Policajac upucao muslimana
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Policajac upucao muslimana
nadam se da upucani terorist koji je pokušao teroristički napad, da nije preživio
ja bih pucao puno prije, ali eto.
panduri
islamist
ja bih pucao puno prije, ali eto.
panduri
islamist
Maja sever i ja smo zgrozeni.
Cista mrznja prema drukcijima.
Vidjelo se da mu mujo nece nista, dobar je i umiljat i mrava ne bi zgazio.
Poslusan i kooperativan u svakom smislu.
Dobro, pomalo zvuci kao kad bolesni vlasnici opasnog cukenja govore o svojim zvijerima:)
Cista mrznja prema drukcijima.
Vidjelo se da mu mujo nece nista, dobar je i umiljat i mrava ne bi zgazio.
Poslusan i kooperativan u svakom smislu.
Dobro, pomalo zvuci kao kad bolesni vlasnici opasnog cukenja govore o svojim zvijerima:)
dijagram-
2015-08-09
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
koji točno dio rečenice "baci nož" ovaj nije razumio?
Tko kaze da je tip musliman????? Zasto robovati predrasudama??? Mozda je katolik??? Bilo kako bilo ali dobar tekst danas od kolege Marcela.
2014-04-14
abraham wrote:Tko kaze da je tip musliman????? Zasto robovati predrasudama??? Mozda je katolik??? Bilo kako bilo ali dobar tekst danas od kolege Marcela.
koji?
O Boskarinima https://narod.hr/hrvatska/marcel-holjevac-zasto-bazovica-nije-bleiburg-i-zasto-su-istarski-antifasisti-benevolentni-prema-talijanskom-fasizmu
2014-04-14
gargamel0101 wrote:7-40, 99-8, 99-9
prevedi s policijskog
najjače ako ovaj mujaga preživi, ako je preživio pucanje policajca, (bio je živ dok je ovaj snimao), čeka ga bajbuk.. napad na policajca nožem i kamenom, i možda optužba za teroristički napad. pošto u USA nitko nevoli mujage, ako još dobije nekog republikanskog suca, ide mu 20godina zatvora, i onda deportacija
Kako ga lijepo podera milina gledati.
omni-
2014-04-12
Ismail Hamed se zoveabraham wrote:Tko kaze da je tip musliman????? Zasto robovati predrasudama??? Mozda je katolik??? Bilo kako bilo ali dobar tekst danas od kolege Marcela.
Guest- Guest
Ne mora ni to znaciti da je musliman.bepobavulin wrote:Ismail Hamed se zoveabraham wrote:Tko kaze da je tip musliman????? Zasto robovati predrasudama??? Mozda je katolik??? Bilo kako bilo ali dobar tekst danas od kolege Marcela.
omni-
2014-04-12
Sa snimka se moze zakljuciti iduce. Policajac je europskpg porijekla(bivsi bijelac). Policajac je naoruzan. Policajac galami na neduznog prolaznika. Policajac puca u meso tj torzo sa metar daljine i ne ubija neduznog prolaznika. Zakljuci su. Policajac nema gumenu narukvicu na kojoj pise Hare Krishna, nemoj me ubosti nozem, silovati ili ubiti. Policajac treba na obuku iz rukovanja osobnim naoruzanjem. Policaija treba nabaviti poistolje jaceg kalibra ili upotrebljavati tkz dum-dum metke. Otkuda sada da je neduzni prolaznik koji je u samoobrani potegnuo noz, musliman????
2014-04-14
abraham wrote:Sa snimka se moze zakljuciti iduce. Policajac je europskpg porijekla(bivsi bijelac). Policajac je naoruzan. Policajac galami na neduznog prolaznika. Policajac puca u meso tj torzo sa metar daljine i ne ubija neduznog prolaznika. Zakljuci su. Policajac nema gumenu narukvicu na kojoj pise Hare Krishna, nemoj me ubosti nozem, silovati ili ubiti. Policajac treba na obuku iz rukovanja osobnim naoruzanjem. Policaija treba nabaviti poistolje jaceg kalibra ili upotrebljavati tkz dum-dum metke. Otkuda sada da je neduzni prolaznik koji je u samoobrani potegnuo noz, musliman????
treba amerima poslat švecku policiju.
Preživio,e jebi ga,ništa od djevica.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
[quote="marcellus"]
Nego. Policajke sa gumenom narukvicom na kojoj pise"nemoj me silovati", "Nemoj me ubiti" i sl. Ukoliko ne razumijes jezik i nije napisano na arapskom i pashtu,eee onda nikome nista. Nisi razumio ili niste kao grupa razumjeli. Ostalo su ljucka prava , jelte. Znaci, ne znas jezik i mozes silovati i udarati i otimati jer narodni obicaji iz kulture kojoj pripadas su na prvom mjestu. Kila mozga??????
abraham wrote:Sa snimka se moze zakljuciti iduce. Policajac je europskpg porijekla(bivsi bijelac). Policajac je naoruzan. Policajac galami na neduznog prolaznika. Policajac puca u meso tj torzo sa metar daljine i ne ubija neduznog prolaznika. Zakljuci su. Policajac nema gumenu narukvicu na kojoj pise Hare Krishna, nemoj me ubosti nozem, silovati ili ubiti. Policajac treba na obuku iz rukovanja osobnim naoruzanjem. Policaija treba nabaviti poistolje jaceg kalibra ili upotrebljavati tkz dum-dum metke. Otkuda sada da je neduzni prolaznik koji je u samoobrani potegnuo noz, musliman????
Nego. Policajke sa gumenom narukvicom na kojoj pise"nemoj me silovati", "Nemoj me ubiti" i sl. Ukoliko ne razumijes jezik i nije napisano na arapskom i pashtu,eee onda nikome nista. Nisi razumio ili niste kao grupa razumjeli. Ostalo su ljucka prava , jelte. Znaci, ne znas jezik i mozes silovati i udarati i otimati jer narodni obicaji iz kulture kojoj pripadas su na prvom mjestu. Kila mozga??????
2014-04-14
bepobavulin wrote:
Bepo,to je Kozojeb..
a vish ti kurvinog islamskog sina,dok je primjetio da pandur nece odmah pucati,okurazio se i krenuo da ga ispika nozem...
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ruski diplomat upucao
» Tinejdžer silovao dete, otac mu upucao roditelje
» Trumpov pristaša upucao dvojicu crnih teenagera
» Kotromanovic:Skoro sam upucao Mladica zoljom sa 4,5 metara udaljenosti
» Multikutli news: džihadist upucao policajca u Philadelphiji, gradonačelnik: ovo nema veze s islamom
» Tinejdžer silovao dete, otac mu upucao roditelje
» Trumpov pristaša upucao dvojicu crnih teenagera
» Kotromanovic:Skoro sam upucao Mladica zoljom sa 4,5 metara udaljenosti
» Multikutli news: džihadist upucao policajca u Philadelphiji, gradonačelnik: ovo nema veze s islamom
Page 1 of 2