odlazi mate jure stipe dolazi desimir srboljub i jovan
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: odlazi mate jure stipe dolazi desimir srboljub i jovan
vuksadinare wrote:stvar je navike marcelo...ljudi vole ona jela koja se relativno brzo spreme...nema puno petljanja oko lonaca...zapalis vatru..bacis resetku na zar..okrenes meso dva,tri puta i gotovo...mlad luk,paradajz..kruh..piva ili vino i udrimarcellus wrote:zagreb je isto pun leskovačkih roštilja, uglavnom ih ili drže srbi ili srbi rade kao kuhari, i odlični su - ali problem je što hrvati praktički ne jedu ništa osim pice, roštilja i hamburgera. Sve drugo brzo propadne. balkanski ukus jebiga. Cajke i roštilj
ma ne, roštilj je OK, ali postoje i druge stvari, a te druge stvari nikog ne zanimaju, samo junk food... kako rekoh, hamburger, roštilj i pizza i to je početak i kraj gastro ponude zagreba... sve ostalo je marginalno, nema interesa.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ima.-.ali cijene diktiraju...evo u tkalci imas dosta restaca sa stranom klopom...ali cijene boli glava...za nekakav argentinski biftek moras platiti 180 kuna...a dobuis biftek,kruh...nekakav prilog od dvije zlice...i to je tomarcellus wrote:vuksadinare wrote:stvar je navike marcelo...ljudi vole ona jela koja se relativno brzo spreme...nema puno petljanja oko lonaca...zapalis vatru..bacis resetku na zar..okrenes meso dva,tri puta i gotovo...mlad luk,paradajz..kruh..piva ili vino i udrimarcellus wrote:zagreb je isto pun leskovačkih roštilja, uglavnom ih ili drže srbi ili srbi rade kao kuhari, i odlični su - ali problem je što hrvati praktički ne jedu ništa osim pice, roštilja i hamburgera. Sve drugo brzo propadne. balkanski ukus jebiga. Cajke i roštilj
ma ne, roštilj je OK, ali postoje i druge stvari, a te druge stvari nikog ne zanimaju, samo junk food... kako rekoh, hamburger, roštilj i pizza i to je početak i kraj gastro ponude zagreba... sve ostalo je marginalno, nema interesa.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:vuksadinare wrote:stvar je navike marcelo...ljudi vole ona jela koja se relativno brzo spreme...nema puno petljanja oko lonaca...zapalis vatru..bacis resetku na zar..okrenes meso dva,tri puta i gotovo...mlad luk,paradajz..kruh..piva ili vino i udrimarcellus wrote:zagreb je isto pun leskovačkih roštilja, uglavnom ih ili drže srbi ili srbi rade kao kuhari, i odlični su - ali problem je što hrvati praktički ne jedu ništa osim pice, roštilja i hamburgera. Sve drugo brzo propadne. balkanski ukus jebiga. Cajke i roštilj
pa kaj bumo - strukle i mlinci su za purgere - a njih brat bratu vu zagrebu ak ima 100 hiljada...rest su bosanci i drugi dotepenci - kaj buju oni s vasim gablecom - zemicka i pekmez?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Onda bi bili Turci i ne bi bilo roštilja. Plus bi bili najjače leglo Al-kaide.flumen wrote:sta fali? po meni je to super. Mogli su tako i prije i bez rata.
uvijek sam rekao i ponovit cu - da Srbima nije SPC - vjerovatno bi bili sasvim solidan narod.
sto fali struklama i purici sa mlincima..jedno od najjacih jela..no mi smo tardicionalisti u klopi i ne volimo bas probati druge stvari..ono probas jednom pa ako ti se uz prve bas ne svedi aj bok to vise u moja suta nece...mada en znaci da niej dobro ali jednostavno se moras navici viuse puta ga jestiflumen wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:stvar je navike marcelo...ljudi vole ona jela koja se relativno brzo spreme...nema puno petljanja oko lonaca...zapalis vatru..bacis resetku na zar..okrenes meso dva,tri puta i gotovo...mlad luk,paradajz..kruh..piva ili vino i udrimarcellus wrote:zagreb je isto pun leskovačkih roštilja, uglavnom ih ili drže srbi ili srbi rade kao kuhari, i odlični su - ali problem je što hrvati praktički ne jedu ništa osim pice, roštilja i hamburgera. Sve drugo brzo propadne. balkanski ukus jebiga. Cajke i roštilj
pa kaj bumo - strukle i mlinci su za purgere - a njih brat bratu vu zagrebu ak ima 100 hiljada...rest su bosanci i drugi dotepenci - kaj buju oni s vasim gablecom - zemicka i pekmez?
2015-09-08
znaci budale bile - budale ostale - ja tu ne vidim razlike.dzango wrote:Onda bi bili Turci i ne bi bilo roštilja. Plus bi bili najjače leglo Al-kaide.flumen wrote:sta fali? po meni je to super. Mogli su tako i prije i bez rata.
uvijek sam rekao i ponovit cu - da Srbima nije SPC - vjerovatno bi bili sasvim solidan narod.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
vuksadinare wrote:sto fali struklama i purici sa mlincima..jedno od najjacih jela..no mi smo tardicionalisti u klopi i ne volimo bas probati druge stvari..ono probas jednom pa ako ti se uz prve bas ne svedi aj bok to vise u moja suta nece...mada en znaci da niej dobro ali jednostavno se moras navici viuse puta ga jestiflumen wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:stvar je navike marcelo...ljudi vole ona jela koja se relativno brzo spreme...nema puno petljanja oko lonaca...zapalis vatru..bacis resetku na zar..okrenes meso dva,tri puta i gotovo...mlad luk,paradajz..kruh..piva ili vino i udrimarcellus wrote:zagreb je isto pun leskovačkih roštilja, uglavnom ih ili drže srbi ili srbi rade kao kuhari, i odlični su - ali problem je što hrvati praktički ne jedu ništa osim pice, roštilja i hamburgera. Sve drugo brzo propadne. balkanski ukus jebiga. Cajke i roštilj
ma daj cevapa u lepinji dobro natopljenoj i kapule...pa onda jedna bira...mmmmm
flumen-
2015-08-21
vuksadinare wrote:ima.-.ali cijene diktiraju...evo u tkalci imas dosta restaca sa stranom klopom...ali cijene boli glava...za nekakav argentinski biftek moras platiti 180 kuna...a dobuis biftek,kruh...nekakav prilog od dvije zlice...i to je tomarcellus wrote:vuksadinare wrote:stvar je navike marcelo...ljudi vole ona jela koja se relativno brzo spreme...nema puno petljanja oko lonaca...zapalis vatru..bacis resetku na zar..okrenes meso dva,tri puta i gotovo...mlad luk,paradajz..kruh..piva ili vino i udrimarcellus wrote:zagreb je isto pun leskovačkih roštilja, uglavnom ih ili drže srbi ili srbi rade kao kuhari, i odlični su - ali problem je što hrvati praktički ne jedu ništa osim pice, roštilja i hamburgera. Sve drugo brzo propadne. balkanski ukus jebiga. Cajke i roštilj
ima jeftin i odličan šrilankanski restoran u tkalči, ali tkalča je turistička ulica tamo se ne ide, to su uglavnom restorani za turiste, agava je doduše dobra
to ko ono - ajmo jest Sushi pa poslije na cevape
flumen-
2015-08-21
pa iams ti ovih retsaca ala gablec dosta...narocito u dubravi i na pescenici...koji su jeftini a dobra domaca klopa...najcesce gulasi,odresci.jetrice na zaru...ali jbg ako hoces ne's drugo probati novo..strano...tkalca,gunduliceva stara vlaska..i to je tomarcellus wrote:vuksadinare wrote:ima.-.ali cijene diktiraju...evo u tkalci imas dosta restaca sa stranom klopom...ali cijene boli glava...za nekakav argentinski biftek moras platiti 180 kuna...a dobuis biftek,kruh...nekakav prilog od dvije zlice...i to je tomarcellus wrote:vuksadinare wrote:stvar je navike marcelo...ljudi vole ona jela koja se relativno brzo spreme...nema puno petljanja oko lonaca...zapalis vatru..bacis resetku na zar..okrenes meso dva,tri puta i gotovo...mlad luk,paradajz..kruh..piva ili vino i udrimarcellus wrote:zagreb je isto pun leskovačkih roštilja, uglavnom ih ili drže srbi ili srbi rade kao kuhari, i odlični su - ali problem je što hrvati praktički ne jedu ništa osim pice, roštilja i hamburgera. Sve drugo brzo propadne. balkanski ukus jebiga. Cajke i roštilj
ima jeftin i odličan šrilankanski restoran u tkalči, ali tkalča je turistička ulica tamo se ne ide, to su uglavnom restorani za turiste, agava je doduše dobra
2015-09-08
Ti ne vifiš razliku jer si sisa bio, sisa ostao.flumen wrote:znaci budale bile - budale ostale - ja tu ne vidim razlike.dzango wrote:Onda bi bili Turci i ne bi bilo roštilja. Plus bi bili najjače leglo Al-kaide.flumen wrote:sta fali? po meni je to super. Mogli su tako i prije i bez rata.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
vifiš - kako si ti pametan...a kakav bi tek bio da ti nije Ireneja i SPC?dzango wrote:Ti ne vifiš razliku jer si sisa bio, sisa ostao.flumen wrote:znaci budale bile - budale ostale - ja tu ne vidim razlike.dzango wrote:Onda bi bili Turci i ne bi bilo roštilja. Plus bi bili najjače leglo Al-kaide.flumen wrote:sta fali? po meni je to super. Mogli su tako i prije i bez rata.
flumen-
2015-08-21
Pa tko će radit leskovački roštilj nego ovi iz Leskovca ?
Sve je ok , neka ljudi rade.
Sve je ok , neka ljudi rade.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pusti me Irineja. Patrijarh Pavle i SPC. To već može i potpisujem.flumen wrote:vifiš - kako si ti pametan...a kakav bi tek bio da ti nije Ireneja i SPC?dzango wrote:Ti ne vifiš razliku jer si sisa bio, sisa ostao.flumen wrote:znaci budale bile - budale ostale - ja tu ne vidim razlike.dzango wrote:Onda bi bili Turci i ne bi bilo roštilja. Plus bi bili najjače leglo Al-kaide.flumen wrote:sta fali? po meni je to super. Mogli su tako i prije i bez rata.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Umro Jure Radić
» Junak Jovan Sredojevic
» OBLJETNICE:Jure Francetić,ratnik kojeg su poštovali i partizani!
» Bugarski četnici jure po još jedan mandat
» Jure , borac protiv fašizma.....srpskog
» Junak Jovan Sredojevic
» OBLJETNICE:Jure Francetić,ratnik kojeg su poštovali i partizani!
» Bugarski četnici jure po još jedan mandat
» Jure , borac protiv fašizma.....srpskog
Page 2 of 2