Masovna svađa Hrvata i Talijana na YouTube-u
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Masovna svađa Hrvata i Talijana na YouTube-u
Gledan Dnevnik sad i gost je Frulio Radin i kaže on da ta izjava nije uopće bila u italijanskim medijima a on koalicijski partner HDZ u na vlasti , smiruje situaciju a ja čita prije tri ure o tome u Corriera della sera.
Evo pa čitajte jel bilo ili nije :
https://www.google.com/amp/s/www.corriere.it/esteri/19_febbraio_11/foibe-slovenia-croazia-contro-frasi-tajani-viva-l-istria-dalmazia-italiane-12b50a04-2e1b-11e9-b2ba-a8cdeed9884a_amp.html
Evo pa čitajte jel bilo ili nije :
https://www.google.com/amp/s/www.corriere.it/esteri/19_febbraio_11/foibe-slovenia-croazia-contro-frasi-tajani-viva-l-istria-dalmazia-italiane-12b50a04-2e1b-11e9-b2ba-a8cdeed9884a_amp.html
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Talijani su u pravu. Treba da im sve bude vraceno a vi urlajte ZA DOM SPREMNI.
Pravit cete vi Tita i njegove partizane i od blata ako treba ...
Jebali vas Jurcevic i Sedlar
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
nećemo. ovaj put će ustaše pomlatiti talijane. niti ustaše nevole talijane, prisiljeni su bili surađivati, danas više nema te prisile.Ringo10 wrote:Talijani su u pravu. Treba da im sve bude vraceno a vi urlajte ZA DOM SPREMNI.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
prvo smo mi ujkani porazili hrvatske i srpske antifašiste 90tih, pa ćemo i talijanske fašiste. ostat će samo ustaški fašisti
Masovna svađa, a ja vidim 3 lika koja se umjereno prepiru?
Guest- Guest
I dajte se uozbiljite oko tih pizdarija o seljenju trupa sa istočnog na zapadno bojište. Talijane kao vojnike nitko ne uzima za ozbiljno.
Zadnji rat koji su dobili vodili su protiv bosonogih Etiopljana naoružanih uglavnom kopljima.
Zadnji rat koji su dobili vodili su protiv bosonogih Etiopljana naoružanih uglavnom kopljima.
Guest- Guest
Vi ujkani jedino pjenite na Srbe, a svima drugima ste SPREMNI jedino da pusite kurceve.AssadNaPodmornici wrote:prvo smo mi ujkani porazili hrvatske i srpske antifašiste 90tih, pa ćemo i talijanske fašiste. ostat će samo ustaški fašisti
Vi ste najveci JAD u povijesti.
2015-09-24
Vi kad bi zara5ili sa Talijanima ili bolje receno kad bi oni zaratili protiv vas, VI ne bi imali pojma ni sta vas je snaslo.Speare Shaker wrote:I dajte se uozbiljite oko tih pizdarija o seljenju trupa sa istočnog na zapadno bojište. Talijane kao vojnike nitko ne uzima za ozbiljno.
Pricate gluposti.
2015-09-24
Ajd ringo ne seri dosta mi je tvojih epiteta i sranja..tko si sto si niko ne zna ..unam da si provokator i jebote bog kakvih likova sve ima...strasno...toljagom to treba umlatitRingo10 wrote:Vi ujkani jedino pjenite na Srbe, a svima drugima ste SPREMNI jedino da pusite kurceve.AssadNaPodmornici wrote:prvo smo mi ujkani porazili hrvatske i srpske antifašiste 90tih, pa ćemo i talijanske fašiste. ostat će samo ustaški fašisti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
On se samodeklarira ko ustasa i ja mu odgovorio...vuksadinare wrote:Ajd ringo ne seri dosta mi je tvojih epiteta i sranja..tko si sto si niko ne zna ..unam da si provokator i jebote bog kakvih likova sve ima...strasno...toljagom to treba umlatitRingo10 wrote:Vi ujkani jedino pjenite na Srbe, a svima drugima ste SPREMNI jedino da pusite kurceve.AssadNaPodmornici wrote:prvo smo mi ujkani porazili hrvatske i srpske antifašiste 90tih, pa ćemo i talijanske fašiste. ostat će samo ustaški fašisti
Ali pa da, znam, ne smije se kontra ustasa nista rec ...
2015-09-24
Ringo10 wrote:Vi kad bi zara5ili sa Talijanima ili bolje receno kad bi oni zaratili protiv vas, VI ne bi imali pojma ni sta vas je snaslo.Speare Shaker wrote:I dajte se uozbiljite oko tih pizdarija o seljenju trupa sa istočnog na zapadno bojište. Talijane kao vojnike nitko ne uzima za ozbiljno.
Pricate gluposti.
Možda. Ali svakako puno manje od tebe.
Guest- Guest
Ma pisi i odgovaraj sto hoces ali tebi nisu sve ciste...svaka druga rijec ustasa i jurcevic....prokuzen si odavno i dosadan...promjeni forum bit ces nov i zanimljiv sa tim upadicamaRingo10 wrote:On se samodeklarira ko ustasa i ja mu odgovorio...vuksadinare wrote:Ajd ringo ne seri dosta mi je tvojih epiteta i sranja..tko si sto si niko ne zna ..unam da si provokator i jebote bog kakvih likova sve ima...strasno...toljagom to treba umlatitRingo10 wrote:Vi ujkani jedino pjenite na Srbe, a svima drugima ste SPREMNI jedino da pusite kurceve.AssadNaPodmornici wrote:prvo smo mi ujkani porazili hrvatske i srpske antifašiste 90tih, pa ćemo i talijanske fašiste. ostat će samo ustaški fašisti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Aaa, ne, ne, ne ... ne mere to tako jarane moj.vuksadinare wrote:Ma pisi i odgovaraj sto hoces ali tebi nisu sve ciste...svaka druga rijec ustasa i jurcevic....prokuzen si odavno i dosadan...promjeni forum bit ces nov i zanimljiv sa tim upadicamaRingo10 wrote:On se samodeklarira ko ustasa i ja mu odgovorio...vuksadinare wrote:Ajd ringo ne seri dosta mi je tvojih epiteta i sranja..tko si sto si niko ne zna ..unam da si provokator i jebote bog kakvih likova sve ima...strasno...toljagom to treba umlatitRingo10 wrote:Vi ujkani jedino pjenite na Srbe, a svima drugima ste SPREMNI jedino da pusite kurceve.AssadNaPodmornici wrote:prvo smo mi ujkani porazili hrvatske i srpske antifašiste 90tih, pa ćemo i talijanske fašiste. ostat će samo ustaški fašisti
Tema su talijanske pretenzije i nesuglasice Talijana i Hrvata oko nekih teritorija
Drzi se teme.
2015-09-24
https://en.wikipedia.org/wiki/Istriot_language
ovo je zanimljivo kako se održala ova tradicija
ovo je zanimljivo kako se održala ova tradicija
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Vi kad bi zara5ili sa Talijanima ili bolje receno kad bi oni zaratili protiv vas, VI ne bi imali pojma ni sta vas je snaslo.Speare Shaker wrote:I dajte se uozbiljite oko tih pizdarija o seljenju trupa sa istočnog na zapadno bojište. Talijane kao vojnike nitko ne uzima za ozbiljno.
Pricate gluposti.
yugoslavi !
tad su svi bili mirni
osim hrvata i siptara
zato je pizzon za eu
eu jedina pozitivna buducnost
za sve narode evrope
vracanje na staro vodi u sukobe
tad su svi bili mirni
osim hrvata i siptara
zato je pizzon za eu
eu jedina pozitivna buducnost
za sve narode evrope
vracanje na staro vodi u sukobe
Guest- Guest
Pusti ti zajebanciju. Italija je vojna sila sa kojom se Hrvatska ne moze usporedjivati.Noor wrote:Ringo10 wrote:Vi kad bi zara5ili sa Talijanima ili bolje receno kad bi oni zaratili protiv vas, VI ne bi imali pojma ni sta vas je snaslo.Speare Shaker wrote:I dajte se uozbiljite oko tih pizdarija o seljenju trupa sa istočnog na zapadno bojište. Talijane kao vojnike nitko ne uzima za ozbiljno.
Pricate gluposti.
Posebno ne nakon takozvane "reforme HV po standardima NATO".
U prijevodu svodjenja HV koju je stvorio FT na nivo malo jaceg lovackog drustva.
2015-09-24
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» Mladog Talijana silovala dvojica Pakistanaca
» Kulturno obogaćivanje talijana, makar na silu
» Nina Morić : Tito je ubio 11 tisuća Talijana
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» Mladog Talijana silovala dvojica Pakistanaca
» Kulturno obogaćivanje talijana, makar na silu
» Nina Morić : Tito je ubio 11 tisuća Talijana
Page 1 of 2