A
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: A
Ja bih glaso za Sataraš..podsjeca me na one kuffarice u komjunistickim kombinatima jos prije rata..znale su privatno,kad ih platis jako dobre gulaše i čobance skuffati..mlac..!!!
Guest- Guest
Sora wrote:Milanović
Svjetlosnu godinu ispred svih
Jebeno sto je i ispred glasaca
Ti bokca em glupo em trulo em zbunjeno
Hrvatsko glasačko tijelo
on je vec imao prigodu te pokazao da nema hrabrosti ne zna ne moze , ne nuzno tim redom
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ti si gladus i gladna ušpismejker wrote:Ja bih glaso za Sataraš..podsjeca me na one kuffarice u komjunistickim kombinatima jos prije rata..znale su privatno,kad ih platis jako dobre gulaše i čobance skuffati..mlac..!!!
Gladni nisu nasi biraci
Samo siti i debeli
soro on je lijeni i pokvareni idiot. Svatko ko pošalje specijalce na svoje invalide je idiot, svatko ko kaže da je država koju vodi slučajna je idiot,.... a milanović je tu viceprvak odmah iza mesićaSora wrote:To nije politicka analiza sto se napise i par rijecitre wrote:soro tvoja politička analiza je pandam vukovoj sposobnosti pogađanja rezultata kad je Hrvatska repka u pitanju :)Sora wrote:Milanović
Hrvatsko glasačko tijelo
Ali i ti dobro znas da je Milanovic politicarska velicina
Osobito u ovoj VUKOJEBINI
etoc na..samo pokorni i ponizni bozji gurman.,.Sora wrote:Ti si gladus i gladna ušpismejker wrote:Ja bih glaso za Sataraš..podsjeca me na one kuffarice u komjunistickim kombinatima jos prije rata..znale su privatno,kad ih platis jako dobre gulaše i čobance skuffati..mlac..!!!
Gladni nisu nasi biraci
Samo siti i debeli
Guest- Guest
Bas nasuprotdebotoijusto wrote:Sora wrote:Milanović
Hrvatsko glasačko tijelo
on je vec imao prigodu te pokazao da nema hrabrosti ne zna ne moze , ne nuzno tim redom
Jedini od SVIH HRBATSKIH POLITICARA KOJE POKUSAO IZRECI NEKU PARADIGMU POMIRENJA
kad je spomrnuo da mu je djed bio ustasa il stric , necshecam se
Tu je popušio ..
A nije trebalo
Bas je tu dao ključni moment u nasoj politici i povijesnu karakteristiku ovog naroda
No. Kaznilo ga
Glupo biračko tijelo iza kpjeg stoje popovi
Nemas vezetre wrote:soro on je lijeni i pokvareni idiot. Svatko ko pošalje specijalce na svoje invalide je idiot, svatko ko kaže da je država koju vodi slučajna je idiot,.... a milanović je tu viceprvak odmah iza mesićaSora wrote:To nije politicka analiza sto se napise i par rijecitre wrote:soro tvoja politička analiza je pandam vukovoj sposobnosti pogađanja rezultata kad je Hrvatska repka u pitanju :)Sora wrote:Milanović
Hrvatsko glasačko tijelo
Zagreb je trpio ono sto ne bi NITI JEDAN GRAD U SVIJETU L
TEROR SATORASA OKO GIDINU DANA
nikakvi specijalci tu nisu bitni
A njemu su dolazili prijetiti pod prozor oni iz satira
Sramota
eto pokušala si i nisi uspjela da ne opališ glupost, kakav teror led te hebo??? koga su to branitelji i invalidi terorizirali? Ko to nije smio na posao, koga su linčovali, kojeg policajca su povrjedili, političara, civila... ti si zapela u nekom drugom vremenu kada je izražavanje mišljenja i nezadovoljstva bilo kažnjavano robijom. Da je netko u tvojoj ljubljenoj šugoslaviji rekao za partizane da su teroristi taj jutra ne bi dočekao a ti ovakve kvalikvikacije radiš bez ikakvih sankcija ili posljedica što je samo odraz tvog konfuznog i krajnje givnarskog načina razmišljanja.Sora wrote:Nemas vezetre wrote:soro on je lijeni i pokvareni idiot. Svatko ko pošalje specijalce na svoje invalide je idiot, svatko ko kaže da je država koju vodi slučajna je idiot,.... a milanović je tu viceprvak odmah iza mesićaSora wrote:To nije politicka analiza sto se napise i par rijecitre wrote:soro tvoja politička analiza je pandam vukovoj sposobnosti pogađanja rezultata kad je Hrvatska repka u pitanju :)Sora wrote:Milanović
Hrvatsko glasačko tijelo
Zagreb je trpio ono sto ne bi NITI JEDAN GRAD U SVIJETU L
TEROR SATORASA OKO GIDINU DANA
nikakvi specijalci tu nisu bitni
A njemu su dolazili prijetiti pod prozor oni iz satira
Sramota
jedno je sto prica a jedno je inteligencija, nije pernar glup kako sam sebe prikazujetre wrote:cijenimo samo što pernar baljezga takve gluposti da ti se smuči čim otvori usta. Da mi je neko riknio od gripe sad bi budaletinu pernara tužio za to i maznio debelu lovu, ista stvar je u svemu što ova budaletina priča. Pazi ne hvalim niti amnestiram ikoga ali ovaj je retard par exellanceLeviathan2 wrote:jebga, kad desnicari ne cijene suverenitetThe Republic of Dream wrote:Pernar je protiv nato i eu kud ces bolje
nije ni on bezgresan al vjeruj da bi u hrpu stvari bio daleko vise za hrvatsku i tvrdji od ovih nazovi domoljuba u saboru
mutna je to voda, politika, nebi pernar dosao do toga gdje je sad da je glup koliko ljudi misle
jesi vidio puno "pametnije" kako su tiho i neprimjetno nestali sa scene a polagalo se u njih i na njih do zadnje oklade
Da, ako volis prirodan look ridjovke.
ajme, povlačin rečeno...
2014-04-16
pa problem i je što budaletina pernar iskače jer nema preveć pametnih no to i dalje ne pokriva pernara u glupostima koje svakodnevno prosipa. Lik je idiot par exellance ma koliko mu konkurencija bila mala ili velikaLeviathan2 wrote:jedno je sto prica a jedno je inteligencija, nije pernar glup kako sam sebe prikazujetre wrote:cijenimo samo što pernar baljezga takve gluposti da ti se smuči čim otvori usta. Da mi je neko riknio od gripe sad bi budaletinu pernara tužio za to i maznio debelu lovu, ista stvar je u svemu što ova budaletina priča. Pazi ne hvalim niti amnestiram ikoga ali ovaj je retard par exellanceLeviathan2 wrote:jebga, kad desnicari ne cijene suverenitetThe Republic of Dream wrote:Pernar je protiv nato i eu kud ces bolje
nije ni on bezgresan al vjeruj da bi u hrpu stvari bio daleko vise za hrvatsku i tvrdji od ovih nazovi domoljuba u saboru
mutna je to voda, politika, nebi pernar dosao do toga gdje je sad da je glup koliko ljudi misle
jesi vidio puno "pametnije" kako su tiho i neprimjetno nestali sa scene a polagalo se u njih i na njih do zadnje oklade
Stereotipni komentar. Mozes ti to bolje, deboto.debotoijusto wrote:cuti se prstohvat zenske zavistiMaggie19 wrote:lipa?aben wrote:kojaje ovo lipa ispod bože petrova?
jo bi na nju
svaka roba ima kupca
ne znam za koga no znam za koga sigurno necu
Zeni se toliko ocito vidi na licu da je zlica od opaka, nije do mene.
A, politicka tezina joj je u upiranju prstom u korupciju i nepotizam nakon sto je sama, preko noci, postala predsjednica odbora za sukob interesa. Sasvim slucajno, naravno.
I jos na temelju funkcije na koju je postavljena, zna se kako, pametuje o postenju i uspjesnosti.
Dok joj je najjaca metoda politickog uspinjanja vrijedjanje Kolinde.
Ma, daj me-nemoj me.
licka mlada .Noor wrote:nisam vidjela..al da pogađam: Dalija?Maggie19 wrote:lipa?aben wrote:kojaje ovo lipa ispod bože petrova?
jo bi na nju
.
:-D
Dovrsi misao ;-)
Speare Shaker wrote:aben wrote:
ajme, povlačin rečeno...
Stvarno, kako ti se moglo omaknuti tako nešto?
a mola je sličica na prvon postu...
nego, ča misliš,
mesić ili pernar?
2014-04-16
Leviathan2 wrote:
nije pernar glup kako sam sebe prikazuje
Istina. Nije baš toliko glup. Još je i puno gluplji.
Guest- Guest
aben wrote:Speare Shaker wrote:aben wrote:
ajme, povlačin rečeno...
Stvarno, kako ti se moglo omaknuti tako nešto?
a mola je sličica na prvon postu...
nego, ča misliš,
mesić ili pernar?
Izdajnik ili klaun? S tim da su obojica netalentirane sitne duše. Težak izbor, zaista.
Pogotovo jer je Mesić više wannabe, a Pernar je više genuine.
Ipak se barem u jednom i dosta razlikuju jer su Mesića Hrvati odabrali zato jer su slušali zapadne medije i diplomate koji su im neprestano nabijali na nos da trebaju izvršiti dekroatizaciju... pardon, detuđmanizaciju Hrvatske, ako želimo u EU, a za Pernara nam savjetuju da nipošto ne smije postati prvim izborom Hrvata ako želimo od EU imati bilo kakve koristi.
Mislim, neće nas Njemačka... pardon, EU, izbaciti sa svog izvoznog tržišta... pardon, članstva u EU, ali će nam ipak smanjiti mogućnosti da kupujemo njihovu robu i da slobodno sudjelujemo na njihovom tržištu rada, a kud ćeš gorih sankcija za Perece... pardon, Hrvate..
Guest- Guest
Maggie19 wrote:Stereotipni komentar. Mozes ti to bolje, deboto.debotoijusto wrote:cuti se prstohvat zenske zavistiMaggie19 wrote:lipa?aben wrote:kojaje ovo lipa ispod bože petrova?
jo bi na nju
svaka roba ima kupca
ne znam za koga no znam za koga sigurno necu
Teško. Stereotipan je po celom telu.
Guest- Guest
Za drugaricu Peović iz RF.
Po nekim anketama puše za vrat i Kolindi.
Po nekim anketama puše za vrat i Kolindi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4