niche wrote:Potpuna autonomija sa ženom Dalmatinkom?!
How yes no!
:^O
Kompromis kuću gradi...
;)
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Kako su samo isposvađale pola foruma... ajme...
darth_vader-
2014-04-17
Tominjo zivi u nekom svijetu. Ili sanja mada ja mislim da je u pitanju demencija
2015-09-13
Bogami moja mater je hercegovka nekazem ja da stari nije poskok ali bogami mu ni ona meostaje duzna. Doceka ga uvik. On nijedno dite nikad nikad nije udrija ni galamija a stara je lomila za sitnicu
2015-09-13
2-3 posta i pdf na aparatimajasambrend wrote:Kako su samo isposvađale pola foruma... ajme...
I feel you broPABLO ESCOBAR wrote:Rekli bi ti moji u dalmaciji a stas bolje je sa djavlom se ne svadjatRoland Deschain wrote:Zastupaš na forumu, a doma ne smiješ pisnuti.PABLO ESCOBAR wrote:Ante je pravi muskarac zastupa temu da zena nesmi puno srat
Dođe vrime partence, ja se spreman i pakiran borše... to ti ideš svojin kurbetinama
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Je, nije van bidnima lakoMaggie19 wrote:Vidim da kudite Dalmatinke..no,posto je cista ljubomora u pitanju, i pomalo posesivnost, oprostit cemo vam ;-D
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
:^OVerbal Kint wrote:Je, nije van bidnima lakoMaggie19 wrote:Vidim da kudite Dalmatinke..no,posto je cista ljubomora u pitanju, i pomalo posesivnost, oprostit cemo vam ;-D
Guest- Guest
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Religijska samoidentifikacija forumaša
» analiza*FoRuMaSa
» pogodi ime forumaša
» Likvidacija forumasa Deme
» Filmski dnevnik forumaša
» analiza*FoRuMaSa
» pogodi ime forumaša
» Likvidacija forumasa Deme
» Filmski dnevnik forumaša