''Slovenska inicijativa Peticiju za Tajanijevu ostavku potpisalo 8000 ljudi, među njima su Mesić, Kučan, J. Kosor i Bernardić''
Page 1 of 1
''Slovenska inicijativa Peticiju za Tajanijevu ostavku potpisalo 8000 ljudi, među njima su Mesić, Kučan, J. Kosor i Bernardić''
http://novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Peticiju-za-Tajanijevu-ostavku-potpisalo-8000-ljudi-medu-njima-su-Mesic-Kucan-J.-Kosor-i-Bernardic
Ljevica nikad nije bila lišena domoljublja...Domoljublje je nešto sasvim normalno ljevičarima...
Ljevica nikad nije bila lišena domoljublja...Domoljublje je nešto sasvim normalno ljevičarima...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Slovenska inicijativa Peticiju za Tajanijevu ostavku potpisalo 8000 ljudi, među njima su Mesić, Kučan, J. Kosor i Bernardić''
ja sam na strani fašizma...
Re: ''Slovenska inicijativa Peticiju za Tajanijevu ostavku potpisalo 8000 ljudi, među njima su Mesić, Kučan, J. Kosor i Bernardić''
Bravo za tebe...AssadNaPodmornici wrote:ja sam na strani fašizma...
red wolf-
2016-02-10
A izdajnik Plenkovic ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ti si sine premijer Hrvatske , imaš rok do eu parlamentarnih izbora da ovo potpišeš jer ako neproglasit ću te izdajnikom šta i jesi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» "Uništavaju Eurosong": Peticiju za ukidanje žirija potpisalo više od 15.000 ljudi
» Musliman pobio deset ljudi u Americi, među njima i momka iz Srbije
» EU tužitelji uhitili 9 ljudi, među njima Miljenko Pivac. Na svinjama pokrali milijune
» '' SKUP UŽIVO: PROSVJED 'SPLIT GORI' Unatoč snažnom vjetru okupilo se više od tisuću ljudi, među njima i neki oporbeni političari''
» Peticiju “Zaustavimo financiranje vrijeđanja Hrvata i RH iz naših džepova!” u par dana potpisalo više od 11 000 građana!
» Musliman pobio deset ljudi u Americi, među njima i momka iz Srbije
» EU tužitelji uhitili 9 ljudi, među njima Miljenko Pivac. Na svinjama pokrali milijune
» '' SKUP UŽIVO: PROSVJED 'SPLIT GORI' Unatoč snažnom vjetru okupilo se više od tisuću ljudi, među njima i neki oporbeni političari''
» Peticiju “Zaustavimo financiranje vrijeđanja Hrvata i RH iz naših džepova!” u par dana potpisalo više od 11 000 građana!
Page 1 of 1