Ovako zvuči staroslavenski jezik kojim su govorili svi Slaveni prije više od 1000 godina
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ovako zvuči staroslavenski jezik kojim su govorili svi Slaveni prije više od 1000 godina
sumnjam, naglasak je ocajan kod ove na snimku,bepobavulin wrote:pročitaj moj post. moja prabaka je tako govorila.Leviathan2 wrote:jbte, ni blizu da se tako govorilo
kad govori imas osjecaj da je google prevodilac :)
Re: Ovako zvuči staroslavenski jezik kojim su govorili svi Slaveni prije više od 1000 godina
moja prabaka je govorila tečno, ovo na snimku baca na francuski naglasak. al moja prabaka je pričala isti taj jezik sa original naglaskom kakvim se tad pričalo.Leviathan2 wrote:sumnjam, naglasak je ocajan kod ove na snimku,bepobavulin wrote:pročitaj moj post. moja prabaka je tako govorila.Leviathan2 wrote:jbte, ni blizu da se tako govorilo
Guest- Guest
mi jos uvijek pricamo, meni je ovo pateticno slusat kao bosance koji pokusavaju pricat zagorski na primjerbepobavulin wrote:moja prabaka je govorila tečno, ovo na snimku baca na francuski naglasak. al moja prabaka je pričala isti taj jezik sa original naglaskom kakvim se tad pričalo.Leviathan2 wrote:sumnjam, naglasak je ocajan kod ove na snimku,bepobavulin wrote:pročitaj moj post. moja prabaka je tako govorila.Leviathan2 wrote:jbte, ni blizu da se tako govorilo
Ko translator kad priča hrvatski.Leviathan2 wrote:mi jos uvijek pricamo, meni je ovo pateticno slusat kao bosance koji pokusavaju pricat zagorski na primjerbepobavulin wrote:moja prabaka je govorila tečno, ovo na snimku baca na francuski naglasak. al moja prabaka je pričala isti taj jezik sa original naglaskom kakvim se tad pričalo.Leviathan2 wrote:sumnjam, naglasak je ocajan kod ove na snimku,bepobavulin wrote:pročitaj moj post. moja prabaka je tako govorila.Leviathan2 wrote:jbte, ni blizu da se tako govorilo
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kina je prije 500 godina uništila svoju golemu flotu jer se bojala slobodne trgovine. Zvuči poznato?
» ''Ova država sve više zvuči kao iz vica: ministar uprave 11 godina nije upisao kuću u katastar ''
» Za Hrvate, srpski jezik je "veseo" i "rustikalan": A kako nama zvuči hrvatski?
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» ovako se kod nas kralo prije 20 godin
» ''Ova država sve više zvuči kao iz vica: ministar uprave 11 godina nije upisao kuću u katastar ''
» Za Hrvate, srpski jezik je "veseo" i "rustikalan": A kako nama zvuči hrvatski?
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» ovako se kod nas kralo prije 20 godin
Page 2 of 2