Isli zajedno u osnovnu skolu, on ju je silovao i tako to - bratstvo i jedinstvo
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Isli zajedno u osnovnu skolu, on ju je silovao i tako to - bratstvo i jedinstvo
jasno, u smrdiji može naštimati rezultate kakve poželi i jasno je da sud to ne može uvažiti. Neka baja dođe u RH i tu nek se napravi analiza pa kom obojci kom opanci.Maggie19 wrote:Nisi citao tekst. Rijec je o silovanju, ne o djetetu iz veze/braka. Ne mogu ni ja znat sto bih osjecala da u sebi nosim plod tog mucnog i ponizavajuceg nasilnog cina, a kamoli jedan muskarac.dzango wrote:Dete je dete. Šta je dete krivo i šta možeš drugo osećati prema detetu? Kada se otac odrekne, to mi je razumljivo jer muškarci su stoka. Kada se majka odrekne, tu ozbiljno nešto nije u redu sa njom. Cela priča je muljava do zla boga. Neka urade DNK i ako je otac neka ide 20 godina na robiju. Ako nije, neka ne jede govna i neka nađe nekog drugog za svoje kurvarluke.Maggie19 wrote:kad vi, muskarci, budete mogli radjat, pa se majcinski ostvaris, onda se zapitaj isto.dzango wrote:Meni je čudno što je dala svoje dete na usvajanje. Kakva je to majka jebote?Yehudim wrote:Vikala sam i plakala. Držao mi je ruke i naredio mi da se skinem. U idućem trenutku sam je s mene povukao odjeću. Silovao me. Za to vrijeme iz gaćica su mi ispali novci. Imala sam skrivenih četiri tisuće maraka.
On je uzeo dvije, a dvije mi vratio.
Nudio je i DNK analizu da dokaže kako dijete nije njegovo.
------------------------------------------------
Pošteno i gotovo.
Nego zašto se nije išlo na DNK analizu ?
Ovaj je silovao zbog jebenih 4000 maraka a posle silovanja podelili pare i još odbija DNK?
Ne mogu ja, kao zena, znat kako se osjeca silovana zena i pretpostavit sto bih osjecala prema djetetu rodjenom iz tog (ne)cina, a ti ces znat.
:-0
Prelako osudjujes.
A, ovaj neka dodje na sudjenje i da dnk.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Re: Isli zajedno u osnovnu skolu, on ju je silovao i tako to - bratstvo i jedinstvo
Meni je muž ispa pizdra..jebate,jel ti zena,izvlaci je kako znas i umijes..ne je ostaviti na milost i nemilost..puzaj kilometrima mic po mic,ali je izvuci,jebate levata..
Guest- Guest
ostavio joj je pola novca, tj. pokazao je minimalnu empatiju(obzirom da ju je vec silovao) jer ocito ima ambivalentan odnos prema njoj.dzango wrote:Jesam čitao tekst i zato mi je i muljavo. Ako ju je silovao, kao što kaže, onda je čovek težak psihopata i teško da bi joj dao pola para jer takvi nemaju empatiju za druga ljudska bića. Za njih ostala ljudska bića ne predstavljaju ništa i imaju samo upotrebnu vrednost. Biće da je tek sad nekako isplivalo njeno materinstvo i davanje na usvajanje deteta i da je morala nekako da se pokrije. Simptomačno je i da je ovaj siguran da ništa nije imao sa njom i da ladno nudi svoju DNK što se njoj ne mili.Maggie19 wrote:Nisi citao tekst. Rijec je o silovanju, ne o djetetu iz veze/braka. Ne mogu ni ja znat sto bih osjecala da u sebi nosim plod tog mucnog i ponizavajuceg nasilnog cina, a kamoli jedan muskarac.dzango wrote:Dete je dete. Šta je dete krivo i šta možeš drugo osećati prema detetu? Kada se otac odrekne, to mi je razumljivo jer muškarci su stoka. Kada se majka odrekne, tu ozbiljno nešto nije u redu sa njom. Cela priča je muljava do zla boga. Neka urade DNK i ako je otac neka ide 20 godina na robiju. Ako nije, neka ne jede govna i neka nađe nekog drugog za svoje kurvarluke.Maggie19 wrote:kad vi, muskarci, budete mogli radjat, pa se majcinski ostvaris, onda se zapitaj isto.dzango wrote:
Meni je čudno što je dala svoje dete na usvajanje. Kakva je to majka jebote?
Ovaj je silovao zbog jebenih 4000 maraka a posle silovanja podelili pare i još odbija DNK?
Ne mogu ja, kao zena, znat kako se osjeca silovana zena i pretpostavit sto bih osjecala prema djetetu rodjenom iz tog (ne)cina, a ti ces znat.
Prelako osudjujes.
Dnk test uzet negdje drugdje nije vjerodostojan. Neka da uzorak u zemlji gdje mu se sudi i gdje je silovanje pocinjeno.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
flumen wrote:Yehudim wrote:Veze jedno sa drugim nema...............drži se teme.
------------------------------------------------------
ZAŠTO nisu išli na DNK analizu
PS - vukić bi uzeo sve soldi
pa tema ti je - ono - tko koga i zasto...
u tom kontekstu je i pitanje Filisteja i doseljenih egipatskih robova...
a sto se tice DNK - tko zna? mozda je, a mozda i nije, jel'
ipak je 2 Soma maraka sacuvala...
Filisteji ne postoje već tisuće god.
Izrael ima suverenitet od 3000 god.
1000 god je Hram stajao dok ga zlikovci nisu srušili .....2x
Uostalom kad su tzv Hrvati dobauljali na Balkan ( kao sluge Avara )
----------------------------------------------
I da, poanta je da je sačuvala 2000 Maraka
PS- Vučko bi sve uzeo i još je prikla
ahhh,ne kuzim te kretene koji siluju cure i zene..
potrebno je samo malo sharma i nesh drugih stvari,pa cura sama daje..
potrebno je samo malo sharma i nesh drugih stvari,pa cura sama daje..
Guest- Guest
Palestina je grcki naziv za zemlju Filisteja.Yehudim wrote:flumen wrote:Yehudim wrote:
- tebi je glavno da si protiv Hrvata. Nema veze sto brljavis, zar ne?
Zena je silovana u ratu. Silovanje je zlocin. Kakvo opravdanje nalazis za to nedjelo?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ne možeš da imaš minimalnu empatiju prema nekome i da ga onda siluješ. Silovanje nije seks već brutalno ponižavanje. Ne može DNK da da u HR jer je tamo već osuđen. Može u Srbiji hrvatskim doktorima. Ako je otac, 20 godina robije umesto 12 i kraj. Što bi rekli u Teksas pokeru, All in.Maggie19 wrote:ostavio joj je pola novca, tj. pokazao je minimalnu empatiju(obzirom da ju je vec silovao) jer ocito ima ambivalentan odnos prema njoj.dzango wrote:Jesam čitao tekst i zato mi je i muljavo. Ako ju je silovao, kao što kaže, onda je čovek težak psihopata i teško da bi joj dao pola para jer takvi nemaju empatiju za druga ljudska bića. Za njih ostala ljudska bića ne predstavljaju ništa i imaju samo upotrebnu vrednost. Biće da je tek sad nekako isplivalo njeno materinstvo i davanje na usvajanje deteta i da je morala nekako da se pokrije. Simptomačno je i da je ovaj siguran da ništa nije imao sa njom i da ladno nudi svoju DNK što se njoj ne mili.Maggie19 wrote:Nisi citao tekst. Rijec je o silovanju, ne o djetetu iz veze/braka. Ne mogu ni ja znat sto bih osjecala da u sebi nosim plod tog mucnog i ponizavajuceg nasilnog cina, a kamoli jedan muskarac.dzango wrote:Dete je dete. Šta je dete krivo i šta možeš drugo osećati prema detetu? Kada se otac odrekne, to mi je razumljivo jer muškarci su stoka. Kada se majka odrekne, tu ozbiljno nešto nije u redu sa njom. Cela priča je muljava do zla boga. Neka urade DNK i ako je otac neka ide 20 godina na robiju. Ako nije, neka ne jede govna i neka nađe nekog drugog za svoje kurvarluke.Maggie19 wrote:
kad vi, muskarci, budete mogli radjat, pa se majcinski ostvaris, onda se zapitaj isto.
Prelako osudjujes.
Dnk test uzet negdje drugdje nije vjerodostojan. Neka da uzorak u zemlji gdje mu se sudi i gdje je silovanje pocinjeno.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ako je otac ajmo alimentaciju...20 godina je previse..nek radi i brine se za dijete,AKO JE NJEGOVO..
cudne su mi te trudnoci od jednog jeba..kako se bas pogode..
A vamo jadnici pokusavaju godinama napraviti klinca...nesh tu nije bas kako treba...
cudne su mi te trudnoci od jednog jeba..kako se bas pogode..
A vamo jadnici pokusavaju godinama napraviti klinca...nesh tu nije bas kako treba...
Guest- Guest
obrnuto. Najprije je silovao, a onda mu se probudila trunka griznje savjesti.dzango wrote:Ne možeš da imaš minimalnu empatiju prema nekome i da ga onda siluješ. Silovanje nije seks već brutalno ponižavanje. Ne može DNK da da u HR jer je tamo već osuđen. Može u Srbiji hrvatskim doktorima. Ako je otac, 20 godina robije umesto 12 i kraj. Što bi rekli u Teksas pokeru, All in.Maggie19 wrote:ostavio joj je pola novca, tj. pokazao je minimalnu empatiju(obzirom da ju je vec silovao) jer ocito ima ambivalentan odnos prema njoj.dzango wrote:Jesam čitao tekst i zato mi je i muljavo. Ako ju je silovao, kao što kaže, onda je čovek težak psihopata i teško da bi joj dao pola para jer takvi nemaju empatiju za druga ljudska bića. Za njih ostala ljudska bića ne predstavljaju ništa i imaju samo upotrebnu vrednost. Biće da je tek sad nekako isplivalo njeno materinstvo i davanje na usvajanje deteta i da je morala nekako da se pokrije. Simptomačno je i da je ovaj siguran da ništa nije imao sa njom i da ladno nudi svoju DNK što se njoj ne mili.Maggie19 wrote:Nisi citao tekst. Rijec je o silovanju, ne o djetetu iz veze/braka. Ne mogu ni ja znat sto bih osjecala da u sebi nosim plod tog mucnog i ponizavajuceg nasilnog cina, a kamoli jedan muskarac.dzango wrote:
Dete je dete. Šta je dete krivo i šta možeš drugo osećati prema detetu? Kada se otac odrekne, to mi je razumljivo jer muškarci su stoka. Kada se majka odrekne, tu ozbiljno nešto nije u redu sa njom. Cela priča je muljava do zla boga. Neka urade DNK i ako je otac neka ide 20 godina na robiju. Ako nije, neka ne jede govna i neka nađe nekog drugog za svoje kurvarluke.
Prelako osudjujes.
Sudjenje je tamo gdje je djelo pocinjeno.
All in.
zanima me prica ispred doticne situacije,odnosno dogadjaja..cijenim da je tu jos bilo podosta kontakata doticne dame i tog lika prije finalnog dogadjaja..
ovo sve izgleda kao da je iscupano iz konteksta..
ovo sve izgleda kao da je iscupano iz konteksta..
Guest- Guest
mozda su prije toga ljubovali,imali tajni odnos,mozda joj je obecavao sigurnost i njenoj familiji,mozda je bilo ucijena ovoga ili onoga...ne znamo zasigurno..rekoh iscupano iz konteksta dogadjaja..
Guest- Guest
Suđenje je već bilo i dobio je 12 godina. On kaže da nije ništa imao sa njom, nudi DNK i podiže ulog. Ako laže, 20 godina.Maggie19 wrote:obrnuto. Najprije je silovao, a onda mu se probudila trunka griznje savjesti.dzango wrote:Ne možeš da imaš minimalnu empatiju prema nekome i da ga onda siluješ. Silovanje nije seks već brutalno ponižavanje. Ne može DNK da da u HR jer je tamo već osuđen. Može u Srbiji hrvatskim doktorima. Ako je otac, 20 godina robije umesto 12 i kraj. Što bi rekli u Teksas pokeru, All in.Maggie19 wrote:ostavio joj je pola novca, tj. pokazao je minimalnu empatiju(obzirom da ju je vec silovao) jer ocito ima ambivalentan odnos prema njoj.dzango wrote:Jesam čitao tekst i zato mi je i muljavo. Ako ju je silovao, kao što kaže, onda je čovek težak psihopata i teško da bi joj dao pola para jer takvi nemaju empatiju za druga ljudska bića. Za njih ostala ljudska bića ne predstavljaju ništa i imaju samo upotrebnu vrednost. Biće da je tek sad nekako isplivalo njeno materinstvo i davanje na usvajanje deteta i da je morala nekako da se pokrije. Simptomačno je i da je ovaj siguran da ništa nije imao sa njom i da ladno nudi svoju DNK što se njoj ne mili.Maggie19 wrote:
Nisi citao tekst. Rijec je o silovanju, ne o djetetu iz veze/braka. Ne mogu ni ja znat sto bih osjecala da u sebi nosim plod tog mucnog i ponizavajuceg nasilnog cina, a kamoli jedan muskarac.
Prelako osudjujes.
All in.
2014-04-19
pa neka dodje i obrani se.dzango wrote:Suđenje je već bilo i dobio je 12 godina. On kaže da nije ništa imao sa njom, nudi DNK i podiže ulog. Ako laže, 20 godina.Maggie19 wrote:obrnuto. Najprije je silovao, a onda mu se probudila trunka griznje savjesti.dzango wrote:Ne možeš da imaš minimalnu empatiju prema nekome i da ga onda siluješ. Silovanje nije seks već brutalno ponižavanje. Ne može DNK da da u HR jer je tamo već osuđen. Može u Srbiji hrvatskim doktorima. Ako je otac, 20 godina robije umesto 12 i kraj. Što bi rekli u Teksas pokeru, All in.Maggie19 wrote:ostavio joj je pola novca, tj. pokazao je minimalnu empatiju(obzirom da ju je vec silovao) jer ocito ima ambivalentan odnos prema njoj.dzango wrote:
Jesam čitao tekst i zato mi je i muljavo. Ako ju je silovao, kao što kaže, onda je čovek težak psihopata i teško da bi joj dao pola para jer takvi nemaju empatiju za druga ljudska bića. Za njih ostala ljudska bića ne predstavljaju ništa i imaju samo upotrebnu vrednost. Biće da je tek sad nekako isplivalo njeno materinstvo i davanje na usvajanje deteta i da je morala nekako da se pokrije. Simptomačno je i da je ovaj siguran da ništa nije imao sa njom i da ladno nudi svoju DNK što se njoj ne mili.
All in.
Ovako izgleda da sve laze.
Gde da se brani? Tamo? Kadija te tuži, kadija ti sudi. Neka uzmu DNK hrvatski doktori u Srbiji i neka ga odradi nezavisna laboratorija u Austriji ili Sloveniji. Rešenje u roku od odmah.Maggie19 wrote:pa neka dodje i obrani se.dzango wrote:Suđenje je već bilo i dobio je 12 godina. On kaže da nije ništa imao sa njom, nudi DNK i podiže ulog. Ako laže, 20 godina.Maggie19 wrote:obrnuto. Najprije je silovao, a onda mu se probudila trunka griznje savjesti.dzango wrote:Ne možeš da imaš minimalnu empatiju prema nekome i da ga onda siluješ. Silovanje nije seks već brutalno ponižavanje. Ne može DNK da da u HR jer je tamo već osuđen. Može u Srbiji hrvatskim doktorima. Ako je otac, 20 godina robije umesto 12 i kraj. Što bi rekli u Teksas pokeru, All in.Maggie19 wrote:
ostavio joj je pola novca, tj. pokazao je minimalnu empatiju(obzirom da ju je vec silovao) jer ocito ima ambivalentan odnos prema njoj.
All in.
2014-04-19
sasvim logicno rjesenje..no posto je presuda pala,ne vidim razloga da se lik uopce ide nesh opravdavati..nek izdrka u ampulu i posalje za zagreb,isto tako,nek klincu uzmu blad i posalju za begej..dzango wrote:Gde da se brani? Tamo? Kadija te tuži, kadija ti sudi. Neka uzmu DNK hrvatski doktori u Srbiji i neka ga odradi nezavisna laboratorija u Austriji ili Sloveniji. Rešenje u roku od odmah.Maggie19 wrote:pa neka dodje i obrani se.dzango wrote:Suđenje je već bilo i dobio je 12 godina. On kaže da nije ništa imao sa njom, nudi DNK i podiže ulog. Ako laže, 20 godina.Maggie19 wrote:obrnuto. Najprije je silovao, a onda mu se probudila trunka griznje savjesti.dzango wrote:
Ne možeš da imaš minimalnu empatiju prema nekome i da ga onda siluješ. Silovanje nije seks već brutalno ponižavanje. Ne može DNK da da u HR jer je tamo već osuđen. Može u Srbiji hrvatskim doktorima. Ako je otac, 20 godina robije umesto 12 i kraj. Što bi rekli u Teksas pokeru, All in.
All in.
Guest- Guest
tako je to normalno u pravosudju.dzango wrote:Gde da se brani? Tamo? Kadija te tuži, kadija ti sudi. Neka uzmu DNK hrvatski doktori u Srbiji i neka ga odradi nezavisna laboratorija u Austriji ili Sloveniji. Rešenje u roku od odmah.Maggie19 wrote:pa neka dodje i obrani se.dzango wrote:Suđenje je već bilo i dobio je 12 godina. On kaže da nije ništa imao sa njom, nudi DNK i podiže ulog. Ako laže, 20 godina.Maggie19 wrote:obrnuto. Najprije je silovao, a onda mu se probudila trunka griznje savjesti.dzango wrote:
Ne možeš da imaš minimalnu empatiju prema nekome i da ga onda siluješ. Silovanje nije seks već brutalno ponižavanje. Ne može DNK da da u HR jer je tamo već osuđen. Može u Srbiji hrvatskim doktorima. Ako je otac, 20 godina robije umesto 12 i kraj. Što bi rekli u Teksas pokeru, All in.
All in.
Ne znamo sve okolnosti jer druga strana izbjegava svjedocenje, ali bas bi cudno bilo da zena uziva nanosit bol te sramotu sebi i obitelji optuzujuci nekog jadnog nevinog kolegu iz razreda.
Zene ce i lazno svjedociti i osuditi muskarca na smrt ako treba sam oda ostanu "moralno cestite i netaknute"
vidim kako glumcima u Holivudu padaju optuzbe za silovanja,prije 30 godina,kad je trebalo popusiti nekom ili dati picije,da se dobije uloga(dakle nema silovanja,nego curo os nesh),i ljudi pred mirovinu bivaju osramoceni,izvrgnuti zatvorskoj kazni i jos placanju debelih miljuna za "duovne boli" i svasta nesta...
Tko o cemu,dama o postenju.."
vidim kako glumcima u Holivudu padaju optuzbe za silovanja,prije 30 godina,kad je trebalo popusiti nekom ili dati picije,da se dobije uloga(dakle nema silovanja,nego curo os nesh),i ljudi pred mirovinu bivaju osramoceni,izvrgnuti zatvorskoj kazni i jos placanju debelih miljuna za "duovne boli" i svasta nesta...
Tko o cemu,dama o postenju.."
Guest- Guest
Srpska kurava ..djes se jebavat sa 'rvatom a pare sam ti daVO ..Sad ces ti vidit tko jebe bolje ..AKO JE TO NAPRAVIO METAK U CELO..Ali prvo treba valjda dokazati..Meni nikad nije bilo jasno kako netko moze nekog silovati..Doduse ima zena koje to vole..pa se otimaju i neckaju jer glupace na takav nacin pale samo manijake..zalosno sto sve danas postaje vijest i tko plasira takve vijesti.Pa dovoljno je samo pogledati koji idioti biraju kao fol vijesti .Iskompleksirani idioti koji zele prvenstveno sebi nesto dokazati pa podsvjesno se nadaju da su svi idioti kao taj donositelj "vijesti" i da ce uspjeti zaspinati ljude i prevesti na svoje bolesne ideje.Tipicno za 'rvate..donesu vijest...i odma osude lika zato sto je Srbin ili Mujo...nema tu majci...kad ja kazem da je istina ..ubijaj sta cekas..U ovom slucaju Srbin "silovo" srpkinju a oni se brinu zbog toga valjda da dokazu kako su eto nepristrasni i kako se uzasavaju takvih zlocina .Ovdje istinu nitko ne zna osim njih dvoje ..Kako vjerovati ustaskim sudovima kada i Hrvaima namijestaju presude kako pase njihovim vladarima hrvatske stvarnosti i ono malo mozga..Pocinjem se ljutiti sam na sebe a to nije dobro,,,za koji kurac uopce reagiram na ovakve gluposti..????????????????????????????????????????????????
Guest- Guest
Ponekad pomislim da toliko serucka jer se boji da njega nekada netko ne prozove za sličan zločin, ovako sranje mu dođe ko neki obrambeni mehanizam u kojem negira zločine podsvjesno očekujući da će takvo negiranje naići na općedruštveno prihvahvaćanje i normativ.flumen wrote:Palestina je grcki naziv za zemlju Filisteja.Yehudim wrote:flumen wrote:Yehudim wrote:
- tebi je glavno da si protiv Hrvata. Nema veze sto brljavis, zar ne?
Zena je silovana u ratu. Silovanje je zlocin. Kakvo opravdanje nalazis za to nedjelo?
U svakom slučaju jadan je onaj koji je silovao bilo kad i bilo gdje, takve podsvjest proganja cijeli život.
Jok, treba mu suditi u smrdiji gdje su krvnici sa ovčare dobili po par mjeseci guljenja krompira. Ono strašno ste pošteni,odgovorni i vjerodostojni glede suđenja za ratne zločine.dzango wrote:Gde da se brani? Tamo? Kadija te tuži, kadija ti sudi. Neka uzmu DNK hrvatski doktori u Srbiji i neka ga odradi nezavisna laboratorija u Austriji ili Sloveniji. Rešenje u roku od odmah.Maggie19 wrote:pa neka dodje i obrani se.dzango wrote:Suđenje je već bilo i dobio je 12 godina. On kaže da nije ništa imao sa njom, nudi DNK i podiže ulog. Ako laže, 20 godina.Maggie19 wrote:obrnuto. Najprije je silovao, a onda mu se probudila trunka griznje savjesti.dzango wrote:
All in.
Moš i ti dati spermu umjesto njega, krv također, isti kurac kad nije majmun pod nadzorom izvan smrdije. Iskreno srbima se ne smije vjerovati nikada pa ni onda i u tome je cijela priča oko ovoga. Koji se kurac boji doći na suđenje ako je nevin? Barem srbende kod nas nisu loše prolazile na suđenjima, pogledaj kapetana dragana ili paravinju pa reci kako su naši sudovi pristrani dok u smrdiji lika koji je spasio Vilima Karlovića na Ovčari osudili na 20 godina robije dok su ostali dobili po par mjeseci za svaku žrtvu. Sudstvo RH nije nešto ali u odnosu na sudstvo smrdije je ko F1 naspram stojadina.pismejker wrote:sasvim logicno rjesenje..no posto je presuda pala,ne vidim razloga da se lik uopce ide nesh opravdavati..nek izdrka u ampulu i posalje za zagreb,isto tako,nek klincu uzmu blad i posalju za begej..dzango wrote:Gde da se brani? Tamo? Kadija te tuži, kadija ti sudi. Neka uzmu DNK hrvatski doktori u Srbiji i neka ga odradi nezavisna laboratorija u Austriji ili Sloveniji. Rešenje u roku od odmah.Maggie19 wrote:pa neka dodje i obrani se.dzango wrote:Suđenje je već bilo i dobio je 12 godina. On kaže da nije ništa imao sa njom, nudi DNK i podiže ulog. Ako laže, 20 godina.Maggie19 wrote:
obrnuto. Najprije je silovao, a onda mu se probudila trunka griznje savjesti.
All in.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bratstvo i jedinstvo
» Eto što ti je bratstvo i jedinstvo
» Bratstvo&Jedinstvo
» Pero Ćorić agentom KOS-a proglasio čovjeka koji je 1991. završavao osnovnu školu
» Bratstvo i jedinstvo na djelu
» Eto što ti je bratstvo i jedinstvo
» Bratstvo&Jedinstvo
» Pero Ćorić agentom KOS-a proglasio čovjeka koji je 1991. završavao osnovnu školu
» Bratstvo i jedinstvo na djelu
Page 2 of 3