Imotski uveo nove poticaje : prva beba 10 , druga 20 , treća 50 tisuća kuna
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Imotski uveo nove poticaje : prva beba 10 , druga 20 , treća 50 tisuća kuna
Nek pada natalitet i ljudi iseljavaju , ja ću ti te prisilit da i u Kaštelima ovo uvedeš uskoro.....inaće pajdo cici krep svi.
Oćeš matrijahalnu imperiju ? Pa evo ti je : društvo finacira djecu a ne muž i otac istih.
Sad ćeš platit , ima da ti gaće donje skinen sa tebe.
Oćeš matrijahalnu imperiju ? Pa evo ti je : društvo finacira djecu a ne muž i otac istih.
Sad ćeš platit , ima da ti gaće donje skinen sa tebe.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A naučit ću ja vas pameti nebrinite se vi ništa. Vi ćete mene zajebavat ?
2014-04-11
koji su ovi asevi iz imotskog. HDZ tamo na vlasti(zadnje izbore je dobio na račun buseva iz hercegovine) su uništili u 20godina više imotsku krajinu nego turci, komunisti i srbi zajedno.
i sada će tamo davati poticaje lol. pa tko je normalan da donese dite u toj vukojebini
i sada će tamo davati poticaje lol. pa tko je normalan da donese dite u toj vukojebini
a što ti debili misle da će ta plaćena djeca kad odrastu ostati ovdje i raditi za njih i njihove benificije i penzije?Ako to misle onda su debili na kvadrat.
vili40-
2015-08-02
Nije to nego im je iselilo cilo zaleđe Dalmacije , neće ostat nitko ako neulupaju sve pare u natalitet.vili40 wrote:a što ti debili misle da će ta plaćena djeca kad odrastu ostati ovdje i raditi za njih i njihove benificije i penzije?Ako to misle onda su debili na kvadrat.
1:0 za mene.
Jednim potezom okinija i biroiraciju i kapitalizam i matrijaharnu imperiju.
Biroiraciju jer san im uzeja pare , kapitalistu jer sam mu uzea ženu roba koja je sad na porodiljnom i matrijah jer su feminstikinje na aparatima.
2014-04-11
to i kažem da sad ti kvadratni debili mogu ulupavat para kolko hoće ali im je kasno jer će ulupati u prazno.To će jedino dobro doći za nove naraštaje uhljeba samo se pitam tko će za svu tu svakim danom sve većom brojkom državnih neradnika raditi???Matematika je prirodna znanost a ovo što se događa kod nas nema veze sa prirodom jedino ako je priroda toliko glupa,nasilna i proždrljiva.U tom će slučaju početi pljačkati i jesti sami sebe.RayMabus wrote:Nije to nego im je iselilo cilo zaleđe Dalmacije , neće ostat nitko ako neulupaju sve pare u natalitet.vili40 wrote:a što ti debili misle da će ta plaćena djeca kad odrastu ostati ovdje i raditi za njih i njihove benificije i penzije?Ako to misle onda su debili na kvadrat.
1:0 za mene.
Jednim potezom okinija i biroiraciju i kapitalizam i matrijaharnu imperiju.
Biroiraciju jer san im uzeja pare , kapitalistu jer sam mu uzea ženu roba koja je sad na porodiljnom i matrijah jer su feminstikinje na aparatima.
vili40-
2015-08-02
ovo sto imotski radi sada..sinj je to napravio prije 5,6 gdoina i zato im je sada natalitet u plusu..plus sto su privukli investicije,napravili su brdo sadrzaja za ljude...imotski je druga prica...previse su se oslonili na njemacke mirovine...previse su se oslonili na jaki imotski lobi u zagrebu..koji je uzgred kurac ucinio za imotski...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
odi danas u sinj i imotski sinj je puno vise puniji nego imotski..narocito sa mladjim ljudima...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
@Maggie19...kreni ispočetka
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Državna agencija kojoj je svrha da kontrolira poticaje sad će platiti milijun kuna da im netko - kontrolira poticaje
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Orban uveo poticaje za sklapanje brakova i rađanje , evo kakvi su rezultati
» Rođena prva beba koja ima tri biološka roditelja
» Srbija prva u Evropi, treća u svetu i još nam stiže 11 miliona vakcina
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Orban uveo poticaje za sklapanje brakova i rađanje , evo kakvi su rezultati
» Rođena prva beba koja ima tri biološka roditelja
» Srbija prva u Evropi, treća u svetu i još nam stiže 11 miliona vakcina
Page 2 of 2