Francuski biskupi kritizirali izmjene zakona
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Francuski biskupi kritizirali izmjene zakona
Cirkus
Vamo ustaški pozdrav aj ok pa pederi se žene i imaju djecu aj ok
A ovi gleda u kukasti križ
Zavarit ću , meni je ovo smišno
Vamo ustaški pozdrav aj ok pa pederi se žene i imaju djecu aj ok
A ovi gleda u kukasti križ
Zavarit ću , meni je ovo smišno
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šalu na stranu , znate da je meni sve geopolitika
Ja zbrojim dva i dva i dobijem ovo
Francuzi će pobit Židove u Francuskoj
Nemaju druge ako žele potirat Arape a žele
Ja zbrojim dva i dva i dobijem ovo
Francuzi će pobit Židove u Francuskoj
Nemaju druge ako žele potirat Arape a žele
2014-04-11
Ima po miljona Židova u Francuskoj , nije ni čudo šta je ljevica tamo jaka i sad se javija oni profesor i Žuti prsluci ga napali a Žuti prsluci su Francuzi , pravi , večina u državi.
Multikulturalnosti , podržavaju Macrona , znači po miljona bogatih kojima Francuska nije matična država
Tu smo znači
Multikulturalnosti , podržavaju Macrona , znači po miljona bogatih kojima Francuska nije matična država
Tu smo znači
2014-04-11
Oni meni seru o pozdravu za dom spremni šta je žnj nebitna tema u životu a vamo u Francuskoj im se sprema linč
Siromašni vs bogati a to je ovih po miljona Židova koji su stali na stranu Macrona i vjerojatno ga doveli na vlast
Teren spreman za holohaust jer je narod nadrkan i prosvjeduje protiv bogate elite
Siromašni vs bogati a to je ovih po miljona Židova koji su stali na stranu Macrona i vjerojatno ga doveli na vlast
Teren spreman za holohaust jer je narod nadrkan i prosvjeduje protiv bogate elite
2014-04-11
U Nostradamusu je opisan treći svjetski rat
Sad znam zašto je Chyren krščanski vođa
I Židovi lete
Sad znam zašto je Chyren krščanski vođa
I Židovi lete
2014-04-11
Dok ova dvojica pošalju ovi poziv Francuska će tonit u govnima
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/590018/istospolni-par-ivo-segota-i-mladen-kozic-tri-zivota-mogla-su-biti-spasenanbspsdp-i-hns-salju-zakon-o-udomiteljstvu-na-ustavni-sud
Prvo će se prominit stanovništvo Marseila kompletno šta se već dešava a onda će počet rat u Francuskoj i to ne bilo kakvi nego doslovno građanska koljačina sa miljon mrtvih najmanje.
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/590018/istospolni-par-ivo-segota-i-mladen-kozic-tri-zivota-mogla-su-biti-spasenanbspsdp-i-hns-salju-zakon-o-udomiteljstvu-na-ustavni-sud
Prvo će se prominit stanovništvo Marseila kompletno šta se već dešava a onda će počet rat u Francuskoj i to ne bilo kakvi nego doslovno građanska koljačina sa miljon mrtvih najmanje.
2014-04-11
newuser wrote:Dobro nema roditelja više, kako sada nazivati baku i djeda?
Praroditelj 1 i praroditelj 2.
Guest- Guest
Zar nije malo upitna ta superiornost kad superironi dopuste da ih se 6 milja odvede ko ovce u klaonicu? Osim ako nije u pitanju žrtva paljenica? A-ha, ček malo, a kaj zapravo na starogrčkom znači ona riječ koja se tu upotrebljava? Pa da, žrtva paljenica, tko bi rekopismejker wrote:Jebiga..cudna je ta navada neukih,nesposobnih da se uvijek obore n one superiorne..
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Ova dva pedera da će se žalit u Strasbourgu radi usvajanja djece a u Strasbourgu isti dan osvanilo na stotine židovskih nadgrobnih ploća sa kukijem
Ovo moji rade ( duhovi ) jer sam ja kad je francuski ambasador u Zagrebu otvoreno financirao gey slikovnicu ovdje rekao da je to otvorena objava rata.
A napad je najbolja obrana.
2014-04-11
1. U seksu nema ništa loše ako se nekrši ničija slobodna volja
2. I djeca imaju pravo na ljudska prava
Reče Bog : naparavit ću zemlju i ljudima dat slobodnu volju no u jedno selo stavit ću čuvara i slobodni su dok njemu nedođu u selo i ugaze na žulj
Francuska ambasada u Hrvatskoj financira gey slikovnice
Objava rata
Pa pa France
Ratujete s Bogom
2. I djeca imaju pravo na ljudska prava
Reče Bog : naparavit ću zemlju i ljudima dat slobodnu volju no u jedno selo stavit ću čuvara i slobodni su dok njemu nedođu u selo i ugaze na žulj
Francuska ambasada u Hrvatskoj financira gey slikovnice
Objava rata
Pa pa France
Ratujete s Bogom
2014-04-11
Koji ce kujac baka i djed prosperitetnome drustvu. To ce se uklonit dizanjem cijena zdravstva i smanjivanjem mirovina na dovoljno da pojedes nesto malo jednom dnevno i krepas u roku od par mjeseci.Speare Shaker wrote:newuser wrote:Dobro nema roditelja više, kako sada nazivati baku i djeda?
Praroditelj 1 i praroditelj 2.
omni-
2014-04-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SDP-ova deklaracija o neprihvatanju Schmidtovog prijedloga izmjena Izbornog zakona, traže izmjene izbornog zakona u Hrvatskoj
» Izmjene obiteljskog zakona
» Schmidt nameće izmjene Izbornog zakona?!
» SDP BiH traži izmjene izbornog zakona u Hrvatskoj
» Čović: Izmjene Izbornog zakona uvjet za formiranje vlasti
» Izmjene obiteljskog zakona
» Schmidt nameće izmjene Izbornog zakona?!
» SDP BiH traži izmjene izbornog zakona u Hrvatskoj
» Čović: Izmjene Izbornog zakona uvjet za formiranje vlasti
Page 3 of 3