“Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
I ?dzango wrote:Ima, ima.Maggie19 wrote:vidim da ti se od prevelike ljubavi pocelo pricinjat svasta tamo i di ga nema ;-Pdzango wrote:Ja ni ne sporim Veliku Srbiju, četničku ideologiju i ikonografiju. Baš suprotno. Uvek je rado ističem i hvalim.Maggie19 wrote:A, daj, dzani, ne cjepidlaci i ne izvlaci se..naravno da pricate (i) o teritoriju ;-)
Znas ono: Velika Srbija- cetnicka ideologija- zauzimanje tudjih teritorija ;-D
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dima?dzango wrote:Ima, ima.Maggie19 wrote:vidim da ti se od prevelike ljubavi pocelo pricinjat svasta tamo i di ga nema ;-Pdzango wrote:Ja ni ne sporim Veliku Srbiju, četničku ideologiju i ikonografiju. Baš suprotno. Uvek je rado ističem i hvalim.Maggie19 wrote:A, daj, dzani, ne cjepidlaci i ne izvlaci se..naravno da pricate (i) o teritoriju ;-)
Cetnika?
Ustasica u najboljim godinama?
;-D
U čemu je problem Đango ?
2014-04-11
Uff.. Nema dima, ako ne računamo ovaj od moje cigare.Maggie19 wrote:dima?dzango wrote:Ima, ima.Maggie19 wrote:vidim da ti se od prevelike ljubavi pocelo pricinjat svasta tamo i di ga nema ;-Pdzango wrote:Ja ni ne sporim Veliku Srbiju, četničku ideologiju i ikonografiju. Baš suprotno. Uvek je rado ističem i hvalim.Maggie19 wrote:A, daj, dzani, ne cjepidlaci i ne izvlaci se..naravno da pricate (i) o teritoriju ;-)
Cetnika?
;-D
Jesu ustaše kao pokret nastale da bi se suprostavili srpskoj hegemoniji ili da bi tamanili nekakve Židove ?
E pa mi smo osudili te ustaše marionete kao i NDHa a ustaše nismo nikad kao takve ( razlog nastanka ) a niti ćemo.
E pa mi smo osudili te ustaše marionete kao i NDHa a ustaše nismo nikad kao takve ( razlog nastanka ) a niti ćemo.
Last edited by RayMabus on Fri 22 Feb - 23:41; edited 1 time in total
2014-04-11
Koji problem. Čitaj šta pišem da nešto naučiš, umesto što stalno drkaš i dođeš na forum kada se umoriš.RayMabus wrote:U čemu je problem Đango ?
Ne , čitaj ti mene :: ako ti se nesviđa Hos nemoj dolazit u Hrvatsku.dzango wrote:Koji problem. Čitaj šta pišem da nešto naučiš, umesto što stalno drkaš i dođeš na forum kada se umoriš.RayMabus wrote:U čemu je problem Đango ?
A sad odjebi
2014-04-11
Duvaj ga opeglani. Ko dolazi u Hrvatsku?RayMabus wrote:Ne , čitaj ti mene :: ako ti se nesviđa Hos nemoj dolazit u Hrvatsku.dzango wrote:Koji problem. Čitaj šta pišem da nešto naučiš, umesto što stalno drkaš i dođeš na forum kada se umoriš.RayMabus wrote:U čemu je problem Đango ?
A sad odjebi
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
onda nista ni od vatre? 8-))dzango wrote:Uff.. Nema dima, ako ne računamo ovaj od moje cigare.Maggie19 wrote:dima?dzango wrote:Ima, ima.Maggie19 wrote:vidim da ti se od prevelike ljubavi pocelo pricinjat svasta tamo i di ga nema ;-Pdzango wrote:
Ja ni ne sporim Veliku Srbiju, četničku ideologiju i ikonografiju. Baš suprotno. Uvek je rado ističem i hvalim.
Cetnika?
;-D
dobro je vama, dobro
s cim vam se vodje zanimaju i s cim se vi zanimate,
vama je super
vama je super
Jesi li shvatija šta san ti reka ?dzango wrote:Duvaj ga opeglani. Ko dolazi u Hrvatsku?RayMabus wrote:Ne , čitaj ti mene :: ako ti se nesviđa Hos nemoj dolazit u Hrvatsku.dzango wrote:Koji problem. Čitaj šta pišem da nešto naučiš, umesto što stalno drkaš i dođeš na forum kada se umoriš.RayMabus wrote:U čemu je problem Đango ?
A sad odjebi
Da to je ustaška ideologija no ustaše su nastale kao otpor srpskoj hegemoniji a ne da budu marionete nacista i njihove ideologije šta oštro osuđujemo.
Opet ću te pitat : U čemu je problem ?
2014-04-11
Kamon bejbe, lajt maj fajr.Maggie19 wrote:onda nista ni od vatre? 8-))dzango wrote:Uff.. Nema dima, ako ne računamo ovaj od moje cigare.Maggie19 wrote:dima?dzango wrote:Ima, ima.Maggie19 wrote:
vidim da ti se od prevelike ljubavi pocelo pricinjat svasta tamo i di ga nema ;-P
Cetnika?
;-D
Megi i meni je super.Leviathan2 wrote:dobro je vama, dobro
vama je super
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ustase su kurac na biciklu,RayMabus wrote:Jesi li shvatija šta san ti reka ?dzango wrote:Duvaj ga opeglani. Ko dolazi u Hrvatsku?RayMabus wrote:Ne , čitaj ti mene :: ako ti se nesviđa Hos nemoj dolazit u Hrvatsku.dzango wrote:Koji problem. Čitaj šta pišem da nešto naučiš, umesto što stalno drkaš i dođeš na forum kada se umoriš.RayMabus wrote:U čemu je problem Đango ?
A sad odjebi
Da to je ustaška ideologija no ustaše su nastale kao otpor srpskoj hegemoniji a ne da budu marionete nacista i njihove ideologije šta oštro osuđujemo.
Opet ću te pitat : U čemu je problem ?
a inace su to pavelicevi supci pokupili od ustanika iz istocne hercegovine
vama je super
Pa jesmo. Šta sad ?
2014-04-11
neka nekadzango wrote:Megi i meni je super.Leviathan2 wrote:dobro je vama, dobro
vama je super
vama je super
Pa jesmo. Šta sad ?
Naporan čovik , misli da su ustaše nastale 10.4.1941 godine.Leviathan2 wrote:ma django sere ko trudna fokaRayMabus wrote:To samo Đango forsira da nam objasni da smo mi svi ustaše.Leviathan2 wrote:dobro je vama, dobro
vama je super
Pa jesmo. Šta sad ?
2014-04-11
Osnovana prije četiri dana HOS Baranja
https://www.dalmacijadanas.hr/osnovana-udruga-dragovoljaca-hrvatskih-obrambenih-snaga-hos-baranja
Saš.fino vratit svaki metar s onu stranu Dunava pošto vidim da vam se nevraća pa ćemo na sud.
https://www.dalmacijadanas.hr/osnovana-udruga-dragovoljaca-hrvatskih-obrambenih-snaga-hos-baranja
Saš.fino vratit svaki metar s onu stranu Dunava pošto vidim da vam se nevraća pa ćemo na sud.
2014-04-11
2014-04-11
ja pisem slikovite opise, a on uziva ;-))Leviathan2 wrote:neka nekadzango wrote:Megi i meni je super.Leviathan2 wrote:dobro je vama, dobro
vama je super
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Nedićeva Srbija i NDH nisu isto
» Kolinda: Nisam čula skandiranje "Za dom spremni"!
» KOLINDA REAGIRALA NA PETICIJU da se pozdrav ‘ZA DOM SPREMNI’ uvede u službenu vojnu uporabu
» "Ni čelnici Srbije nisu dočekani kao Kolinda"
» Luki (citaj Putin) prijeti Sulji:'Dokle Srbija misli sjediti na tri stolca.Vlast i narod nisu isto.'
» Kolinda: Nisam čula skandiranje "Za dom spremni"!
» KOLINDA REAGIRALA NA PETICIJU da se pozdrav ‘ZA DOM SPREMNI’ uvede u službenu vojnu uporabu
» "Ni čelnici Srbije nisu dočekani kao Kolinda"
» Luki (citaj Putin) prijeti Sulji:'Dokle Srbija misli sjediti na tri stolca.Vlast i narod nisu isto.'
Page 4 of 11