POLJSKA: drugi krug lustracije... prvaju i unučići...
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: POLJSKA: drugi krug lustracije... prvaju i unučići...
Vidim da ni ti nisi imun :D Usput pročitao sam drugi dio posljednjih vremena, naletio kod župnika i vidio je na stolu i eto već mu je vraćamLe Roi Soleil wrote:Za Svetog i Tre-a:
Prikladnog imena: Małgorzata Guzowska
Guest- Guest
tre911 wrote:Vidim da ni ti nisi imun :D Usput pročitao sam drugi dio posljednjih vremena, naletio kod župnika i vidio je na stolu i eto već mu je vraćam
Kako znaš da sam im slao mailove, i pisao da stanu još jače postiti ne bi li struk ovaj dušu spasile.
Kakav je roman, bolji / gori od prvog dijela?
Guest- Guest
Pogodio sam :DLe Roi Soleil wrote:tre911 wrote:Vidim da ni ti nisi imun :D Usput pročitao sam drugi dio posljednjih vremena, naletio kod župnika i vidio je na stolu i eto već mu je vraćam
Kako znaš da sam im slao mailove, i pisao da stanu još jače postiti ne bi li struk ovaj dušu spasile.
Kakav je roman, bolji / gori od prvog dijela?
Roman ovisi o očekivanjima. držao me napetim do kraja a onda sam ipak ostao uskraćen za ono kako sam to sve zamišljao i priželjkivao. Ako želiš mogu ti reći kraj no ako želiš čitati bolje da to zadržim.
Guest- Guest
Vid ga na..I onda kad ti zena bude pokazala prag i spakirala kufere,ja cu biti kriv...kriomice mos gledati...tre911 wrote:Ovakve mi je dr. preporučio 2X dnevnobogomdani wrote:plavojke mi bolje leze...
Guest- Guest
A ne, imam i original recept od doktora tako da sam zaštićen ko lički medo :)))))))))bogomdani wrote:Vid ga na..I onda kad ti zena bude pokazala prag i spakirala kufere,ja cu biti kriv...kriomice mos gledati...tre911 wrote:Ovakve mi je dr. preporučio 2X dnevnobogomdani wrote:plavojke mi bolje leze...
Guest- Guest
ne spasi ti to glavu od Ljubomorne Zenetre911 wrote:A ne, imam i original recept od doktora tako da sam zaštićen ko lički medo :)))))))))bogomdani wrote:Vid ga na..I onda kad ti zena bude pokazala prag i spakirala kufere,ja cu biti kriv...kriomice mos gledati...tre911 wrote:Ovakve mi je dr. preporučio 2X dnevnobogomdani wrote:plavojke mi bolje leze...
Guest- Guest
A jok..vi ste svaki treci Srbin...cisto logika..jasambrend wrote:kaja_333 wrote:Pa reakciji ovog jehudija se zbija vidi da je on samo Židov, nikako unuk komesara
Pa kad bi gledali po ovom forumskom uzorku ispalo bi da je skoro svaki drugi Hrvat zapravo Židov...
Guest- Guest
Ma sve je to sprdnja, dobar sam sa docom pa mogu kako hoću a to i žena zna pa nema problemabogomdani wrote:ne spasi ti to glavu od Ljubomorne Zenetre911 wrote:A ne, imam i original recept od doktora tako da sam zaštićen ko lički medo :)))))))))bogomdani wrote:Vid ga na..I onda kad ti zena bude pokazala prag i spakirala kufere,ja cu biti kriv...kriomice mos gledati...tre911 wrote:Ovakve mi je dr. preporučio 2X dnevnobogomdani wrote:plavojke mi bolje leze...
Guest- Guest
A oke onda...ova cura me podsjeca na onu glumicu..Fajfericu ili kakovec...
Guest- Guest
tre911 wrote:
Roman ovisi o očekivanjima. držao me napetim do kraja a onda sam ipak ostao uskraćen za ono kako sam to sve zamišljao i priželjkivao. Ako želiš mogu ti reći kraj no ako želiš čitati bolje da to zadržim.
Radije nemoj, nije da očekujem išta, ali.. Zanimljivo bi bilo pitati Jastreba za komentar, on se odao misticizmu, doduše i čaranju i gatanju.
Guest- Guest
Prva i Polanski link
Od zadnjih filmova Carnage mi odličan...
Od zadnjih filmova Carnage mi odličan...
Baca grah, kosti, kamenčiće i kljove divljih veprova a da bi to znao protumačiti tu je i stara dobra žiža a kada mu drugi šamani dođu tu je i nargila sa nekoliko cijeviLe Roi Soleil wrote:tre911 wrote:
Radije nemoj, nije da očekujem išta, ali.. Zanimljivo bi bilo pitati Jastreba za komentar, on se odao misticizmu, doduše i čaranju i gatanju.
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» SVEDSKI NOVINAR:Sramota je sto je Hrvatska pustena u EU i 'nas civilizacijski krug'(plus Madjarska,Poljska,Bugarska,Rumunjska)
» Korona: Prodaja alkohola porasla 35%, unučići sve traženiji!
» Budi sretan jastrebe ti..Karamarko i Tepes odustaju od lustracije
» Na meti lustracije: Puhovski, Šeks, Žužul, Jović, Kesovija, Prodanović, Kosor, Bandić....
» Karamarko nakon pobjede: okrećemo se gospodarstvu, ništa od lustracije i borbe protiv komunizma
» Korona: Prodaja alkohola porasla 35%, unučići sve traženiji!
» Budi sretan jastrebe ti..Karamarko i Tepes odustaju od lustracije
» Na meti lustracije: Puhovski, Šeks, Žužul, Jović, Kesovija, Prodanović, Kosor, Bandić....
» Karamarko nakon pobjede: okrećemo se gospodarstvu, ništa od lustracije i borbe protiv komunizma
Page 6 of 6