Prokleta je ova nedelja!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Prokleta je ova nedelja!
Kakva tragedija! Zbogom legendo najveća, tvojom pogibijom nestao je deo mene.
Nema ni godinu dana otkako je otišao Sinan, a sada tebe ispraćamo.
Guest- Guest
Re: Prokleta je ova nedelja!
End wrote:koga boli k za toga cajkaša gluperdo
Mene, a sada se vrati u svoju septičku jamu i ugušinse od smrada-bog ti mater jebo cigansku.
Guest- Guest
Inače ne slusan ovakvu glazbu, al ovo je stvarno čudo od pisme!kingkong7 wrote:
<3
Bog mu da pokoj...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Inače ne slusan ovakvu glazbu, al ovo je stvarno čudo od pisme!kingkong7 wrote:
<3
Bog mu da pokoj...
;)
stare narodne pjesme stvarane su emocijom. najdraži mi je toma zdravković, boem koji je život dao kafanama i ženama.
Guest- Guest
Tek sada citam i nevirujem. RIP LEGENDO.
Jednostavno nevirujem. Zbog ovog covjeka sam 2 puta bio lijeceni alkos. I sada ponekad sebi pustim dva galeba bila ili Nocas mi se stobom spava
Jednostavno nevirujem. Zbog ovog covjeka sam 2 puta bio lijeceni alkos. I sada ponekad sebi pustim dva galeba bila ili Nocas mi se stobom spava
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
NeponovljivoSerbia Strong wrote:
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Žao mi čovjeka što je nesretno nastradao, ali meni je ta njegova glazba koju tu lijepite bezveze. Morao bi biti dobrano pijan da si to pustim, a i tada teško. Veća legenda je Mladen Grdović kojeg za sad Bog čuva u prometu.
Mladen je daleko veci od sabana. I ja kad sam bio u teskom KO sam slusa cigana i sabca . Ali zao ti covikaRoland Deschain wrote:Žao mi čovjeka što je nesretno nastradao, ali meni je ta njegova glazba koju tu lijepite bezveze. Morao bi biti dobrano pijan da si to pustim, a i tada teško. Veća legenda je Mladen Grdović kojeg za sad Bog čuva u prometu.
2015-09-13
Naravno, šabanova muzika se ne sluša na suvo. Osim par pesama koje su zaista remek dela...
Guest- Guest
Ova mi je jedna od najjačihSerbia Strong wrote:
Pa ka’e
skripar-
2015-08-09
grdović, meni je npr miroslav škoro daleko bolji od grdovića. grdović je tek običan zabavljač za puk, festivalac i sezonac, sve je to bevanda kod njega.
Guest- Guest
Similar topics
» sveta nedelja napravila 2 fontane i najveci spomenik domovini
» Prokleta zemlja
» Plenkovićeva prokleta avlija!
» Diego
» REVOLUCIJA! ZBOGOM PROTEZAMA: Otkriveno kako vam za samo 9 nedelja mogu narasti novi zubi! (FOTO) (GIF)
» Prokleta zemlja
» Plenkovićeva prokleta avlija!
» Diego
» REVOLUCIJA! ZBOGOM PROTEZAMA: Otkriveno kako vam za samo 9 nedelja mogu narasti novi zubi! (FOTO) (GIF)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1