Hrvatska postaje sve vise poligon gdje se sukobljavaju americki i ruski politicari
Page 1 of 1
Hrvatska postaje sve vise poligon gdje se sukobljavaju americki i ruski politicari
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/azimov-se-narugao-kohorstu-preko-fejsa-sad-kaze-20190213
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hrvatska postaje sve vise poligon gdje se sukobljavaju americki i ruski politicari
Jbg...ameri upadaju u rusko dvoriste-srbiju...ovi im vracaju upadanjem kod nas..nisam bas sretan zbog tog...daleko kuca i jednima i drugima..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Hrvatska sve više pada pod ruski utjecaj?
» Političari lukavo zaobilaze zabrinjavajuću činjenicu: Hrvatska vojska više nije sposobna samostalno braniti državu
» CRNA GORA POLIGON MI-6 ZA RUŠENJE SRBIJE, RS, SPC I "RUSKOG UTICAJA"! Na meti intelektualci, profesori, vladike SPC, političari...
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Političari lukavo zaobilaze zabrinjavajuću činjenicu: Hrvatska vojska više nije sposobna samostalno braniti državu
» CRNA GORA POLIGON MI-6 ZA RUŠENJE SRBIJE, RS, SPC I "RUSKOG UTICAJA"! Na meti intelektualci, profesori, vladike SPC, političari...
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
Page 1 of 1