ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suljagić: Zagreb vapi za okupacijom

Go down

Suljagić: Zagreb vapi za okupacijom Empty Suljagić: Zagreb vapi za okupacijom

Post by Hektorović 12/2/2019, 16:42

OPET VRIJEĐA Suljagić spominjao ustaške papke i rekao da Zagreb vapi za okupacijom
Bošnjački radikal Emir Suljagić opet vrijeđa...
U pauzama između nazivanja bh. Hrvata ustašama, pozivanja Bošnjaka u BiH da se naoružaju i zazivanja vladavine muslimanske demokratske većine, Suljagić se sad dotaknuo i glavnog grada Republike Hrvatske...
Suljagić očito smatra kako bi Zagreb trebalo okupirati.
"Kad sam onomad radio doktorijat iz knjiga, što bi rek'o jedan moj drug iz Novog Šehera, u istom programu sa mnom bio neki papak-ustaša iz HR koji je toliko želio da se dopadne Nijemcima da je govorio Cagreb, a ne Zagreb. To vapi da bude okupirano.", napisao je Suljagić na Twitteru.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Suljagić: Zagreb vapi za okupacijom Empty Re: Suljagić: Zagreb vapi za okupacijom

Post by RayMabus 12/2/2019, 16:45

Pa nek okupira , baš me briga za Zagreb , grad pun pedera i feministica.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Suljagić: Zagreb vapi za okupacijom Empty Re: Suljagić: Zagreb vapi za okupacijom

Post by vuksadinare 12/2/2019, 16:53

Hektorović wrote:[size=32]OPET VRIJEĐA Suljagić spominjao ustaške papke i rekao da Zagreb vapi za okupacijom[/size]
[size=37]Bošnjački radikal Emir Suljagić opet vrijeđa...[/size]
[size=37]U pauzama između nazivanja bh. Hrvata ustašama, pozivanja Bošnjaka u BiH da se naoružaju i zazivanja vladavine muslimanske demokratske većine, Suljagić se sad dotaknuo i glavnog grada Republike Hrvatske...[/size]
[size=37]Suljagić očito smatra kako bi Zagreb trebalo okupirati.[/size]
[size=37]"Kad sam onomad radio doktorijat iz knjiga, što bi rek'o jedan moj drug iz Novog Šehera, u istom programu sa mnom bio neki papak-ustaša iz HR koji je toliko želio da se dopadne Nijemcima da je govorio Cagreb, a ne Zagreb. To vapi da bude okupirano.", napisao je Suljagić na Twitteru.[/size]
Sigurno ova budaletina nije skuzio da je lik vjerojatno rekao cajger...sto je cest izraz kod purgera.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 12/2/2019, 17:00

schportasch...Cagreb......hhahahhahahahahahahhaha ..dobra fora i opis uvlakoguzicara::)))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/2/2019, 17:02

Koji lik?..dete kreten..taj nema sanse da bi se negdje uklopio van carsije..sirovina na n-tu..kompleksas
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora 12/2/2019, 17:14

RayMabus wrote:Pa nek okupira , baš me briga za Zagreb , grad pun pedera i feministica.
A tek Split 
To treba preseliti pod Vezuv i pustiti da ga zatrpa lava 
Kao i Pompeje cheers

2014-04-29

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/2/2019, 17:16

Sora wrote:
RayMabus wrote:Pa nek okupira , baš me briga za Zagreb , grad pun pedera i feministica.
A tek Split 
To treba preseliti pod Vezuv i pustiti da ga zatrpa lava 
Kao i Pompeje cheers
Ma pusti ray-a ....nije bas svoj :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/2/2019, 17:18

Purgeri vape da ih netko namlati.

Evo ti na malo :

https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/bih/clanak/id/588787/situacija-izmice-kontroli-strahujemo-od-novih-10-tisuca-migranata-u-blizini-granice-s-hrvatskom-osnovan-krizni-stozer-mjestani-u-panici-prijete-masovnim-protestima
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics