Taman si je cinkanjem mudzehida Gacica pucao u glavu.Dzaba ti lova sad neces mirno spavati
Page 1 of 1
Taman si je cinkanjem mudzehida Gacica pucao u glavu.Dzaba ti lova sad neces mirno spavati
https://poskok.info/hoce-li-dobiti-50-000-km-sadmir-taric-trazi-obecanu-nagradu-ja-sam-doveo-policiju-do-edina-gacica/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Taman si je cinkanjem mudzehida Gacica pucao u glavu.Dzaba ti lova sad neces mirno spavati
koje budale...cinkati mafijasa i muđehedina potpisoa si sam sebi smrtnu presudi..ne bi cudilo da ovog ili onog drugog nađu obezglavljenog odnosno da ga snimaju kamerom kad ce im glavurdu sijeci
2015-09-08
Re: Taman si je cinkanjem mudzehida Gacica pucao u glavu.Dzaba ti lova sad neces mirno spavati
ostade ti sadmire i kolega i bez para i bez glave..đaba ste krecili
2015-09-08
te pare su vec podjelili bakir i campara...dos'o trazit pare ovi ga otjerali..'ajde bolan jarane mi se zajebavali u svezi nagrade.Ti ko mujo u kupus utrcao.Ja glupana'
2015-09-08
evo jednog zaniljivog komentara ili sale a pola sale istina..
'ma bje'z allaha ti neces ti vidjeti ni marke jos ce te optuziti da si mu bio jatak'
'ma bje'z allaha ti neces ti vidjeti ni marke jos ce te optuziti da si mu bio jatak'
2015-09-08
“Otišao sam u MUP i nisu mi dali da dođem do komesara. Rekli su mi da nagrada uopće nije raspisana i otjerali su me.˝
a glupog li bosanca...
vjeruje bosancima...
a glupog li bosanca...
vjeruje bosancima...
dobro je rekao ovaj jos ce ga optuziti da je bio jatakT. wrote:“Otišao sam u MUP i nisu mi dali da dođem do komesara. Rekli su mi da nagrada uopće nije raspisana i otjerali su me.˝
a glupog li bosanca...
vjeruje bosancima...
2015-09-08
Similar topics
» U Slavonskom Brodu autom pritisnuo čovjeka uz zid i pucao mu u glavu, ispitali ga pa pustili
» trebao svjedočiti protiv Obame i Clinton pa se izbo nožem, te pucao u glavu
» Tramp: Nećeš Baba, nećeš...
» Ovde će spavati Vučić i ministri u Nišu
» Visnje dzaba Srbija
» trebao svjedočiti protiv Obame i Clinton pa se izbo nožem, te pucao u glavu
» Tramp: Nećeš Baba, nećeš...
» Ovde će spavati Vučić i ministri u Nišu
» Visnje dzaba Srbija
Page 1 of 1