GDPR omerta
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: GDPR omerta
Čim čujem moramo ga čuvati od njega samoga...upucat ću se... kurcem u čelo...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Čim čujem moramo ga čuvati od njega samoga...upucat ću se... kurcem u čelo...
Pa tvoja seksualna orijentacija i preferencije nisu tema, znam da navrces vodu na svoj mlin gdje god stignes, ali offtopic, sorry.
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:Dakle, riječ je o standardnom obrascu koji popunjuju svi članovi HDZ-a, sa ciljem sredjivanja popisa clanstva i temelja za ubiranje članarina.
U obrascu jasno piše, i presumira se, da će članovi bezuvjetno suradjivati sa nadležnim tijelima, uz obavijest stranci. “Omertà” odnosno šutnja, ili odbijanje suradnje dok HDZ to ne odobri, naravno da se ne traži.
Razlog ovakve odredbe jest što je HDZ donio Financijski statut, a i najkraće vrijeme i Etički kodeks, koji predvidja strože uvjete za članove i dužnosnike, pa se paralelno uz kazneni (upravni, porezni, prekršajni i sl.) pokreće i stegovni postupak unutar stranke. Odnosno, ako se stranka ne obavijesti, a postupak se ne dovrši ili rezultira odbacivanjem ili odbijanjem tužbe (ili prijave), svejedno će se pokrenuti postupak da se ispita može li osoba sa takvom stigmom biti dužnosnik HDZ-a.
Nadalje, dosta članica EPP-a prikuplja ove informacije uoči izbora za EP. Izjava je ne-naročito-kvalitetan prijevod sa jedinstvenog obrasca koji je uskladjen sa europskom pravnom stečevinom i relevantnim nacionalnim propisima.
Index, silno zabrinut za prava članova HDZ-a, uništa. Kao i obično kad je u pitanju HDZ.
Inače, lijep pozdrav svima.
Tako pomozi brate, odero sam se.
Ja uzimam dopust...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Regoč wrote:Zanima me j eli Epi već odradil svoju šihtu prikupljanja potpisah.
Ja svoje obavio, kolega kako stoji stanje u vašem ogranku?
2015-08-06
epikur37 wrote:
Tako pomozi brate, odero sam se.
Ja uzimam dopust...
A mogu misliti kako ti je bilo...odi spavati ja preuzimam nocnu...
Joooj kako sam se znao svadjati pred 10 godina i vise sa kojekakvim manijacima, 4-5 ujutro, neprospavana noc
£otk@-
2019-02-12
Vami je normalno interne stvari iznositi javno? Sumnjam.jasambrend wrote:melkijades wrote:Regoč wrote:Poziv je posve logičan. Članstvo u stranci stvar je osobne odluke i svatko je dužan poslovne tajne zadržati za sebe. Za komuniciranje s javnošću zaduženi su pojedinci koje ovlasti stranka. Od članovah ne traži se ne surađivati s istražnimi tieli ili lagati na sudu, već izviestiti stranku ukoliko takva suradnja od njih bude zatražena.
bravo, evo ti keks.
Sendvič
Čekamo nove obrasce, rojnik ide večeras kod tabornika.epikur37 wrote:Regoč wrote:Zanima me j eli Epi već odradil svoju šihtu prikupljanja potpisah.
Regoč wrote:Čekamo nove obrasce, rojnik ide večeras kod tabornika.epikur37 wrote:Regoč wrote:Zanima me j eli Epi već odradil svoju šihtu prikupljanja potpisah.
Moji krilnici su se vratili iz Posedarja i Tinja.
Imamo i više nego što treba.
2015-08-06
A, ujedno i lov na članove, mudro.epikur37 wrote:Regoč wrote:Čekamo nove obrasce, rojnik ide večeras kod tabornika.epikur37 wrote:Regoč wrote:Zanima me j eli Epi već odradil svoju šihtu prikupljanja potpisah.
Moji krilnici su se vratili iz Posedarja i Tinja.
Imamo i više nego što treba.
Evo ga na, idu novi obrasci. Pa bas hoce da bankrotiramo. :)
£otk@-
2019-02-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» GDPR: EU ubrzava provedbu projekta “Orwell 1984”
» Potpuna omerta medija vezano sa Soroša
» Novi i unaprijeđeni antifašistički HDZ: omerta za članove
» Velika afera i omerta liberalne štampe: Obama masivno špijunirao Francusku
» Potpuna omerta medija vezano sa Soroša
» Novi i unaprijeđeni antifašistički HDZ: omerta za članove
» Velika afera i omerta liberalne štampe: Obama masivno špijunirao Francusku
Page 2 of 2