Tito je bio agent Vatikana,saradjivao sa ustasama,lecio se u Ljubljani
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Tito je bio agent Vatikana,saradjivao sa ustasama,lecio se u Ljubljani
vuksadinare wrote:...meni vise pada na pamet..ova druga solucija nego ova iz drvara...vjerojatno ej stara tiletu mozda intimno otkrila tko je njegov pravi otac..dala njegovu adresu...i ono jedno vrijeme sto je proveo u austriji ako mu je otac bio ziv,vjerojatno je bio imucan,plemenitaskog kova platio tiletu tajno skolovanje,poducio ga tom nekom plemickom drzanju sto mu vjerojatno nije bilo tesko s obzirom da krv nije voda...mislim da je ta opcija izglednija..a druga stvar pricalo se da je tile bio povlasteniji do drugih vojnika u AU vojsci..opet tu vjerojatno dolazimo d aje mozebitno njegov pravi otac austrijanac...koji ej tajio da iam vanbracnog sina a zauzvrat mu je ovaj cinio usluge..
cuj sve je moguce..no treba podrobno prokopati one trenutke ,kad je bilo bumbanje drvara..jel zginuo tamo,ili nije..mada i ovo tvoje ima jebene logike..cak i vise..
zagorke su bile i ostale prilicno poprcljive samozatajne ženice...
Guest- Guest
zene tog doba..narocito iz zagorja,međimurja,prigorja,gorskog kotara su isle u nadnicarenej u sloveniju pa cak potegnule i do austrije..od kumrovca do austrije imas dva sata voznje autom..a kocijom ili vlakom kojih par sati duze...njihova familija ej bila jedna od najsiromasnijih u kumrovcu pa je mater morala ici na rintanje pa donjela lovu koju je stari pola zapijo u seoskoj krcmi..pa opet na rintanje..i jbg..kakav zgodan bogatas se upucavao a zena valjda nije isla na jedan dan u nadnicarenej to se znalo protegnuti i na mjesec,dva..da se zaradi nesto..a plemenitasi ko pleminitasi mufa nikad dosta a najcesce zrtve su bile sluskinje,nadnicarke koje su cesto morale i dati pičok ako su zeljele zadrzati posao...ja osobno ne vjerujem da je tile u oriđiđiju zagorec po ocu...previse je tu bilo finog drzanja..a da ga jebes ja jos nisam cul nekog zagorca za klavirom..tamburica,bajs,harmonika ok... ..a nit je kog vidio da se tile uhvatio tamburice ili harmonike ili bajsa koji su bili neka vrst znamneja za zagorce...bili i ostalipismejker wrote:vuksadinare wrote:...meni vise pada na pamet..ova druga solucija nego ova iz drvara...vjerojatno ej stara tiletu mozda intimno otkrila tko je njegov pravi otac..dala njegovu adresu...i ono jedno vrijeme sto je proveo u austriji ako mu je otac bio ziv,vjerojatno je bio imucan,plemenitaskog kova platio tiletu tajno skolovanje,poducio ga tom nekom plemickom drzanju sto mu vjerojatno nije bilo tesko s obzirom da krv nije voda...mislim da je ta opcija izglednija..a druga stvar pricalo se da je tile bio povlasteniji do drugih vojnika u AU vojsci..opet tu vjerojatno dolazimo d aje mozebitno njegov pravi otac austrijanac...koji ej tajio da iam vanbracnog sina a zauzvrat mu je ovaj cinio usluge..
cuj sve je moguce..no treba podrobno prokopati one trenutke ,kad je bilo bumbanje drvara..jel zginuo tamo,ili nije..mada i ovo tvoje ima jebene logike..cak i vise..
zagorke su bile i ostale prilicno poprcljive samozatajne ženice...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
valja nesh pojesti..ajte zdrov..
Guest- Guest
Hoćeš reći da Vojvodina, Sandžak i Kosmet nisu bili u sastavu Srbije nakon rata?Ringo10 wrote:Ovdje je Pizon u pravu, lupetas gluposti.Regoč wrote:Ja sam normalan, ali vaše velikodržavlje nije.pizzon wrote:da li si ti normalanRegoč wrote:Vi Srbi kojima je daroval Vojvodinu, Sandžak i Kosmet te vas postavil za gospodare u svakoj republici osim Slovenije.pizzon wrote:
normalno,mi srbi
mi, kojima je unistio tekovine predaka.
nece valjda ustase, balije i balisti
kojima je na kostima srba poklanjao
teritorije i ustavna prava.
od srbe je zahtevao oprost i zaborab
a vama namigivao.
u srbiji je sjebo liberale da bi namako
boljsevike, dok je hrvatima fingirao
potiskivanje nacionalista. tu savku nam je dovodio i prikazivao ko hrvatsku kraljicu, da joj se budale klanjaju.
kosovo je srbija od 7/ 8 veka
vojvidina je srbija od 1918
sam pojam srpska vojbodina
javno datira od 19 veka.
sandzak mi je isto sto i ulan-bator.
nazalost.
Hrvatska (Sriem) i mađarska (Bačka i Banat).pismejker wrote:vojvodina je Madjarska..oteto-prokleto..
Ovo oko Tita su legende, a rješenje jveć spomenuto: analiza DNK. I, Pise, ne trjeba uzimati bris Saški, iako te posve razumijem, bris trjeba uzeti otcu, majci, braći i sestrama.
Tito ne navijsl za goricki Radnikvuksadinare wrote:nekako realno i logicno je bilo da tito navija za dinamo..elem je zagorec...elem je u mladosti dobar dio zivota u zagrebu proveo kada ej građanski harao...nekako mi ej enspojivo tito sa hajdukom a pogotovo sa zvezdom i partizanom..kakav bi kurslus da je rekao javno da za dinamo navija bio bi ustasa na kvadrat onda
AjdeRegoč wrote:Ovo oko Tita su legende, a rješenje jveć spomenuto: analiza DNK. I, Pise, ne trjeba uzimati bris Saški, iako te posve razumijem, bris trjeba uzeti otcu, majci, braći i sestrama.
Genijalno .
Ksko se sjetiš samo?
Vidi se da visis na forumu cijrli dan
Briši samo REGOC
Briiisiii
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Agent papa Franjo konačno otpočeo misiju islamiziranja i uništavanja Vatikana
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Kaos u Ljubljani
» Advent v Ljubljani, 2016.
» U Ljubljani za vikend godišnji susret Trilaterale, organizacije svjetskih moćnika
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Kaos u Ljubljani
» Advent v Ljubljani, 2016.
» U Ljubljani za vikend godišnji susret Trilaterale, organizacije svjetskih moćnika
Page 4 of 4