Mrak sve mracnija!Sama sebe prijavila u komisiju.Zaradila 40 000 kuna i nije prijavila to u imovinskoj kartici
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Mrak sve mracnija!Sama sebe prijavila u komisiju.Zaradila 40 000 kuna i nije prijavila to u imovinskoj kartici
Enivej,stanovnistvo Zupanje je uz to sto je spalo na cca 5000 dooša,jako pitomo i mirno,i ovakve Kozojepske akrobacije nikome ne trebaju..mora mdici na noge one moje pemziće iz specijalne,nek pripomognu u slobodnovrijeme(a to je non-stop) ovim temeljnim,koliko ih znam,ziva su k atastrofa..
Guest- Guest
Re: Mrak sve mracnija!Sama sebe prijavila u komisiju.Zaradila 40 000 kuna i nije prijavila to u imovinskoj kartici
Eto pa sad glasajte za liberale jer će vam oni natrpat ove
https://www.klix.ba/vijesti/bih/medju-migrantima-u-bihacu-i-sarajevu-otkriveno-pet-terorista/190219048
https://www.klix.ba/vijesti/bih/medju-migrantima-u-bihacu-i-sarajevu-otkriveno-pet-terorista/190219048
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''RUPA U IMOVINSKOJ KARTICI GLAVNI DRŽAVNI INSPEKTOR ULOVLJEN U KRŠENJU ZAKONA! Zatajio je stotine kvadrata skupe kuće s okućnicom u Malinskoj''
» Škare-Ožbolt: Onima s nižim mirovinama ću dati svaki mjesec po 500 kuna na kartici
» Policija na nadzornim kamerama zaradila 83 milijuna kuna, a postavljat će ih još
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» Ima upisano 279 nekretnina na kartici i 900 000 eura stednje on je Nacelnik malog mjesta problem je sto nije hdzovac vec pogodite?..sdp-ovac
» Škare-Ožbolt: Onima s nižim mirovinama ću dati svaki mjesec po 500 kuna na kartici
» Policija na nadzornim kamerama zaradila 83 milijuna kuna, a postavljat će ih još
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» Ima upisano 279 nekretnina na kartici i 900 000 eura stednje on je Nacelnik malog mjesta problem je sto nije hdzovac vec pogodite?..sdp-ovac
Page 2 of 2