Srpska zastava u Dinamovoj svlacionici
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Srpska zastava u Dinamovoj svlacionici
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3209685/da-ne-poverujes-srpska-trobojka-se-vijori-u-svlacionici-dinama-iz-zagreba
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Re: Srpska zastava u Dinamovoj svlacionici
Multikulturalnost
Pripremaju vas na uvoz sto tisuća Bosanaca i Srba godišnje
Nema tko radit
Pripremaju vas na uvoz sto tisuća Bosanaca i Srba godišnje
Nema tko radit
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
..pokraj zastavice kosova ..no korektan potez kluba...cestitke na pobjedi
2015-09-08
Kolika je kvota uvoza radnika s Balkana ove godine ? 65 tisuća. Dobro je.vuksadinare wrote:..pokraj zastavice kosova ..no korektan potez kluba...cestitke na pobjedi
2014-04-11
ray rivali su nam..i nemoj se prizemno spustati...treba im cestitati sad imali ove i one..njihova stvar..placaju ih i to je to...kod nas je pola svlacionice čamuge...mogao bi komotno objesiti zastavice par africkih drzava...i sto sad..profesionalci su...RayMabus wrote:Kolika je kvota uvoza radnika s Balkana ove godine ? 65 tisuća. Dobro je.vuksadinare wrote:..pokraj zastavice kosova ..no korektan potez kluba...cestitke na pobjedi
2015-09-08
cestitka za pobedu
posteno,
nisam mirisao dinamo,
bio sam naklonjen hajduku
ako bih danas morao da glasam
to je rijeka !
posteno,
nisam mirisao dinamo,
to je rijeka !
Guest- Guest
Evo im mog odgovora na tu politiku
2014-04-11
igrac je igrac..ako posteno odrađuje posao ili igra i za to je placen sve pet...pizzon wrote:cestitka za pobedu
posteno,
nisam mirisao dinamo,
to je rijeka !
2015-09-08
Tako je počelo i u Francuskoj pa im danas samo crnci igraju , u startu to treba rješit. Da se guba neproširi.vuksadinare wrote:ray rivali su nam..i nemoj se prizemno spustati...treba im cestitati sad imali ove i one..njihova stvar..placaju ih i to je to...kod nas je pola svlacionice čamuge...mogao bi komotno objesiti zastavice par africkih drzava...i sto sad..profesionalci su...RayMabus wrote:Kolika je kvota uvoza radnika s Balkana ove godine ? 65 tisuća. Dobro je.vuksadinare wrote:..pokraj zastavice kosova ..no korektan potez kluba...cestitke na pobjedi
2014-04-11
Komentiram zastave u svlačionici.vuksadinare wrote:ray rivali su nam..i nemoj se prizemno spustati...treba im cestitati sad imali ove i one..njihova stvar..placaju ih i to je to...kod nas je pola svlacionice čamuge...mogao bi komotno objesiti zastavice par africkih drzava...i sto sad..profesionalci su...RayMabus wrote:Kolika je kvota uvoza radnika s Balkana ove godine ? 65 tisuća. Dobro je.vuksadinare wrote:..pokraj zastavice kosova ..no korektan potez kluba...cestitke na pobjedi
Sramota.
2014-04-11
Seren im se na taj multikulturalizam koji promoviraju.
Čekam idući islamistički napad u zapadnoj Europi.
To i je počelo od nogometa , jedan crnac , drugi crnac , na kraju sve crnci u francuskoj reprezentaciji.
Gubu triba u korjenu sasić.
Čekam idući islamistički napad u zapadnoj Europi.
To i je počelo od nogometa , jedan crnac , drugi crnac , na kraju sve crnci u francuskoj reprezentaciji.
Gubu triba u korjenu sasić.
2014-04-11
Sad će ti fino bit izbori za eu parlament , izbori u istočnoj Njemačkoj , izbori u Emilia Romangia u sjevernoj Italiji.
Aj moj odjebi.
Aj moj odjebi.
2014-04-11
Progutat će sve te zastavice ta uprava Dinama tamo.
Sramota.
Sramota.
2014-04-11
Zadnje vreme došlo. Zar se za to Boban borio?
samo ti brbljaj..zato Dinamo pobjeđuje ..a Hajduk u banani..RayMabus wrote:Tako je počelo i u Francuskoj pa im danas samo crnci igraju , u startu to treba rješit. Da se guba neproširi.vuksadinare wrote:ray rivali su nam..i nemoj se prizemno spustati...treba im cestitati sad imali ove i one..njihova stvar..placaju ih i to je to...kod nas je pola svlacionice čamuge...mogao bi komotno objesiti zastavice par africkih drzava...i sto sad..profesionalci su...RayMabus wrote:Kolika je kvota uvoza radnika s Balkana ove godine ? 65 tisuća. Dobro je.vuksadinare wrote:..pokraj zastavice kosova ..no korektan potez kluba...cestitke na pobjedi
Di na mo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa kad glumi Juventus u Italiji koji dovodi strane igrače.kaya wrote:samo ti brbljaj..zato Dinamo pobjeđuje ..a Hajduk u banani..RayMabus wrote:Tako je počelo i u Francuskoj pa im danas samo crnci igraju , u startu to treba rješit. Da se guba neproširi.vuksadinare wrote:ray rivali su nam..i nemoj se prizemno spustati...treba im cestitati sad imali ove i one..njihova stvar..placaju ih i to je to...kod nas je pola svlacionice čamuge...mogao bi komotno objesiti zastavice par africkih drzava...i sto sad..profesionalci su...RayMabus wrote:Kolika je kvota uvoza radnika s Balkana ove godine ? 65 tisuća. Dobro je.vuksadinare wrote:..pokraj zastavice kosova ..no korektan potez kluba...cestitke na pobjedi
Di na mo
Ko njima jebe mater , ja sam čestitao no ovdje komentiram te zastavice i tu klupsku politiku.
Bratsvo i jedinstvom, šugavi Jugoslaveni.
2014-04-11
bla bla..sve su to dinamovci i u repki..onaj vaš kalinić je odmah kući otišao..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» srpska zastava ispred CERN-a
» Dodik : Naša zastava je zastava Srbije
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» U svlačionici hrvatske reprezentacije i Macron i Kolinda: Čestitke Vatrenima
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Dodik : Naša zastava je zastava Srbije
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» U svlačionici hrvatske reprezentacije i Macron i Kolinda: Čestitke Vatrenima
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
Page 1 of 2